Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
Én azzal indítanék, hogy teljes jelszócsere minden accounton. Ez biztos.
Az Ördög nem alszik.
Asztalin lehet megnézni amúgy, hogy milyen acc van elmentve az adott oldalhoz, belépsz chromeba majd face.com, és ott az email helyét kitörlöd, kurzorral kattintasz egyet és ott legördül egy lista, hogy milyen emailcímeket mentett el.Ezt amúgy minden chromeos böngészőn csinálja, vagy csak a tableteden?
-
aizen92
addikt
Nem tudom hol lehetett felrakva asztali gépekre a chrome-od, de ha valaki olyan ült le elé amikor a te fiókodba volt valahol bejelentkezve és az illető nem privátböngészőben nyitotta meg ( a hülyéje ), akkor elmentette a jelszavát és emailcímét.
Amikor elsőnek elindítom bárhol a chrome-ot, akkor nekem a facebook nem a leggyakrabban használt emailt dobja be elsőre ( enyémet, ) hanem a barátnőmét. ( szerintem azért, mert az emaileketl ABC sorrend szerint rakja be, és az övé van előbb ).
Szerintem ez az oka, nem kell tartani semmitől
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- GAMING / WORKING (RTX3090 KINGPIN, I7 10700kf, ROG XII FORMULA, 32GB Dominator, 1000W Platinum...)
- Asus H97M-E LGA 1150 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i7-4790 CPU, 240 GB NVMe SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
, de beírhatta magát a boltban is, és a google a készülékeket is profilhoz rendeli. Emellett küldhetnél egy tweetet "saját magadnak", és megkérdezhetnéd.
crok
mobilizmo