- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Nocsesz1 #84163 üzenetére
Tehát a PC-n lévő Outlookban történő változásokat szeretnéd a Google fiókodban és a készülékeden követni?
Na, azt nem lehet.
A PC-n lévő Outlook nem szerver, csak egy kliens. Abban a változások nem szinkronizálódnak sehová, ha nem vagy vele Exchange szerverhez kapcsolódva.
Régen volt egy kis progi, ami folyamatosan futott a PC-n, figyelte a változásokat az Outlookban és szinkronizálta a Google fiókba. Ennek a támogatását a Google évekkel ezelőtt megszüntette.
Ha az Outlook kapcsolódik Exchange szerverhez, akkor ezt viszont beállíthatod a telefonodon is, és akkor minden változás lekerül a telefonodra, de onnan már nem jut fel a Google címtárba, csak kézi betöltéssel. -
-
LonGleY
veterán
válasz
Nocsesz1 #24115 üzenetére
Nem csak off, de szerintem még a topikot is eltévesztetted. :]
Az Outlook-ot nem ismerem annyira, azt tudom, hogy én egy ügyfélnél Thunderbird-öket tudtam szinkronba állítani, hogy mindenhol (a webfelületen) ugyanazt lássa, még az elküldötteket is. Nem sírom vissza a melót, mert eredetileg 17 ezer levele volt az Outlook-ban, és azt előbb át kellett emelni Gmail-be... :Đ Sok speciális beállítást kellett eszközölni az IMAP hülyeségeinek kiküszöböléséhez. Bár azóta sokat javítottak a Thunderbird ilyen jellegű Gmail kezelésén.
De adott esetben egy offline-osított gmail (Chrome kieg.) sem rossz megoldás.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Nocsesz1 #23352 üzenetére
Read-only mód be van kapcsolva Nálad?
ITT volt róla szó, hogy január 30. után már nem lehet Exchange módban használni a GMail-t.
(#23333) k850: Van egy kis lemaradásod.
Az 1.5 az Android verziót jelöli, az volt a Cupcake. Utána jött a Donut (1.6), az Eclair (2.0, 2.1), a Froyo (2.2), a Gingerbread (2.3), az Ice Cream Sandwich (4.0) és a Jelly Bean (4.1, 4.2).
-
ux1
addikt
válasz
Én nem használom se a gyári email, se a gmail appot. Helyette MailDroid - Email Application van. Eddig soha nem hagyott cserben. Próbáld ki, hátha neked is bejön.
-
air
nagyúr
válasz
Igazából nem értem a problémát. A Gmail fiókba érkező leveleket a rendszer élő netkapcsolat és engedélyezett háttéradatok estén azonnal jelzi. Nem a Gmail alkalmazás, hanem az op. rendszer. Ha a Gmail fiókba érkező leveleidet az email klienssel akarod olvasni, az elég komoly mazochizmusra utal. De a lényeg, hogy nincs szükség arra, hogy az email kliens jelezze a bejövő üzeneteket, csak arra, hogy letöltse. Bár ebben az esetben lehetséges, hogy 2 értesítést kapnál.
-
sharkybacsi
tag
válasz
Nocsesz1 #22900 üzenetére
Ez imap volt, ha activesync-et akarsz, akkor inkább így:
Gmail Exchange ActiveSync server address: m.google.com
Gmail Exchange ActiveSync domain: google
Gmail Exchange ActiveSync user name: Your full Gmail address (me@gmail.com, e.g.)
Gmail Exchange ActiveSync password: Your Gmail password
Gmail Exchange ActiveSync TLS/SSL required: yes -
macilacus
senior tag
válasz
Nocsesz1 #8568 üzenetére
Regisztráljatok mindenkinek egy új gmail fiókot amelyiken állítsátok be, hogy az eredeti fiók email címével lehessen vele alapértelmezetten emailt küldeni, majd az eredeti fióknál állítsátok be, hogy mindenkinek küldjön másolatot, így mindenkinek saját külön fiókja lesz ami mégis egynek tünik. Ha pedig azt is szeretnétek látni, hogy a másik milyen üzenetet küldött, akkor tegyétek mindig cc-be a közös emailt.
-
atillaahun
veterán
válasz
Nocsesz1 #4419 üzenetére
Ha gondolod Tasker-be megcsinálom neked ezt a profilt, csak be kell importálnod. Bár az még mindig nem egy olcsó program (ha lejár a 7 nap). Ezért (is) nem javasoltam egyiket sem mikor elsőre kérdezted.
De ha megkérsz itt egy lLama-s kollégát szerintem ő is készít neked egy ilyen kész importálható profilt. -
Probert75
addikt
válasz
Nocsesz1 #4398 üzenetére
Esetleg KeepScreen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest