- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53298 üzenetére
Így már világos. Ezt neveztem én "kontroll nélkülinek". Nálam nincs semmilyen automatizmus, műveletösszevonás. Egyenként frissítek, ezért nálam nincs jelentősége az értesítéseknek. Ha van, ha nincs, nem befolyásolja a frissítés módját. Csak átugrom a listában, amit nem akarok frissíteni. Csoportos módban persze más a szitu.
-
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #53274 üzenetére
Olyan szempontból kontroll nélkül frissítek, hogy mivel mindig van mentésem a korábbi verziókról így, ha megjelenik az értesítés, hogy 10 apphoz érhető el frissítés, akkor az összes frissítését választom. Mivel a Playen levő értékelések szerintem nem mérvadóak. Attól, hogy XY-nak mondjuk hibát produkál SGS4-en, attól még nálam lehet hibátlan és fordítva. Ha pedig egy app hibát produkál, akkor visszateszem a korábbi verziót. Viszont, ha nem tudom eltüntetni a listából a frissíteni nem kívánt progit, akkor kénytelen vagyok egyenként frissíteni minden appot. Valószínűleg ez kiküszöbölhető, csak nem egyszerűen. Annyit meg nem ér, mert annyira nem zavar. Ez lehet, hogy másnak logikátlan, de nekem így vált be az évek alatt.
(#53270) ollie: nem updatet nem akarok. Az kevés. Értesítést sem akarok az updateről, de csak egy bizonyos alkalmazás esetén. Az meg korábban sem volt megoldható emlékeim szerint.
De lényegtelen, mert nyilván nem működik, amit akarok. Amivel ráadásul eddig is tisztában voltam és csak egy korábbi kérdésre írtam válaszként, hogy nem oldható meg.(#53272) stateman: nem erre gondolok.
-
S e t h
nagyúr
Szerintem csak egy napig él ez a lehetőség, de ezt csak vélelmezem.
Egyébként az app if the day appot telepítve naponta ad új lehetőséget alkalmazások ilyen módon történő kipróbálására, csak azért írok most róla, mert ez a floating toucher nekem is bejött.Én fullosan használom, délután állítgattam be a saját számíze szerint. -
törölt tag
válasz
petipetya #53289 üzenetére
Az a baj, hogy már nekem is mást mutat és nem emlékszem, hogy pontosan mi volt a menüpont neve, amire kidobta az ablakot. De ha most megnyitom és felül a kosárra kattintok, akkor az ott fizetősnek írt funkciók nálam mind működnek (kipróbáltam). Ha a kosár mellett a beállításokra böksz, akkor mi a legfelső menüpont? Úgy emlékszem, hogy azon keresztül értem el a kódlehetőséget.
-
törölt tag
válasz
canniball #53285 üzenetére
Én kimásoltam Seth hsz. -éből azt a szót. Telepítettem az alkalmazást. Volt ugyan egy pro vásárláshoz "segítő" ablak árakkal, de azt bezártam. A beállításoknál viszont volt egy hasonló opció (talán a legfelső). Arra rábökve feljött egy kódkérő ablak. Próba-cseresznye, bemásoltam a hsz. -ből és elfogadta.
Seth:
Köszi a tippet! Bár eddig nem tudtam, hogy szeretnék ilyet, de hasznos kis programnak tűnik. -
R3nts
senior tag
Sziasztok!Új android felhasználó vagyok. 4.4.2 gyári van a telefonomon (LG Optimus L9II) Olyan megbízható, jól működő alkalmazást keresek, ami 1 : wifin, és/vagy bluetoothon a teló HD kameráját használja webcam-ként...(És win7 x64-en szépen működik a PC-s kliense is), és 2 : olyan appot is keresnék,ami felolvassa a küldött/fogadott sms-eimet magyarul ( a telón teljeskörű magyar TTS támogatás van már telepitve, a Nuance Vocalizer Hun) Köszi a segítséget!
-
Orionk
senior tag
Szia !
Próbáltam ezt az ACR-t, de nem rögzít. Már mindent próbáltam állítani és akkor sem.
Van, hogy kiírja, hogy elindul a rögzítés, de a végén a progiban 0 másodperces felvételt vett fel és 0MB helyet foglal.Ezek szerint ebből muszáj 500 Ft ért megvenni a teljes verziót ?
Volt valakinek valami hasonló gondja ?, hogyan lehet megoldani ?
köszi
-
oncsi
őstag
Valaki használt win-en Poptray nevü programot? Na olyan kellene nekem droidra.
Elég csak pop3. Semmi exra nem kell, csak kezeljen több fiokot, üljön ki az óra mellé, lehessen benne egyéni szüröket is alkalmazni. Van ilyesmi? -
zeon.hu
nagyúr
Mindig tv 3.0.2 nálam szaggat nagyon (s4 mini) tökéletes wifi mellett.
Valaki tudna linkelni egy másik, jól működő verziót? -
Reaper
őstag
-
Cranium
tag
Felraktam a MinDig TV 3.0.2es verzáját, de még mindig nem működik, csak fehér oldalt látok ismertetővel.
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53268 üzenetére
Az appok rejtése egy dolog, a frissítési értesítések zavarósága pedig egy másik. Az első tényszerű, ebben nincs, nem is volt vita. Én az első felvetésemben csak erre koncentráltam, nem az értesítésekre. Abban sincs, nem is lehet vita, hogy téged zavar -e az értesítés, vagy sem. Csak az nem logikus számomra, hogy zavar, de mégsem kapcsolod ki. Ezért gondoltam, hogy minden kontroll nélkül frissítesz, mert úgy látok benne logikát. De ha manuálisan, egyenként, akkor nem. Persze attól, hogy én nem tartom annak, még lehet logikus.
-
válasz
janosibaja #53243 üzenetére
A Swype billentyűzetnek elég jó a hangfelismerő része is. Diktáltass azzal bármilyen note appba.
-
thiclyoon
aktív tag
engedélyezve van az auto frissítés
nincs engedélyezve az auto frissítés
vagy nem erre gondoltok? -
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #53258 üzenetére
Szerintem legyen az én dolgom, hogy miért szeretném (és rajtam kívül sokan mások is), ha alkalmazásonként ki lehetne kapcsolni az értesítést. Bár, ha akarod részletezem a dolgot. De a lényeg, hogy sok betűpazarlás
után eljutottunk a már 6 órával korábban megállapított tényhez, hogy erre egyelőre senki nem tud megoldást.
-
pikszel
addikt
válasz
7Sony7 #53265 üzenetére
MVM Studio != google
-
törölt tag
Vigyázat kamu app!
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mvm.gps.updater -
oncsi
őstag
válasz
zeon.hu #53259 üzenetére
Ebben a pillanatban néztem, és 13h kor jöt a frissitési értesítés. Aki felrakta annak nem megy.
Nemszoktam auton hagyni a frissitést, így nekem megy a mindig Tv tökéletesen most is. Minden szabadon vehetö csatornán van rendesen hag is.Biztos le lehet venni valahonnan a régit is.
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53257 üzenetére
Nem vesztettem el a fonalat. Annyit írtam, hogy kikapcsolható és ez így is van. Egy betüvel sem említettem, hogy alkalmazásonként. Kikapcsolod és ennyi, nem fog zaklatni. X időnként felmész a Play -re és a saját alkalmazásokra bökve, megjelenik a lista, amiben elöl hozza azokat, amikhez frissítés érhető el. Ha egyébként is manuálisan frissítesz, akkor nem értem, hogy ez a módszer mennyiben jelent hátrányt, a mostani értesítősdihez képest, illetve ahhoz képest, amit szeretnél elérni. Max. annyiban, hogy a listában szerepelnek azok is, amikről tudod, hogy nem fogod frissíteni. Átugrod őket és ennyi.
-
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #53256 üzenetére
Gondoltam, hogy az előzményekből lejön, hogy azért nem akarom az adott alkalmazást frissíteni, mert az utolsó két frissítés óta csak fagyásra képes.
Egyébként a kommentek olvasgatása frissítés előtt nem sokat ér szerintem. Az utolsó előtti ES frissítéskor pl. sokan panaszkodtak. Nálam hibátlanul működött az a verzió is. Az általam frissíteni nem kívánt alkalmazásnál viszont nem írnak problémát, nálam mégis nagyjából használhatatlan.
"Ha jól emlékszem, az értesítés kikapcsolható"
Az eredeti felvetés is az volt, hogy nem.
"rányomsz a "saját alkalmazásokra"."
És? Hogyan tovább?
Ahogy elnézem egy kicsit elvesztetted a fonalat. -
törölt tag
válasz
tomy86 #53254 üzenetére
Ebből gondoltam:
"Pedig van olyan programom, ami a két legutolsó frissítésnél az indítások 80%-ban lefagy nálam, míg a korábbi verzió hibátlanul teszi a dolgát."
Az értesítés lehet zavaró, de biztos nem lesz tőle FC.
Ha nincs automatikus frissítésen, akkor manuális előtt, amit írtam, az nálam elenyésző hibaszázalékkal működik. Ha jól emlékszem, az értesítés kikapcsolható, ha zavar. Felmész a Play -re amikor van kedved/időd és rányomsz a "saját alkalmazásokra". -
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #53251 üzenetére
"Sztem símán benne vannak a pakliban az ilyen bakik."
Nem is ezzel van a gondom. Világos, hogy előfordulhat ilyen.
"Nálam soha, semmilyen alkalmazás sincs automatikus frissítésen."
Nálam sincs és nem is volt soha, de az értesítés attól még jön. Nem is értem, hogy ez hogy jön ide.
"Megnézem az értékeléseket és csak utána frissítek. Így nem nagyon szoktam FC -be belecsúszni."
Attól még az értesítés ugyanúgy jön a frissítésről. lsd. két sorral feljebb.
Mentésem is van minden korábbi verzióról, de ennek sincs köze a problémához. Nem az a gondom, hogy nem tudok korábbi verzióra visszatérni. -
Fauno
tag
Köszi, a Mindig tv az szerencsére fut az ASUS-on, remélem, hogy a meccseket is lehet rajta nézni (nem írják, hogy csak bizonyos helyeken tekinthet meg a meccs).
Amúgy nem értem, hogy ez az új alkalmazásuk, miért nem kompatibilis az ASUS-al, a régebbi MTVA alkalmazások mind kompatibilisek vele.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Olyan szoftvert keresnék, amivel andoridon lehet tippleni a Foci VB meccseit.
Ugyanakkor ha ez fel van telepítve más ismerősöknek is, akkor ők is tippelhetnek és versenyezhetünk egymás között.GooglePlay áruházban nem találtam.
köszi
-
törölt tag
válasz
tomy86 #53248 üzenetére
N+1 hardveren kell fusson egy alkalmazás. Sztem símán benne vannak a pakliban az ilyen bakik. Nálam soha, semmilyen alkalmazás sincs automatikus frissítésen. Ha jön új verzió, akkor várok pár napot, majd elolvasom az "újdonságokat", hogy képben legyek az új ficsőrökkel. Megnézem az értékeléseket (persze "idióta-filterrel"
) és csak utána frissítek. Így nem nagyon szoktam FC -be belecsúszni. De ha mégis megtörténne, arra ott van TiBi. Sztem az automatikus frissítés opció túl rizikós Androidon. Számomra legalábbis.
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Van egy ASUS Memopad HD 7" tabletem, és szerettem volna
rátelepíteni az MTVA FIFA VB alkalmazást, de azt írja ki, hogy nem kompatibilis.
Van valamilyen lehetőség, hogy nézhessem a tableten a VB meccseket?Köszönöm előre is a segítséget.
-
tomy86
addikt
-
tomy86
addikt
válasz
#79335424 #53238 üzenetére
Többféleképpen próbáltam. Volt hogy pár órán keresztül nem volt a Playen a telepített programjaim között, de egyszercsak megint ott virított az értesítés a frissítésről és ott volt az app a listában. Telefon újraindításkor is mindig újra megjelent, úgyhogy az sem volt megoldás.
Kipróbáltam az általad javasolt módszert is. Most nem teszteltem az eredményt órákig, hanem újraindítottam a telefont. Eredmény: rögtön jött az értesítés, hogy frissítés érhető el a programhoz (persze korábban nem volt a telepített programok listájában). Ez alapján úgy gondolom, hogy ugyanúgy megjelenne a Playen újraindítás nélkül is, mint a korábbi próbálkozásaimnál. -
janosibaja
őstag
Bocs, erre valaki?
-
harcikoca
senior tag
Androidos rendszeren hogy tudom megnézni a telefon hardwerét, hogy mi van benne?
-
zeon.hu
nagyúr
Mindig tv másnál is behalt?
M1~en napok óta nem volt hang, most már egyátalán nem megy semmi.
Régi verzió elérhető valahol? -
törölt tag
válasz
tomy86 #53235 üzenetére
Nem próbáltam még, csak az jutott eszembe, hogy mi történik akkor, ha:
-Titaniumban mentés-ellenőrzés-eltávolítást csinálsz, hogy a Play is eltávolítottnak lássa
-Repülő módba kapcsolsz és visszaállítod az alkalmazást
-Leválasztod a Play -ről, majd visszakapcsolod a netet. -
törölt tag
Root nélkül milyen app-al tudnék böngészési előzményeket kinyerni egy telefonból? PC-n olvashatóak legyenek az adatok, ez szempont lenne.
-
tomy86
addikt
válasz
S. Szabi #53231 üzenetére
1, Nemrég volt róla szó.
2, Tudtommal nem lehet a frissítés jelzését alkalmazásonként tiltani. Nemrég futottam ezzel egy kört. A Titanium Backup leválasztás a Playről funkciója is használhatatlan. -
Mzombi
aktív tag
A Skype egyik korábbi verzióját keresem, ami nem szakad meg (lép ki), állítólag Nexus 4-nél lép fel ez a hiba, de nem hinném, hogy csak a Nexus-okkal van baj.
Köszi! -
janosibaja
őstag
Kaphatnék tippet, hogy melyik speech to text alkalmazást érdemes felrakni? (Android 4.4.3.) Az Evernote diktálója akár jó is lenne, de csak online működik, mert rögtön ment a szerverre, s ha rossz a connection, vége a működésének. Olyat szeretnék, amivel offline is tudok magyar nyelvű jegyzetet diktálni, amit szövegesen elment. Köszi!
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan zenelejátszó app, melyen tudom léptetni a zeneszámokat hanggal net nélkül?
Köszi előre is
-
S. Szabi
őstag
Üdv!
Találkozott még valaki hasonló jelenséggel a Google Play-ben?
Ezen az is jól látszik, hogy nem minden ikont érint a dolog, valamint az egyes alkalmazások oldalára lépve sem mindegyik képen van a hiba:
Valamint lehet olyat, hogy letiltani egy app frissítéseit? Vagyis, hogy ne jelezze, hogy van hozzá frissítés?
-
ASRMartyn
tag
Sziasztok! Egyik barátom kérdezte tőlem, hogy honnan lehetne letölteni a Citromail appnak az 1.0.2-es verzióját, mert az még működött neki. Légy szíves, ha valakinek megvan, linkelje be, köszi
-
Logeeen
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan alkalmazást, amivel Tippmixelni lehet?
Remélem létezik ilyen... -
Jarod1
veterán
Tud valaki foci vb alkalmazást?
-
törölt tag
Attól is függ, hogy milyen Asus. Én Tomato -t használok, az kompatibilis néhány Asus -szal (is). Nem kell hozzá Windows, én sem használok Win -t (csak ha muszály). A Linsysem párhuzamos dualband. A Tomato topikban volt egyszer egy olyan megfejtés, hogy 5Ghz -es hálón kapja a netet, amig 2,4Ghz -en és Lanon osztja. De ez nem ebbe a topikba való.
-
zho-lee
addikt
válasz
vgyuri #53221 üzenetére
Az sajnos teljesen mindegy, mintha tudná a kis szemét, hogy se wifi, sem net nincs, és akkor ellenőrzi.
(nem vettem észre szisztematikus ellenőrzéseket, és ez sem jött be, mert a manuális ellenőrzés után másnap ránézett a winamp ,magától is a licenszre)
Na, most mit csinál az ember, ha unatkozik, és nem telefonál, és nincs wifi? zenét hallgat(na)...
Ha tudnaKöszi a segítséget srácok!
Akkor az lesz a megoldás, hogy szétnézek más lejátszók háza táján. -
rozso22
csendes tag
Hali, tud valaki olyan alkalmazást ami híváskor kimondja a hívó nevét, csöngés közben?
Nem felolvasót keresek! -
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #53219 üzenetére
Akkor pontosìtok.
Van egy Lan-on csatlakozó rendszer.
Tv, média lejátszó, Nas, egy asztali gép.
Van pár wifi eszköz ugyan ezen a hálón.
2 laptop (linux), 2 droidos telefon, meg 1 tablet.
Ezeknek eddig volt egy internet elérésük, de ez már megszünt.
Égy új tablet jött, egy LTE Net-el.
Ezt a netet szeretném néha megosztani a többi felé.
És azért itt kérdeztem, mert a tab (SG Note) önmagában nem tudja a saját mobil net kapcsolatát megosztani miközben wifi-n csatlakozik egy hálózatra. Erre kerestem volna valami okos programot.
Amit írtál, azt értem is (kb) Most ami megoldást látok (ebben a HW környezetben)
Hogy USB-n internet megosztás az asztali gépen, majd az továbbit a többi felé.
Vagy amit emlìtettél is, USB wifi a routerba (Asus, van usb portja)
De azt akkor hekkelni kell, ami win hiányában most nehézkes. -
törölt tag
Na, most már én sem értem, hogy mi az elképzelésed. Elvileg lehet egyszerre 4G -t és Wifit használni, de hogy jön ez a jelenlegi problémádhoz? Adott egy Androidos eszköz mobilnettel. Ezt valahogy továbbítani kéne a router felé. Ha nem hotspottal akarod, akkor már csak a bluetooth, usb, vagy a Lan jöhet szóba. Ha kékfogat, vagy usb -t tud használni a router, akkor a modemet is, akkor meg fölösleges a droid. Marad egy adapteren keresztül a Lan (talán megoldható). De ahhoz minek a Wifi? Ha nem hotspotot, akkor mit szeretnél most azzal összeügyeskedni?
-
oncsi
őstag
válasz
#79335424 #53215 üzenetére
Értem, de már ott elakadtam, hogy ha mobil Net-et használok, akkor ha bekapcsolom a wifi-t, nincs Net, mert ő olyankor azt a wifi hálozatból várná. Tehát, nem tudok egyszerre wifi-t és mobilNet-et használni. HotSpotként persze működik, de pont ezt szeretném elkerülni.
-
Orionk
senior tag
válasz
Keil Walker #53131 üzenetére
Én is keresek ilyen alkalmazást.
Tudna valaki segíteni ?
köszi
-
S e t h
nagyúr
Appoftheday kódra használhatóvá válik a Floating toucher minden kizárólag csak a pro verzióban használható lehetősége.
Vélhetően csak egy napig él ez a lehetőség. -
törölt tag
Tudom, hogy létezik. Concorde Tabokban is van és én is Lanon csatlakozok a miniPC -vel. Mindkét droidban van 3G modem támogatás is (talán 4G is lehet). Szóval hardver szempontból talán megoldható. A kérdés csak az, hogy össze lehet -e konfigolni őket. Ilyet még nem próbáltam. Meg ahhoz kell egy USB-Lan adapter is, ráadásul Asix chipes, mert a többi csak USB1.1 -en kommunikál Android (Linux) alatt, ami max. 7mb/s -t jelent. Ha okosítható a router, abban talán egyszerűbb lenne megoldani. Az enyém támogatja az usb -s modemet is és sztem a wifis megoldás is lehetséges.
-
-
Flind
senior tag
válasz
#79335424 #53211 üzenetére
De, ahogy már fentebb is írtam van más lehetőség, a UC Browser ha telepíted egy kis ablakocskában szól hogy le lehetne tölteni a flashplayert, és ha beleegyezel mindenféle linkes átirányítás nélkül letölti a megfelelőt. Aztán ha jön ki frissítés (kb. hónaponta) ugyanígy jár el, persze frissítéses szöveggel. Mondjuk ez csak akkor jó ha az ember ezt használja, Jetpacknél ha a leírásban van nem muszáj Dolphinozni.
-
törölt tag
válasz
quailstorm #53210 üzenetére
Akkor viszont akár szimpi a Dolphin, akár nem, ha flash kell, akkor jelenleg nincs más lehetőség.
-
törölt tag
Talán igen, de ha lehet is, ahhoz elég komolyan bele kéne dúlni a lelkébe. Van ethernet opció a menüben? A routerben nem tudod megoldani, hogy a wifit ossza tovább?
Quailstorm:
Nem kell a Dolphin -t telepíteni hozzá. Csak annyi az összefüggés, hogy a Playen, a Jetpack leírásában van a link. -
quailstorm
félisten
válasz
#79335424 #53204 üzenetére
Nem tudom.
Nem szeretem a dolphint és túl régivágású vagyok szoftverbeszerzés terén. De azért már én is "raktam" több tucat ember droidjára flash player a fórumon saját módszerrel.
Sajna az adobe oldalán nem véletlen van sok verzió, van készülék amin ez a jó, van amin meg másik... -
Flind
senior tag
válasz
zho-lee #53206 üzenetére
Én is megvettem, és tényleg rosszul van megoldva a licensz ellenőrzés. Úgy lenne ideális ha mondjuk két hetente akarná ellenőrizni, és addig békénhagyna. Mert így kb. egy rohadt jól konfigurálható internetes rádió, aminek nincsenek netrádiós funkciói. Mondjuk eddig még nem volt ilyen bajom, de érzem hogy pont akkor majd vele probléma amikor nagyon kéne.
-
zho-lee
addikt
Srácok!
Üdv mindenkinek!
Nagy kérdésem lenne: megvettem már elég régóta a Poweramp-ot.
Meg is született rá ma este talán az első egy *-os vélemény...Mit lehetne az ellen tenni, hogyha a nem túl nagy mértékű adatkapcsolatom ki van kapcsolva, és a wifi be, akkor egyszercsak leáll a lejátszó, és "elbukik a licensz" ellenőrzésénél?
Bassszus, megvettem.. és így szivat jó ideje..
Azt nem írták vásárlás előtt, hogy csak az vegye meg, aki állandóan online van, mellesleg hiába is lennék, vannak hazánkban olyan helyek, ahol nincs ilyen.
Arról meg nem tehetek, hogy pont arra utazom a munkahelyemre..Köszi, ha valakinek van ötlete, és akinek nincs korlátlan mobilnete, nehogy megvegye a poweramp-ot!
-
törölt tag
válasz
quailstorm #53201 üzenetére
Sztem félreérted. Playen a Jetpack -ra könnyű rátalálni. A leírásban kb. az van, hogy "flash -hez ide kattints!". Ez elviszi egy oldalra, ahol JB esetén az egyik linkre kattint, KitKat -nél pedig a másikra. Eccerű, mint a faék. JB esetén a Dolphin -hoz nincs közvetlen köze, a végeredmény ugyanaz a Flashplayer, mint amiről Te is írsz. Mint írtam, ugyanezt használja nálam a róka is. Nem emlékszem, hogy lett volna olyan user, aki ne azt írta volna, hogy "köszönöm, működik". Nekem ebből úgy tűnik, hogy a módszer célravezető. Akkor minek szenvedjen az Adobe oldalán a verziókeresgéléssel?
-
xcds
őstag
válasz
quailstorm #53201 üzenetére
Nekem 4.1.2 van és nem működik a gyári böngészővel a flash, csak dolphinnal.
-
oncsi
őstag
Megoldható, hogy egy Tab 4G netet használva, egy otthoni hálózatra kapcsolódva, megossza a hálózat többi eszközének az internet elérését. WiFi HotSpot nem jó, mert az eszközök egy routerre vannak dugva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest