- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendi806
aktív tag
válasz
vadászcsiga #53949 üzenetére
ez tetszik
de ahogy halgatom az ereszt , szerintem ez eső esik ...és még a mobilomat sem néztem meg -
Flind
senior tag
válasz
gipsztigris #53997 üzenetére
Ha éppen a beállításokban vagy nyilván többet eszik mint mikor csak az asszisztens fut a háttérben, ahogy egy böngésző is többet eszik mikor ph-zol, mint mikor mondjuk játszol, és az ott maradt a háttérben hogy visszalépésnél megmaradjanak az oldalak.. Persze lehet hogy azóta csak a "kis pötty" megléte is éhesebb, mikor utoljára próbáltam mindig 10MB-al beérte (akkor is mikor a pöttyből kinyitottam az ablakot).
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Szolgáltatói, gyári 4.4.2-es KitKat-re (teljeskörű magyar TTS támogatás van)kéne app,ami felolvassa a bejövő sms-eket....tudtok ilyet,ami megbizhatóan,könnyen működik?
-
scream
veterán
-
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
4.4.2 Kit kat alatt lehet valahogy mappát létrehozni.? -
Flind
senior tag
válasz
raziel01 #53979 üzenetére
... Kivéve a Toucher Pro-t. Az durván jó és csak 10MB (!) RAM-ot használ. El se akartam hinni hogy a Go Dev Team fejlesztette. Igaz már nem használom (illetve csak ritkán), de nagyon pozitív érzéseim vannak vele kapcsolatban. A többi szoftverük tényleg szemét.
+1 Novára. Mondjuk én Smart Launcher Pro-t használok, és eszem ágában sincs leváltani, nem véletlen vettem meg. De ez nem mindenkinek alternatíva. -
LonGleY
veterán
válasz
barnabasss #53986 üzenetére
Nincs-nincs, a gyári widgetek jó része nem is megy a 3rd party launcherekkel. Ellenben vannak jó alternatívák..
Android Pro Widgets
Beautiful Widgets Pro
Clean Calendar Widgetilyenek..
-
barnabasss
tag
Olyan launcher nincs ami az osszes gyari dolgot mint pl nevjegyzek a sajat skinjere csereli?
-
LonGleY
veterán
válasz
raziel01 #53979 üzenetére
Modern gépekre, az állítgatástól vissza nem riadó, innovatív megoldásokat kedvelőknek meg TSF Shell.
Nekem az a kedvencem. Az Apex-ből kezdek kiszeretni, a Novából meg az első próba után sikerült. Az előnyük egyben a hátrányuk is: puritánok (és emiatt is gyorsak). Nem is nagyon fejlődnek mostanság már... Amúgy a Smart Launcher is egy élhető megoldás az egyszerűbb vonalon, ha már Apexezünk és Novázunk.
-
barnabasss
tag
Köszönöm mindenkinek!!
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
barnabasss #53977 üzenetére
A lassulás szerintem az U miatt volt (kevés RAM, gyenge proci, fos ICS). Bár én nem használnék Go Launcher-t, de Z-n szerintem nem lesz vele gondod.
Nova, Apex vagy fizetősek közül TSF shell sokkal jobb. -
LonGleY
veterán
válasz
Ha ilyen véleménnyel vagy a launcherről (mellesleg nem vagy egyedül), akkor miért nem próbálsz mást?
-
raziel01
veterán
válasz
GO termékek közül mind hulladék, reklámos szemét.
Nova vagy Apex launcher a nyerő.
-
beg
veterán
válasz
Esetleg nem próbálod ki?
-
barnabasss
tag
Sziasztok!
Régen használtam go launchert (xperia u-n). Most xperia z-m van.. És ha itt felrakom ez is belassul behány stb..? -
törölt tag
válasz
SG3rg0 #53975 üzenetére
A whatismyipadress.com nem elég?
-
SG3rg0
őstag
Tudtok mondani egy IP cím megjelenítő + adott országot is megjelenítő widgetet?
-
Szmoki
senior tag
Sziasztok. SwiftKeyről szeretnék kérdezni. Miért csinálja azt, hogy ha írnék hozzászólást fórumon, és hagyom neki hogy automatikusan kiegészítsen egy szót, egyszerűen kitörli azt a szót. Ugye a szóköz billentyűvel egészíti ki, de néha csak egy szóközt tesz oda, a szó eltűnik. Amazon appstoreról van ingyenesen beszerezve, 4.4.6.275ös verzió.
SMS, viber, messenger közben nem csinálja.
Köszi -
scream
veterán
válasz
paolinho #53969 üzenetére
Ha egyszer megvettél egy alkalmazást, akkor az azon az accounton marad örökre, de esetlegesen tudsz visszajelezni a fejlesztőnek, hogy mondjuk nem megy a telefonodon és kérsz refound-ot, de ezt csak nagyon ritkán adják meg, illetve vásárlás után 15 percig még bármilyen indok nélkül elállhatsz a vásárlástól és visszakapod a teljes összeget.
Viszont te eladni nem tudsz.
-
paolinho
őstag
Bocs, ha hülye a kérdés, de van arra lehetőség, hogy fizetett alkalmazást eladjak, vagy az már örökre az én email fiókomhoz marad rendelve, ergo eladhatatlan?
-
colonia
senior tag
válasz
nyuszi123456 #53954 üzenetére
Szia!
Én a Gravityboxot használam és a MinMinGuard-ot a blokkolásra!
-
kmarci25
veterán
válasz
Mindenképpen kell a játékhoz az internet? Ha azt kikapcsolod, akkor nem kapsz reklámot sem.
-
-
törölt tag
válasz
Viki1990 #53961 üzenetére
Bár én nem használok billről smile -t, de az Anysoftnak van ilyen beállítása. Vigyorjel alapból van, de van hozzá letölthető smile kiegészítő, amit vmilyen mozdulatra, gombra elő lehet varázsolni.
Aizen92:
Ezt nem értem. Androidra keresel olyan programot, amivel megtalálhatod az elveszett szifonodat? Más értelmét nem látom Androidon egy Find My Iphone -nak.Androidra sztem inkább Find My Droid való. Az "officialnak" pedig vmi eszközkezelő, vagy eszközkereső, vagy vmi ilyesmi a neve és van alapból, csak aktiválni kell.
Colonia:
Vártam, hátha érkezik rá vmi tuti ötlet. Én csak áthidaló megoldást tudok. Használj kikapcsoló alkalmazást, vagy, ha van automatizálód, akkor készíthetsz magadnak egyet, amivel olyan opciók jelennek meg, amilyeneket szeretnél. Az már bonyolultabb, hogy ez a menü a kikapcsológomb hosszú nyomására jöjjön elő, de nem lehetetlen. Csak sztem fölösleges vele vacakolni, mert parancsikonból, vagy widgetből is ugyanúgy használható. -
Viki1990
csendes tag
Sziasztok!
Huawei Ascend p6-om van. Tudnátok ajánlani valami olyan keybordot ami megjeleníti a smileket és egyebeket? Jelenleg nincs fent semmi és így ha küldenek az androidosított verziója jelenik meg pl instagramon, küldeni pedig nemtudok.
Köszönöm! -
tybsen
addikt
válasz
canniball #53959 üzenetére
igen ilyen már nekem is volt amit mondasz, de most nem frissül.ide tettem kepernyomentest rola, hogy milyen (a nyelv mindegy, igy is latszik a lenyeg). Szoval fura. Szerintem majd letorlom es ujra telepitem az alkalmazast.
-
tybsen
addikt
Volt már valakinek hasonló dolog, hogy egy már meglévő (letöltött) alkalmazás nevére rákeresve úgy jelzi a play store, mintha frissíthető lenne az app, de ha rábökök az alkalmazás nevére, akkor csak megnyitható vagy törölhető, tehát nem lehet frissíteni. ugyanakkor ha a három kis pöttyre nyomok az alkalmazás neve mellett, akkor megjelenik a frissítés lehetősége, le is okézható, hogy nem kér új jogosultságokat az alkalmazás, viszont amint erre rányomok, hibát jelez hogy az alkalmazás már telepítve van. Fura.
-
TODI1111
veterán
válasz
Ha rootolt a telcsid akkor az adawaymegoldást jlenthet a problémádra!
-
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok
természetesen a gyerekeim is szoktak játszani a telefonomon azt szeretném hogy ilyenkor csak tisztességes reklámok vagy semmilyen ne jelenjen meg és semmilyen zaklató tartalom
van erre valamilyen alkalmazás?
androidra kérdezem.Úgy, hogy családi internet biztonság, úgy nem találtam semmit. Engem is folyton ázsiai ringyókhoz akar küldeni, pedig lány vagyok. Na, hát jó lenne kerülni, kiszűrni az ilyen tartalmakat.
-
Sztenn
tag
válasz
GrooveHero #53935 üzenetére
én Chronust használok...
-
S e t h
nagyúr
Mindig visszatérek hozzá, egy sem hozta eddig azt a szintet, amit ez produkál és én elvárok.
Weather services -
aizen92
addikt
Find my iphone official alkalmazás nincs droidra? Találtam egy 3rd partyt 4.0 értékeléssel, de nem merem felrakni, természetesen 5 böngészőből 5 nem támogatja az icloud.com-ot.
-
Whynot?
aktív tag
szerintem a palmary weather is jó
-
bendi806
aktív tag
válasz
Én viszont az eWeather nevű programra, esküszöm , nekem az vált be
-
aizen92
addikt
én az időképet használom! Nagyon jó kis alkalmazás, főleg a widgetje!
-
TODI1111
veterán
válasz
gipsztigris #53942 üzenetére
+1 a Weather & Clock Widget-re, már nagyon régóta használom és meg vagyok vele elégedve!
-
scream
veterán
válasz
gipsztigris #53942 üzenetére
Ezt én is sokáig használtam, aztán váltottam a Beautiful Widgets-re, nagyon szeretem.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Nekem most ez a kedvenc: Weather & Clock Widget
Magyar nyelvű, pontos, akár 10 napos előrejelzéssel.
-
colonia
senior tag
Nincs olyan app amivel el lehet tüntetni a kikapcsolásnál a lenyíló menüből a Repülőgép üzemmódot?
Gravitybox-al nem lehet véletlenül megoldani? Köszönöm! -
Polemius
senior tag
Köszönöm a tippeket!
-
LonGleY
veterán
válasz
Csigusz 1 #53938 üzenetére
Az előző hsz-em alapján a külföldi szolgáltatókat azért nem írnám le, 1-2 nagyon ott van! (Nem tudom mondjuk, hogy a WeatherPro mit használhat, de hogy pontos - legalábbis főváros-viszonylatban -, az biztos.) És néha sokkal jobb, áttekinthetőbb grafikonokkal vannak felszerelve, mint a magyarok.
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz
Magyarországra nekem az Időkép vált be legjobban! Nagyon sokat kipróbáltam.
A külföldiek a Yahoo, vagy a Google időjárás-jelentéseit használják, és azok még a fővárosban is messze vannak a valóságtól, mert a reptér méréseit veszik figyelembe - ott meg egész más hőmérséklet (stb.) mérhető, mint mondjuk a belvárosban. Vidéken hasonló a helyzet, csak ott a régiónként még ritkább mérőállomásokat nézik - az meg kit érdekel, hogy 50-100 Km-rel odébb milyen az idő?! Ráadásul többnyire nem is tudod meg, hogy honnan kapod az adatokat (helyi időjárásként)... -
canniball
nagyúr
válasz
herdsman12 #53933 üzenetére
-
LonGleY
veterán
válasz
Nálam abszolut nyerő a WeatherPro. Timeline-on látni az esőre való esélyt és külön(!) a várható mennyiséget, a napsütéses órákat stb., amikből jó eséllyel tippelhető, hogy milyen és mennyire borulós felhőzet várható. Eddig nem tévedett, a kinti munkámhoz alapvetően fontos. Van benne 2 hetes előrejelzés is és mindenféle térképek. A másik, amit használok az az egyszerű, 24 órás timeline-nal operáló Aix Weather Widget.
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Melyik jelenleg a legmegbízhatóbb időjárás progi? Widget jó ha van, lehet angol nyelvű progi is.
Köszi előre is -
törölt tag
válasz
Polemius #53928 üzenetére
Kinek, mi a hasznos. Sztem pl. a Trucker Timer nagyon hasznos. De nem valószínű, hogy ezt Te is így gondolod. Hacsak nem akarod dokumentálni a munkanapon vezetéssel, pihenéssel, egyéb munkavégzéssel eltöltött idődet.
-
kmarci25
veterán
Én ebből használom a pro verziót: aCar. Nagyon jó kis app, mindent pontosan nyilvántart. A fizetős tud magyarul is, és mindenféle diagramokat meg statisztikákat gyárt. Persze csak akkor, ha vezeted pontosan. Elég elkeserítő látni, hogy milyen marha sokat költök benzinre...
-
Polemius
senior tag
Gépjárműhöz (motoros/autós) tud-e valaki hasznos progit?
Amivel nyilvántarthatóak a tankolások, fogyasztás, szervizelési (olajcsere, stb) periódusok, netán még figyelmeztet is.
Nem baj, ha tud magyarul is. -
pulcsi
tag
Hogy tudom azt beállítani hogyha megy a telefonon a bluetoothos net megosztás, és kikapcsolom a képernyőt akkor ne kapcsolja le a net megosztást hanem működjön tovább? Sony U.
-
atike
nagyúr
válasz
RocknRoller #53925 üzenetére
"Viberezni például percenként kb. 240 KB-os adatforgalommal jár, ami egy órás beszélgetés esetében 14 megát jelent. Ennél többel kell számolniuk a Skype-ot használóknak, az alkalmazás kb. 500 KB-ot fogyaszt percenként, tehát 30 megabájtot óránként. (A nokiás skype-olók viszont vigyázzanak: a számukra elérhető alkalmazás a hivatalos adatok szerint 3 megabájtot használ el percenként, tehát 180-at óránként.)"
Google a barátod...
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok!
Azt valamelyik kedves fórumtárs meg tudná mondani, hogy 1percnyi Skype beszélgetés kb mennyi adatforgalommal jár?Köszi!
-
tonnni1
tag
válasz
matyi012345 #53918 üzenetére
Köszönöm
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan appot ami ki tudja menteni a facebbok chat beszélgetést?
-
canniball
nagyúr
válasz
#79335424 #53916 üzenetére
Bocsi, nem láttam hogy volt, hosszan értekeztetek a problémáról és nagy részén csak átszaladtam.
Nem csináltam ilyet, én ha néha másolni akarok akkor benyomom a gépeket és PC-PC relációban teszem meg, így nem tudom mennyi ideig tart. De a kolléga szavaiból úgy vettem ki neki inkább egyszerű megoldásra van szüksége mint gyorsra, ez ennek pont megfelel.
Lehet RDP-zni is, de az nem annyira kényelmes.
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok olyan alkalmazást keresek ami összekapcsolódik a gps alkalmazásal és jelzi vagy mondja hogy hol található trafifax .Előre is köszönöm.
-
canniball
nagyúr
-
tonnni1
tag
Sziasztok!
Bocsi,a hülye kérdésért, de pontosan mi az a Time Lapse program? Feltelepítettem, de nem igazán boldogulok vele..
-
zolaas
senior tag
válasz
#79335424 #53910 üzenetére
Áhhá
Itten lenni a kutya elásva. Sajnos NAS-ra nálam nincs meg nem is lesz keret. Másra költöm azt a lóvét, a gépeket egy ideig biztos nem fejlesztgetem. A HTPC-nek degrarált gép (Általam
) is elég combos nem mini pc (brazos meg tsai), néha játszom is rajta. Szóval azt sem fogom egy darabig bántani sztm. Egyszerűségre törekszem az én szemszögemből ez baromi bonyolutan hangzik, de biztos, hogy előbb utóbb megszoknám. Az is gond, hogy én ezeket a megosztott közösen használt távirányított (virtuálisan) dolgokat vhogy nem szeretem. De ez legyen az én bajom. Szóval ennek fényében? Átolvasom ujra amiket ajánlottatok, hátha elsiklottam felette.
-
törölt tag
válasz
zolaas #53908 üzenetére
Nem hiszem, hogy bárkit felbőszítettél volna. Csak ez az "akkor veszek egy egér-bill kombót" fölösleges volt. Igen, szükség van az infókra, mert számomra pl. nem logikus az összeállítás. Lehet PC -vel letölteni, csak nagyon pazarló. Erre NAS -t szoktak használni, amit bármilyen eszközről elérsz. Itt jön a következő logikai csavar. Egy letöltéshez nem kell közvetlen beviteli eszköz, sőt, még monitor sem. A NAS -okon sincs még csatlakozó sem beviteli eszközhöz. Minden normális letöltő, vagy torrent szoftvernek van webes kezelőfelülete, vagy távkliense (Androidra is). Miért ne futhatna a HTPC -n a letöltés, amit onnan kezelsz, ahonnan akarsz? Pl. a NAS -omon futó pyLoad Android kliense megjelenik a megosztás menüben. A telón böngészve, egy mozdulattal utasítom az otthoni NAS -t a kinézett link letöltésére. Persze a letöltőt futtató eszköz lehet PC is. Azt értem, hogy a letöltő gép miért nem a HTPC tárjára dolgozik. Két gép már tényleg túlzás. De ha a HTPC -n van a tárolás, a letöltő pedig csak "temp", akkor lehetne figyeltetni a letöltési mappát a Bitsync -kel és amint fut mindkét gép, akkor magától leszinkronizálja. De ha mindenképpen másolgatni szeretnél, akkor kaptál rá tippet. Viszont ebben az esetben a letöltő gépet kell irányítanod a droiddal és a HTPC -n kell fusson a másoláshoz a szerver, mert fordított esetben vezérlés közben nincs mozizás. Ezen kívül még vmi ssh-MC, konzolos megoldást tudok elképzelni. Nálam ez is működik droidról (Juice SSH -val), mert a NAS -ra telepítettem MC -t. Biztos van ennek a megoldásnak Wines megfelelője, de azt nem ismerem.
-
zolaas
senior tag
válasz
#79335424 #53907 üzenetére
Értem azután mégsem, azután pedig újra értem. Azt gondoltam, h egy egyszerű kérdést teszek fel erre jössz azzal, hogy milyen a hozzáállásom. No comment. Tényleg nem kötözködni jöttem, hanem segítségért.
Az egyikötök kérdezte, hogy mi a célom erre leírom, hogy mihez kell. Erre meg aztmondod 2 külön dolog amiről beszélek...nem így gondoltam.
Tehát van 2 külön gépem amiből a nappaliban lévőt HTPC-nek használom főképpen. De mivel nekem úgy jobb, ha annak a belső HDD-in vannak azok amiket nézek/hallgatok így azon tárolom ezeket. Viszont a dolgozóban lévő gépre töltöm le, mert a nappaliban lévő gépen macerás a beviteli eszközök hiányában. És nem akarom a 2 gépet szétszedni, h a lenti gépbe pakoljam a több tárolót. Én eddig azeket a file mozgatásokat a laptopon keresztül a Total Commanderrel csináltam. Bedöglött a laptop és úgy gondoltam, hogy hátha működik ez a telóval is. Nem kell a telóval irányítanom a HTPC-t, mert arra ott a logi harmony, ami gyerekbarát/asszonybarát. Ti ők is használjákMegszokták. Nem akartam én ezt túlmisztifikálni ennyire, illetve nem is akarok ennyire belemélyedni.
( Zárójelben: nem gondoltam volna, hogy a kérdéseim/válaszaim így felbőszítenének vkit a tudatlanságom okán. Azt hittem ezért van a fórum, de ebben is, mint oly sok mindenben tévedtem)
Mind1 kiviszem a leányom kerózni ebben a szép napos időben.
Köszönöm még egyszer a segítségeteket.
És nehogy megint valami eltitkolt cinizmust véljetek ebben is. Paranoiás banda -
törölt tag
válasz
zolaas #53902 üzenetére
Nem egetverő. Rengeteg megoldás lehetséges. De először másolást írtál, aztán filmnézést, most pedig visszatértünk a másoláshoz. De ilyen hozzáállással mindegy. Mi csak segíteni akarunk (én legalábbis). De ehhez ismerni kell a pontos szitut. A remote desktop pl. egy lehetséges megoldás, de a Te esetedben sztem nem a legpraktikusabb. Neked nem kell a vezérlőeszközön látnod a vezérelt asztalát, mert az ott van előtted a TV -n. Neked csak egy megfelelő távirányító kell. MiniPC -hez a Droidmote -t szoktuk használni, csak nem tudom, hogy PC irányítható -e vele. Még régen, Nokián használtam olyan programot, ami a gyroszenzor segítségével, a teló döntögetésével irányította az egeret. Vagy lehet bitorrentsynces megoldás is. Ehhez az kell, hogy a droid támogassa a CIFS csatolást. Két PC között létrehozod adott mappára a szinkront (egyszeri beállítás). A "tár" PC megosztott mappáját csatolod a droidba (Mount Managerben 1bökés). Majd a droiddal áthelyezed a filmet a szinkronizált mappába. Mivel így partíción belüli áthelyezés történik, ezért nincs valós adatmozgás, csak átcímzés. Egy pillanat alatt megvan. Onnantól a másolás a másik gépre már automatikusan megtörténik a vezetékes hálón. A webes felületű fájlkezelőt már nem is részletezem. Ha nem segítség, hanem kötözködés lett volna a célom, akkor azt kérdeztem volna, jogy mi a túrónak egy HTPC -re Windows, egy önálló disztróként futó XBMC helyett. Amihez van Androidos távirányító kliens és sztem hálózati támogatással bíró fájlkezelő plugin is, hogy az SSH -val kezelhető MidnightCommandert ne is említsük.
Bozek:
A gigabites háló nem akkora extra. Ezer éves PC -mben is gigás kártya van. Egy HTPC -ben meg sztem alap. Nem kell hozzá komoly router, mert nem azon fut a szerver. Sőt, elég egy 10/100 -as is, csak akkor egy gigás switch kell, ami nem egy vagyon. -
Siriusb
veterán
-
zolaas
senior tag
válasz
#79335424 #53878 üzenetére
Maradjunk annál hogy a streamelés nem jó megoldás. Fizikilag s htpcn kell a filé. Eddig ezt laptopról megoldottam, de az most tönkrement. Ezért gondoltam a telóra,ha már okos. De,ha ilyen egetverő még gondolatban is, akkor veszek 1 wirelees Bill/egér kombot. Köszönöm mindenkinek.
-
Bozek
nagyúr
válasz
busman #53896 üzenetére
Esetleg megpróbálkozhatsz a DiskDigger-el. Root kell hozzá, nálam működött, amikor töröltem a teljes tárhelyet.
(#53897) petipetya: Amihez nem értesz, abba ne szólj bele...
(#53881) Somatom: Mert mindenkinek gigabites hálója van otthon. Általában a router a szűk keresztmetszet vagy pedig a HDD-k írási sebessége, bár már kevés IDE vinyó van a gépekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest