Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Na akkor keresgess még, mert ilyen hiba sincs!
Egyébként az adathasználat menüben mutatja, hogy melyik alkalmazás mennyi adatot töltött le. -
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Lyaly.

-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Androidon nem lesz normális Office lehetőség, amíg nincs OS szintű, valós multiwindow. Itt ez a miniPC, duálban van rajta Android és Linux. Ég és föld a különbség ablakkezelésben, pedig a hardver ugyanaz.
-
max-11
tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ott az ún. hivatalos Microsoft Office Mobil, de nem olvastam túl jókat az értékelésekben róla. pl. h tableten nem megy ??? Meg h csak felhőbe dolgozik, gépre nem lehet menteni... ha így van az nem vmi kezes...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
állítottál már dpi-t? root kell neki
-
Dottore
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ne izéj má nyuszi. Élet nem megy tönkre ettől. Csomó hím van itt, a legjobb helyen vagy. csak válogatnod kell, sokan hajlandóak esténként találkozni veled, nyugi.

-
catroot
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"A szombat estémet már tönkretették, és talán az egész életemet is."
Azért neked is lehet egy érdekes életed azért.

-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Milyen találkozót? Töltsd le és nézd meg utólag.

-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Júzer error!
Magától nem indul el. -
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nehogy öngyi legyél, mert depis leszek. Világbéke.
OTA frissítést még nem láttam automatikusan elindulni. -
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Azért azt leírhattad volna, hogy pontosan milyen billentyűzetet vettél. Nekem is kellene egy BT-s cucc, hogy ha merül a táblagép, akkor is tudjam tölteni, így viszont nem fogok rátalálni soha...
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Szerintem olyan nem bújik meg. Létezik mouse wheel zoom, de azt a romnak kéne tartalmaznia. Dolphinban van pinch zoom gomb, de billentyűgombot sztem nem tudsz rendelni hozzá. De sztem egyébként is fél megoldás a bill. Tapipados, vagy trackballos kellett volna. Vagy venni egy egeret is. De mindenképpen HID profilost, mert csak ahhoz nem kell adapter!
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem. De Skype-ot minek akarsz menteni? Az online, akárhol és akármikor lépsz be a skype-ba, ugyanazokat a contactokat látod. A telóról eleve felesleges menteni a contactokat, mert azok a google fiókban vannak lementve (a normál contactok).
-
twine
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
nem használok skype-ot, sajnos nem tudom,,,

félre is értettelek,,,azt hittem ,hogy úgy érted, Skype megoldás is érdekel, ha le tudod vele menteni(azaz benne van a funkció)

sorry -
twine
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
nyers droidon a következő (is lehet) a menete...:
Személyek/beállítás(három pötty) importálás-exportálás/exportálás tárhelyre...
Ezzel létrehoz a telefon tárolóján egy .vcf kiterjesztésű file-t...
Nem tudom milyen telefonod van,,de hasonló a menete minden droidos készüléken..Szerk:
De ha használod a Google címtárat(egyébként is javasolt) akkor html felületen is könnyedén meg tudod ezt tenni különböző formátumokat választva:
Az egyebek menüpont alatt az exportálás funkcióval

-
LonGleY
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Én most az UpTo Calendar-t használom, ami csatlakozik a Facebook eventekhez is: [link]
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Böngésző, touch.facebook.com (Egyébként nem kell belekiabálni a fórumba.)
-
saphancs
aktív tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Természetesen nem. Mondtam neki, hogy regisztráltam a kártyáját a playen, csak nem értette mi van 😀
Twine: asszonynak is androidja van, de én kezelem azt is. Először én is megrökönyödtem, de valóban ez történt. A végén ahhoz, hogy történjen valami be kellett mennünk a bankba, és 30 percig győzködtük a csajt, hogy nem lopnak tőlünk, csak használjuk a kártyát.
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nagyon az elején tartott még a Robot, amikor szóltam Tamásnak a CM -es 2g/3g kapcsolóról. A pár nappal későbbi frissítésben már benne volt nem csak a Robotban, hanem az Elixírben is. Robotban a műveleteknél Telefon -> hálózat mód beállítása. Arról nem tehet a Robot, hogy külső alkalmazás számára a Google nem tette elérhetővé a funkciót, ezért trükközni kell hozzá. Anno kipróbáltam, de nem használom ezt a lehetőséget. Differenciált képernyőidőt, autoszinkron kapcsolást és időszakos adatkapcsolást használok. Nekem ráérnek az üzenetek egy-két órával később is. Töltés közben meg inaktív a kapcsolgatás, úgyhogy van autoszinkron.
-
Dottore
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha van root akkor van 3G-2G váltás is.
Amit a háttérben futó appok többlet fogyasztásáról írtál az igaz. Feltéve ha szépen ücsörög a memóriában ahogy meg lett neki írva és nem cseszteti a procit. Mert akkor bizony fogyaszt és ez a gond.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Intelli3G tudja.
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Dehogy is!!!! Ugyanolyan user vagyok, mint Te, csak régebb óta használom. Barta Tamás a mester. Szerintem a topikjában ki fogod tudni következtetni, hogy melyik az Ő nick -je.

-
Flind
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Tehát múltkor tényleg nem volt root és Xposed, de azért minket hülyéztél le amiért nem működik a MMG.
Ez az egész sántít. Miért rootolnál, ha utána úgyis costum ROM-ot raksz fel, ami alapból rootolva van? Ha meg costum ROM-ot raksz fel, miért érdekel hogy van hivatalos frissítés? Magyarul a sorrend: costum ROM. Azt az eszköz saját topicjában kérdezz! -
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Van egy autóm, elromlott. Mi a baja?
Érted, hogy mi a problémám?
-
dokee78
félisten
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Milyen telóról is van szó?
Nem jobb lenne a topikjában érdeklődni? Már,ha van neki saját? -
tonyrulez
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Csak nem neduddki leszármazottja vagy? Még a profilkép is ugyanaz.
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Én így csinálnám:
Bekód.
Düzni.
Vissza kettő, sodrós.
Megint.Remélem így már világos, hogy ha esélyünk nincs megérteni, hogy mit szeretnél, segíteni sem fogunk tudni.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha esetleg megpróbálnád magyarul!

-
7Sony7
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Setcpu tud profilokat, de hogy aztán jó-e neked? Próba.
Kapcsolj 2G re, az is segít. Fényerő nálam lux lite. Teljesen jó.
Cpu profil helyett, lehet, hogy jobb, ha belőssz egy jó governort, esetleg min max freki állítás, ilyesmi. -
Peak
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
ezek a készülékek soha sem voltak boltban, t.i. direkt gyártótól származó, original packok és engineering samplek. ezért irtam, hogy több mint fura.
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ilyet nem kéne csináljon. Nézd meg a Beállítások -> adatvédelem -> kilépési beállításoknál, törli -e az előzményeket! A másik, amire gondolok, hogy Neked elég kevés ramod van, főleg egy asztali nézethez. A böngészők általában dinamikusan kezelik a ramot. Kevés ramnál, kisebb helyet foglalnak el. De ehhez valamiket dobniuk kell. Aztán a rendszernek is van egy alsó küszöbértéke, aminél elkezd bezárogatni. A Dolphin ha "fullosan" megy, akkor nem épp ramtakarékos böngésző. Bár sztem olyankor egyik sem az.
Kovisoft:
Az elég alap, hogy otthoni hálózaton, egy saját eszköznek, fix IP van beállítva a routerben. Vagy legalább az eszközben az, hogy mindíg ugyanazt az IP -t kérje. -
kovisoft
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Cache/felhasználói adatok törlését és a Dolphin teljes újratelepítését próbáltad már? Milyen verzió van nálad? Nálam 11.2.3, és gond nélkül megy android 4.3 alatt (persze ez téged nyilván nem vigasztal).
-
gatto_
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Akkor nem tudom mi baja. :-) Nekem a napokban frissült. Szép meg gyors, de lett pár gyerekbetegsége. Pl az indexen csak dupla klikkre lép vissza a cikkekről a főoldalra, az origón meg visszalépés után mindig legfelül kezdi a főoldalt. Kicsit bosszantó.
-
gatto_
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Milyen készüléked van? Én az újratöltéseket akkor tapasztaltam mikor gyengébb telefonom volt, kevés rammal. Amióta 2Gb ramom van, ezt nem tapasztaltam.
-
kovisoft
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem lehet, hogy kevés a szabad memória a készükékedben, és ezért kilövi a rendszer a böngészőt? Be tudod állítani a Dolphinnak, hogy indításkor hozza be az utoljára megtekintett oldalakat (Customize --> On Startup az angol változatban). Így ha ki is lőtte, újraindításkor megint betölti az oldalt.
-
Flind
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Én egyszer megnyitottam, bepipáltam benne amit akarok, és kész. Azóta blokkol, restart után is.. Sanszos hogy ez user error lesz.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Soha a büdös életben nem indítottam el kézzel, mégis blokkolja a reklámokat. Nem tudom, hogy nálad miért nem működik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Miért, telefon restart után nem működik a reklám blokkoló? Ha így van, akkor ne olvass tovább.
Ha viszont nem így van, akkor nincs probléma. Olyan ez, mint például a Gmail / Hangouts / WhatsApp stb. alkalmazások is - egy frissen bekapcsolt telefon esetén nem kell elindítani egyiket sem ahhoz, hogy megkapd az értesítéseket. Ennek oka az, hogy a háttérben mindegyiknek van egy szervizfolyamata ami fut.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem is kell, hogy induljon.
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Mit kell indítani?
Egyszer elindítod, kipipálod amit akarsz, és csókolom. -
kovisoft
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
A Chrome alapból nem jegyzi meg a desktop nézet beállítást. Rootolt készüléken lehet trükközni chrome-command-line fájl létrehozásával, vagy a Chrome User Agent Switcher használatával.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
pedig van reklám benne, ha pausat nyomsz (és persze kapcsolódva vagy wifire), de csak ilyenkor találkozom vele.
szóval egyáltalán nem agresszív. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Milyen karbantartó töltést? A töltést az akku vezérli, nem a telefon. (Pl. kikapcsolt állapotban is lehet akkut tölteni).
-
GEPESZ66
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Melyik ez az alkalmazás (energiafogy) az áruházban?
Melyik ébresztőórát javasoljátok a gyári Sony helyett? -
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
1. Van olyan rom, amiben van.
2. Nincs
3. ?
4. ? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
art még nem győzött meg, várok még vele.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
azért bírom ezeket a triplákat
főleg, ha ilyen jó tíz perc van köztük. nyugi, velem is többször előfordult már 
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
nálam nincs ilyen opció, de csak 4.4.2 van rajta.
(amúgy mint írtam, a P6 alapból tudja az időzített bekapcsolást, illetve a gyári ébresztőt használva előbb bebootol,aztán ébreszt) -
petipetya
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Fura. Ahol még látok ilyen jellegű beállítást nálam:
Google keresés / menü gomb / beállítások / hangHa erre gondolsz.
Igaz, ez a hangalapú keresés. Neked a billentyűzeten kell a hangalapú diktálás.
Sajnos itt végetér a tudásom az ügyben.
-
petipetya
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
A beállítások / nyelv és bevitel menüpontban be van pipálva a Google hangalapú gépelés?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
ezt hol találtad?
mert az enyém kikapcsolt állapotból is bebootol magától (gyári ébresztőt használva), de beállítások közt nem látom a lehetőségét
-
Bozek
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"Közben egy boltos azt mesélte, hogy a 64GB kártya már 2014-es technológia."
Abba a boltba se menj többet.
(#59503) oncsi: "A 64-est kb 1 éve vettem (itthon még nem is lehetett kapni)" - akkor a város azon része, ahová én bementem, már külföld?
Nagyjából én is 1 éve vettem, Zalaegerszegen. -
norbert1998
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem szeretnek tul durva hirt közölni veled, de van annal 8szor nagyobb kartya is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sot, szerintem van 512-es is, bar aban nem vagyok biztos -
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"Közben egy boltos azt mesélte..."
Olyan hatalmas ívben érkezik, hogy szinte fáj kihagyni, de nincs szívem lecsapni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oncsi
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ez a 2013, meg a 64GB nem igaz, ne hidd el. A szabvány SD kártya max 32GB -os lehet. Az XD az lehet nagyobb is. Nekem a 2013-as Note 10.1 köszöni jól van a 128GB Kingston XD kártyával. De a 2012-es Dell noti is jól kezeli. A 64-est kb 1 éve vettem (itthon még nem is lehetett kapni) és azt is rendesen használom ma is.
-
LonGleY
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Program kérdése csupán. Ismered PC-n a Sublime Textet? Ha programozol, illene. Na, az gyors (és amúgy sem egy rozoga talicska, mint a Notepad++).
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
32GB -osnál nagyobb kártyát csak akkor vegyél, ha a kerneled támogatja az exFAT -ot! Vagy ketté kell partícionálni és úgy csatolni.
Ollie:
10MB/s fölött mindegyik C10. -
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ez gyorsnak tűnik. Hányas class?
-
S e t h
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Jó, csak éppen lassabban lehet vele írni, mint egyébként.
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Hujjujujj...
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Távolabbról nézzed a mobilt.
-
kovacs65
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
+1
Régóta használom, talán csak a Samsung S Pennel író alkalmazásai ilyen jók (S Note, S Plan).
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
..
-
norbert1998
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
MadaMIszkár?

-
Dottore
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Még az elején tisztázzuk akkor. Nyuszi, ugye te nőnemű vagy?

-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem értem. Mit jelent neked a leválasztani? Uninstallálod és kész.
-
S e t h
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Véleményem szerint a legpontosabb hangfelismerés magyar nyelven ebben az alkalmazásban található.Némi kompromisszummal jól alkalmazható diktálásra.
Swype Keyboard Free -
Dottore
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Itt a megoldás nyuszi, hogy csatlakoztatni tudd a telefonod. Remélhetőleg működni fog. Ezt kell letöltened.
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem neked való (mert akkor legalább hajlandóságod lett volna megérteni, amit írtak, kicsit utánaolvasni, nem pedig várni a sült galambot körettel, hogy más oldjon meg mindent kulcsrakészen helyetted). Válassz más telefont, op. rendszert, fórumot, bolygót. Köszi.
-
VeryByte
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Eddig csak olvastam amit írsz és amit válaszoltak, de néhány gondolatom lenne.
Offline vs. Online
Navigáció kérdésben az offline hátránya, hogy a felhasználók nem frissítik a térképeket, mert vagy nem értenek hozzá, vagy ha fizetős, akkor nem akarják megvenni. Ezek után jön az, hogy a navigáció nem jó, nem oda visz. Az persze fel sem merül, hogy a térkép rossz.
Online (esetlegesen közösség által épített) navigáció esetén ez a faktor eléég beszűkíthető.
Jelenleg ez még külföldön nem túl gatdaságos megoldás, de itthon már vállalható.
És ez csak egy példa volt az offline/online összegasonlításra, rengeteget lehetne találni.
Én nagyon online párti vagyok telefonok és atbletek esetében.
Laptop/PC és egyéb esetekben a cloud nálam már kérdéses.Akkumulátor
A technológiának vannak határai. Az, hogy ezt miért nem törték még át nem a mi tisztünk eldönteni. Súlyosabb gazdasági kérdések vannak ez mögött.
De, azt ne felejtsük el, hogy a technológia fejlődik, nagyobb, szebb kijelzők, ezáltal nagyobb energia felhasználás, ezáltal kevesebb készenléti idő.
Lehet ezt ragozni, de mindenhol bele fogsz ebbe futni.Játék
Nem játszom, ezért ebbe nem mennék bele.Android
Minden rendszernek vannak hibái, ennek is. De ha a többit megnézed, hardver támogatásilag talán ez a legnyíltabb. És ennek ára van, mégpedig az optimalizáció. Viszont így találhatsz a pénztárcádnak megfelelő megoldást.Kérdésed
Ne haragudj, nem olvastam vissza, de ha meismételnéd az eredeti kérdésed, akkor azt szívesen venném és talán tudnánk rá érdemben válaszolni. -
Edi77
őstag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Női fejjel igyekszem megérteni a gondod, de sajnos nekem sem megy. Keresni kell a megoldást egydül, ha azt a segítséget nem fogadod el, amit a többi fórumtárs nyújt itt neked. Keresed a hibát a droidban, amit, mondjuk meg őszintén, lehet találni, de van rá megoldás is, lehet válogatni, ahogy a platformok között is. Kicsit valóban lemaradtál a technikai fejlődéssel, kár keresgélni a rég Nokia térképeket és akku tartósságot. Meg minek is? Rengeteg hiánypótló megoldás van, ezekkel kell megbarátkoznod
Nekem is áprilisig XP volt, kb márciusig simán elfogadta a kábeles telócsatlakozást, aztán egyszercsak már nem. Ekkor jött el az, hogy áthúzta egy kedves barátom Win7-re és a gondok is megszűntek. -
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
"Ha egy igény alapvető, úgy hívjuk, szükséglet. Ha egy gép az alapvető igény vagy szükségletet képtelen kielégíteni, nem hinném, hogy az igényben van a hiba. Inkább a gépben."
Értem. Tehát ha egy banánnal nem tudok egy szöget beverni a falba, akkor a banán a hibás. Szerintem, ha egy szöget akarok beverni a falba, akkor valami kalapács-félét keresek.
Csakhogy értsd. Eszközt mindig az igényeknek megfelelően választ az ember. Ha az Android nem elégíti ki a te szükségleteidet, akkor válassz mást!"engem pedig nem ismersz. személyeskedned tehát butaság...
nem alacsony intelligenciahányadosú panaszkodást"Ah, ezek szerint te ismersz engem, ha te személyeskedhetsz.
A többi részt nem kommentálom, mert úgy látom, hogy nem több százan megyünk szembe az autópályán, hanem csak te.
A magam részéről befejeztem a témát. -
randras_83
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ez nem semmi. Azon egyébként elgondolkodtál, hogy saját magad találj megoldást az általad megoldhatatlannak titulált problémáidra az androiddal kapcsolatosan? Nem szoktam szemelseskedni csak ez így reggel sok volt picit.
-
randras_83
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
De most tényleg...?
Azzal sosem volt gond, ha valaki kérdez, csak azzal ha kérdez és elfelejti "meghallani a választ".
Nem igazán az "offline" felé halad a világ, ezt vagy el tudja valaki fogadni vagy nem.
Az akkumulátoros dologra annyit mondanék, hogy ha már annyira kell a táp, akkor kb. 5 ezer kemény magyar forintért lehet venni egy normálisabb powerbankot, ami aztán tényleg megoldja a gondod, jobb mint a pótakku.Vagy venni kell egy régebbi symbianos nokiát aztán azon van offline navi - megjegyzem a C5-ön elég vagányan működött - és még akksival is jól bírja, és a PC Suit is fut XP-n.
Amúgy az XP-t tényleg kukázd le, tegyél fel egy jó linuxot

@#56327) air : egyetértek

-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Szerintem a problémáid elsősorban saját magadból, a tudatlanságodból, a görcsösségedből és abból erednek, hogy nem vagy hajlandó alkalmazkodni a jelenkorhoz.
Hogy bizonyos dolgok régen hogy működtek és ma hogy működnek, nem összehasonlítható. Változik a világ. Ha nem akarsz lemaradni, kimaradni, alkalmazkodnod kell. Régen elég volt egy kőbunkó is eszköznek.
Az, hogy te minden probléma okát az Androidban látod, egyrészt hibás szemlélet, másrészt szerencsére van alternatíva. Ott a WP, a BlackBerry, az iPhone, a Firefox OS. Lehet válogatni.
Viszont az Android szapulását egy Android fórumban be kellene fejezni, mert ez már kezd trollkodás lenni.
A legnagyobb tisztelettel. -
ux1
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Már megint nem olvasol... Van offline navi, nem is egy. Pl. Sygic, oruxmap, navigon.... Es még sorolhatnám. A kábellel is kitűnően csatlakoztatható nem csak XP, de bármely egyéb oprendszer alá. Egész egyszerűen te nem érted meg, hogy mit, hogy, miért ...

Itt nem az android vergődik, hanem te. Ilyen egyszerű...
-
gipsztigris
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Kegyed pedig jobban akar kötözködni, mint amennyire azt illene....

-Offline navigáció! Rengeteg jobbnál-jobb létezik. Jaaa, hogy az fizetős! A kifliért is fizetni kell a péknél.

-Akku probléma fennnáll, de nem annyira vészes mint azt hiszed. Egy aktív napot a készülékek 95%-a kibír töltés nélkül. Alap elgondolása a gyártóknak, hogy szinte minden felhasználó este ágyban alszik és az ágy mellett ott van a dugaszoló aljzat.....és nem fog nehezére esni a júzernek feltenni töltésre a kütyüt. Aki pedig nem, vagy ritkán alszik civilizált körülmények között, annak számtalan strapatelefon áll rendelkezésére amivel akár egy hétig is ellehet töltés nélkül.
-Játszani nem szoktam, de a gyerekeim igen, és szép számmal hajtanak ingyenes és nem laggoló játékokat.
-A kábel problémádat sem értem, hiszen világosan elmondták az előttem szólók, hogy annyi megoldás van a PC csatlakozásra mint égen a csillag. Az XP már vége felé jár, és bizony nem mindegyik telefon fog csatlakozni drótos módszerrel egy XP-s PC-hez. Erre találták ki az alternatív megoldásokat. Mi ezekkel a gond?
Szóval, nem értem (és múltkor sem értettem), hogy MIT AKARSZ?

-
zhata
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Bocsi, de csak most értem haza.
Megpróbáltam neked segíteni az FTP szerver Pro-val.
Észre sem vetted.Idézek Tőled:
"Már fel vagyok készülve a mesterséges csatlakozási problémákra
egy esetleges bluetooth billentyűzettel..."Hátha ezek után még ehhez is értesz!

A téma részemről is lezárva.
-
atillaahun
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Természetesen lehetséges, nem tudom neked miért nem sikerült, bár le se írtad mi nem megy.
Én simán rádugom az Android-ot USB-vel XP-re oszt lássa driver nélkül egyből. Kiadja a sajátgépben külön meghajtónak mindkét memória kártyát. (Annyi talán, hogy az USB hibakeresés ne legyen bekapcsolva Android-on a Fejlesztői eszközökben, mert azt nem szeresse (de alapból nem is szokott lenni).)
De erről a kábelezésről már rég leszoktam. ES Explorer-ben van "Távoli gyors elérés" menüpont, az ad egy IP-t a belső hálódra, ahhoz csinálsz egy FTP parancsikont XP-n és onnantól lehet másolgatni a telóra amikor akarsz kábel nélkül.
Egyébként már a PC-ről is leszoktam, én is úgy tolom ahogy @Somatom, Nexus 5 képe Slimport-tal kitükrözve full HD-ban 21-es monitorra, BT billentyű és egér csatlakoztatva, DPI átállítva 160-ra és ott az asztali nézetes droid PC-nek álcázva. Ha akarom Xposed Module-val még méretezhető ablakokban is tudom futtatni a programokat vagy simán osztott képernyőben ahogy a Note-ok.
Megfigyeléssel kapcsolatban sokszor volt róla szó, hogy kutyát nem érdekli hogy te éppen hol és mit csinálsz, az adatokat azért gyűjti rólad a rendszer, hogy minnél célirányosabb reklámokat tolhasson az arcodba. Ez ellen véd az AdAway, amit javasoltam korábban.
Az hogy (egyelőre még) drága a Roaming az online navihoz nem a G hibája (egyébként már 'csak' 80 Ft/MB).Alapvető képességeket meg te nélkülözöl nem az Android.
-
kmarci25
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Jujj... Ez azért így reggel, éhgyomorra sok volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LonGleY
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére

-
Dottore
addikt
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nyuszi ne hisztizz. Nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni.

-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Itt a probléma a hozzáállásoddal, de méginkább a tudásoddal van. Hiába készítenek Neked okostelót, ha nem tudod kezelni. Ezt a hsz. -t egy MK802IV Android minPC -vel küldöm, amihez egy Logitech MK220 van csatlakoztatva. A nem épp új SGS2 képét MHL adapterrel kiadom a monitorra és adapter nélkül csatlakoztatom a Logitech m555b kékfogas egeret. Ehhez csak a BT -t kell bekapcsolnom. Természetesen ettől még marad az Anysoft bill. De amint egy billentyűt leütök az Apple!!! BT billemen, automatikusan átáll rá a teló. Természetesen mindkét billem Magyar kiosztású. Ha megszakad a kapcsolat, akkor vissza Anysoftra. Kb. 4éve Samuzok, de a gyári, PC -s kezelőprogramnak (KIES) még a felületét sem láttam. Nincs rá szükségem. Úgy "kapcsolom" PC -hez, ahogy akarom. Szerverként, kliensként, bárhogy. Ugyanez vonatkozik a droidjaim egymás közti kapcsolatára. Akár közvetlenül, router nélkül. Olyan szervert csinálok a droidon, amilyet akarok. FTP, WEB, SMB, stb. Na jó, ez nem teljesen igaz, mert Asterisket nem sikerül futtatnom droid alatt. De kétlem, hogy Win alatt menne. Az adatokat NAS -on tárolom, ezt éri el minden eszközöm. Nem csak megosztásként, hanem konkrétan becsatolom a NAS -t a teló, vagy a miniPC fájlrendszerébe (CIFS csatolás, bár kétlem, hogy halvány dunsztod lenne arról, hogy az mi). Szóval nem a droid tudása a szűk keresztmetszet, ha nem tudod megcsinálni, amiket leírtál!
-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha jól emlékszem egyszer már kaptál választ.
Ha write-only módban vagy, akkor kapcsolj vissza olvasóba!Az XP alapból nem támogatja az MTP átvitelt. Az újabb készülékek általában pedig csak ezt támogatják.
A készülék driver-ét telepítetted-e? Ha igen, akkor az intézőben látnod kell a készüléket. A külső SD kártyát mindenképpen, a belsőt attól függően, hogy a rendszer milyen felépítésű.(Egyébként az XP-t már le kellene cserélni legalább 7-esre, és sok problémád alapból megoldódna.)
-
petipetya
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha ennyi bajod van vele, miért nem váltasz IOS-re vagy WP-re?
Amennyi betűt itt elkoptattál miközben energiát vontál el a szerverfarmok valamelyikéről ami egy egy afrikai gyermek halálával pótolható, úgy le is írhattad volna a konkrét problémát. Mi történik, ha kábelen keresztül csatlakoztatod a telefont a géphez (és ugyebár nincs lezárva a kijelző kóddal vagy feloldó mintával)?
-
beg
veterán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Na. Mosolyogva indul a reggelem.
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy "csatlakozni egy XP -re"? Ez céltól függően, nagyon sokféle módon történhet.
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Lehet FTP-n keresztül. Pl. androidon Solid Explorerrer létrehozol egy ftp szervert, arra meg csatlakozol bármivel az XP-ről.
-
zhata
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ha van wifid, akkor ftpszerver(pro) a számítógépen Total Commander. (Bár nekem Win7-em van, de szerintem xp-n is megy)
-
Illusion1010
senior tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
MTP driver? [link]
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ez készülékenként más és más módon lehetséges.
Néhány készülékhez driverek kellenek, néhánynál beállítás/külső program feltelepítés kérdése. -
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Fogalmazz értelmesen!

-
air
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
GT Racing 2, Real Racing 2-3.
-
darvinya
titán
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Ez azért van, mert felzabálja a memóriát a Chrome.
Használj más böngészőt, és utána sz_r lesz a Chrome. -
quailstorm
félisten
válasz
nyuszi123456
üzenetére
greenify root
-
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Mondjuk a Swype eléggé innovatív...
-
törölt tag
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Nem esküszöm meg rá, de a képek alapján sztem ezzel a fordítóval csináltuk. A hangbevitel nem sok nyelven működik, de Németül és Spanyolul igen. A többi nyelvnél meg szövegbevitellel. Persze mindkét részről volt fejvakarás egy-két Google megoldás hallatán. De műsornak remek volt. "Élesben" viszont biztos nem bíznám rá magam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
nyuszi123456
üzenetére
Gondolom a magyar nincs köztük.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkCentre - i5-6400, 8GB, 250SSD, 200HDD
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

crok
mobilizmo