- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
S e t h #47298 üzenetére
Már akinek ez előny.
Én például megőrülnék, ha még az ékezetes betűkre is figyelni kellene.
Sőt, laptopon is sokkal használhatóbb lenne a számomra az, ha eleve angol billentyűzetetkiosztással érkeznének a gépek, viszont tartalmaznának magyar t9-es szótárat. Egyrészt könnyen hozzá tudnék szokni, másrészt nem kellene idehaza a hatszázezer százalékos áfás áron megvenni egy masinát, mert bizonyos forrásokból simán berendelhetném külföldről.
A garancia persze már más kérdés, de ha a telefonnal megreszkírozom, akkor egy géppel is.
-
S e t h
nagyúr
A swype-nak pont az az egyik előnye, hogy rendelkezik magyar bill. kiosztással, nekem így lényegesen gyorsabb flow módszerrel írni, magyar ékezetes betűk hiányában nagyobb a tévesztési lehetőség, kisebb a találati pontosság.Ha letiltanám az ékezetes betűket, akkor talán a swiftkeyt használnám, mivel pont az egyik lényegi eleme veszne el a swypenak.
Nekem a kötőjel elérhetősége bosszantó inkább, két plusz gombnyomással tudom elérni, valamint tényleg nem lenne rossz ha ki lehetne rakni felülre a számsort.
Illetőleg nem lenne rossz ha mondat után nem kellene spacet nyomni ahhoz, hogy automatikusan nagybetűvel kezdje a következő mondatot. -
Szajo
őstag
Nem tudjátok Alcatel One Touch Starnál lehet e valahogy növelni a betűméretet ott, ahol kiírja ki hív? (Szóval mikor hívnak kiírja hogy: Balogh Sanyi, de elég kicsivel, ezt lehetne e növelni valahogy?) NAGYON NAGY Segítség lenne
-
rjg
őstag
válasz
petipetya #47289 üzenetére
Így már értelek, a billentyűzet ugyanakkora csak a gombok formája más és a rajtuk lévő betűk mérete kisebb. Szerk:
Nem vagy egyedül az igényeddel.(#47290) air
Én több évig a Smart Keyboard-ra esküdtem, nem voltam kibékülve a "húzogatós marhasággal". Amikor a Swype bétából élesbe váltott akkor megvettem a Dragon miatt és ráéreztem az ízére. Az ékezetes gombok és egy-két apró dolog bosszantott, ezért váltottam a korábban akciósan megvett SwiftKey-re. Még mindig azt használnám, ha egy frissítésnél nem száll el, illetve kezd el furán működni a saját szótár. Bő egy hónapja valaki talán pont itt javasolta a TouchPal X-et, ami elsőre szimpatikus volt, de lassabban tanul, mint a másik kettő és az általam sűrűn használt plusz karakterek elérése is lassabb. Ezért adtam egy újabb esélyt a Swype-nak, néhány napig használom, aztán meglátom marad-e. -
gatto_
senior tag
-
Márklár
tag
válasz
7Sony7 #47284 üzenetére
Ha rootolt a teló akkor ezt ajánlom: App Quarantine
Márklár
-
rjg
őstag
válasz
petipetya #47286 üzenetére
A mostani ismételten felröppenő keyboard mizéria alapján ismét elővettem a Swype-ot. Nekem is túl zsúfolt volt, illetve zavartak a rossz "helyen" lévő ékezetes betűk. A Swype - Beállítások - Nyelveknél - billentyűzetikon elérési úton átállítottam QWERTZ-re és egy újraindítás után számomra már használható - a Smart, SwiftKey vagy TouchPal X-nél megszokott - formátumot tudom használni. Ha nem ragaszkodsz a plusz karakterekhez, akkor próbáld ki, hátha segít.
-
kutkut
addikt
válasz
vadászcsiga #47274 üzenetére
Néztem azt is, de nekem nem jött be.
-
petipetya
nagyúr
Nagyon jó a swype, viszont van vele egy gondom. Mégpedig az, hogy a legnagyobb méretre állítva a gombok már akkorák, mint a swiftkey szintén a legnagyobbra téve. Viszont a swype esetében a gombok lévő betűk és főleg a másodlagos karakterek nagyon aprónak tűnnek, szinte hunyorogni kell hogy lássam - és mindegy, hogy milyen témát állítok be. Ezzel szemben a swiftkeynél tökéletesen látom mindent a gombokon.
-
Moralespg
tag
válasz
CoolBoy323 #47282 üzenetére
Na ez engem is érdekelne.
-
CoolBoy323
nagyúr
Olyan progit keresek, ami BT headseten keresztül is bemondja a hívó nevét.
Próbáltam az eCID-et, de még "simán" sem akar most valamiért működni...
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya #47016 üzenetére
Elnézést, a múltkor a Google alkalmazásai között voltam, holott a saját alkalmazások között kellett volna néznem: Google Asszisztens Indító
Ez a hivatalos Google Experience Launcher (GEL) linkje a Play Áruházban, amelyet 4.4.2-őt futtató Nexus vagy Google Edition készülékekre lehet telepíteni. A gyártói és főzött 4.4.2 esetén nem tudok nyilatkozni.
-
Moralespg
tag
Én is úgy tudom hogy nem kell hozzá bankártya,de nem töltödik le az ingyenes app.:-(Amúgy meg a pc-n regisztráltam neki az appstore-ra.Csak az appstore app van fent neki az amazon nincs.
-
Moralespg
tag
Sziasztok,a fiamnak regisztráltam az amazon appstore-ra de nem tudja letölteni a napi ingyenes allkalmazást.Mi lehet a gond?Valakinek valami ötlete?
-
kutkut
addikt
válasz
petipetya #47271 üzenetére
Most leszedtem ezt a Kii Keyboardot, ez nagyon hasonlít rá, magyarul is tud, de mintha nem használná a tudását. Általában benne van a "keresett" szó a 3 felkínált között, de szinte sosem középen, amit ugye egyből írna is be. Mondjuk lehet hogy csak tanítani kell egy kicsit...
-
Foose
addikt
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Reggel frissítettem az Xposed keretrendszert 2.5-re de valami nem stimm. A keretrendszert nézve: app_process aktív 46, a csomagban 50. (xposedBridge.jar az oké,ott 46ból 46) Eddig jó volt az előző verzióval. Stock rom Xperia mini,root van. Recovery nincs,és ezelőtt sem volt. A beállításaiban az installation mode: Classical (write to / system directly) most is és ezelőtt is ez volt kiválasztva. Mit csináljak? Hiába indítom újra a rendszert,semmi. Tegyem vissza valahogy a korábbi verziót?
-
kutkut
addikt
Sziasztok! A "gyári google billentyűzet" csak nálam nem tud magyarul?!
Erre gondolok, innen telepítettem 3rd party app-ként. Ki lehet választani a magyar nyelvet, de semmit sem javít ki, nem ajánl fel semmit. Ez normális?
-
zeorsdfd
senior tag
-
PS7A
tag
Sziasztok, érdeklődnék, hogy ismertek-e olyan programot, ami videó készítés közben, képes a gps alapján számított km/h adatot rárakni a képre? Ha még szintadatokat is tud az mesés lenne. Előre is köszönöm az infókat
-
Troy.
addikt
Hello!
Normális az, hogy a Gmail alkalmazás gyorsítótárában 630 MB van? Mi történne ha törölném?
üdv
-
BuricsJ
tag
válasz
scarabaeus #47253 üzenetére
Másik táblázatkezelőnél (Kingsoft Office) dátum bevitelnél 24/3 -t gépelve tudom megadni a mai napot (március 24). Ezek után már a cellaformázástól függ, hogy milyen sorrendben fogja megjeleníteni a napot, hónapot, esetleg évet is.
-
törölt tag
Tegnap olvastam a Liliputing -on, hogy a Firefox appstore -ból is lehet alkalmazást telepíteni. Tényleg működik. Persze most még elég gyér a kínálat, de szerintem ez a sokadik zseniális húzás a Mozillatól. Én nagyon drukkolok nekik.
-
air
nagyúr
válasz
Viktor0610 #47256 üzenetére
Én csak azt vettem észre, hogy a Turbo funkcióval rengeteget cache-el. 80-100MB-ot kb. Gyorsabb nem lesz tőle a böngésző, és takarékosabb sem.
(#47259) raziel01
Elméletileg. Ezt én is tudom, de a gyakorlatban mégsem tapasztaltam. -
-
-
scarabaeus
őstag
válasz
raziel01 #47225 üzenetére
A számolótáblája dátum- és számformátumai nem amerikai formázásúak alapban?
Mondjuk egy =today() nálam 03/24/2014. Nem is lenne gond, de sem így, sem magyar formátum alapján nem hagyja bevinni a dátumot (szöveg lesz belőle, pl. dátumintervallumot, kivonással, nem mutat emiatt). -
-
opera mini-ben hogy lehet beallitani, hogy ne a mobilnezetet mutassa? a desktop modot nem talalom
-
petipetya
nagyúr
Köszi.
Az volt a ludas, mert ahogy kikapcsoltam a telefon beállítások / nyelv és bevitel / helyesírás ellenőrzését, egyből eltűntek ezek az idegesítő piros színű aláhúzások.
Az érdekesség az, hogy amíg ez swiftkey alatt nem jött elő, addig a swype alatt igen - ezért hittem azt, hogy ez a swype műve.
" Chrome-ban még mindig nem lehet kikapcsolni a helyesírás ellenőrzést?"
ez alatt mit értesz? -
Laca1212
őstag
-
aizen92
addikt
Jó ez véleményem szerint.
Megy az eszmecsere, kiderülnek a gyengeségek, erősségek ,esetlegesen új funkciókat ismer meg a másik tábor, egy ilyen "szakmai" vita jót tesz a topicnak szerintem. Ezt is elég kellemesen lerendeztük, ész érvek alapján és hál' égnek nem ment át "te idióta, nekem van igazam" stílusban, ahogy az megannyi topicban sajnos tapasztalható.
Ilyen keretek között lehetne több, mert én pl. az ellentábornak más funkcióit is megismerhettem, amit én az X napos próba során nem találtam, és fordítva is igaz volt ez.(#47238) LonGleY: Rá kell szánni az időt. Én 20 percig vetettem össze a leggyakrabban használt járatokat, pdf alapján az alkalmazással. De pontosnak bizonyult eddig, a heti frissítést nem is tudtam, akkor nálam tuti marad ez az alkalmazás.
Mondjuk 1 hónap aktív használat után derülnek ki a turpisságok, de egyelőre nekem bejön ez a felület, és hogy már a kedvencekben látom a következő induló járatot!!! hatalmas kincs szerintem! ( Cover Lockscreent-t használok, és így csak picit elhúzom a lockscreent és már látom, mi mikor indul, sok tapicskolást megspórolva
)
-
twine
veterán
Legutóbb "abbahagytuk" az Apex vs Nova témát...."Kihagytam" egy hétvégét a fórumon,,most mit látok?!
Swype vs Swiftkey
Mint egy rossz folytatásos teleregény
-
LonGleY
veterán
válasz
zsoltzsolt #47236 üzenetére
És milyen módon frissül? Vagy ha neten van a készülék, akkor teljesen láthatatlan, automata módon? Avagy programverzióval?
aizen92: Budatétény rulz. :] Bár már felújítottam a cangám, így ismét elfelejthetem a BKV retket. De majd megpróbálom a PDF-ek alapján leellenőrizni.
-
aizen92
addikt
válasz
LonGleY #47234 üzenetére
én lecseréltem a BPmenetrendet és ezt használom azóta: Budapesti Menetrend. Eddig pontos volt. nálam a kritikus az a HÉV menetrend. eddig mindegyik valamelyik frissítésével elkúrta, rosszat írt ki/nem írta a pénteki különleges menetrendet stb. De ez tökéletesen írja eddig! A kis budafoki buszokat is pontosan írja, pedig van amelyik csak 6-8 megállóból áll. Egy próbát mindenféleképpen megér.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
LonGleY #47234 üzenetére
Budapesti Menetrend
Teljesen korrekt, nagyon jól használható. Ez a Szincsák Tamás-féle -
v_angelus
tag
válasz
LonGleY #47234 üzenetére
Nekem a Transit World bevált, eddig pontos volt, jól jelezte a megállókat, és az időpontokat. Jobb felül van az alkalmazásban egy ikon (lefelé mutató nyíl), azt megnyomva frissíti az adatbázist. Egészen ma reggelig rendben is volt.
-
LonGleY
veterán
válasz
raziel01 #47231 üzenetére
Jah, az úgy teljesen korrekt. Vajon hogy a frászban csinálja, ha még a task killerek sem tudnak ilyet?
-----
Más: az eddig is pontatlan, de a 2-es verzióra teljesen el_rt
BpMenetrend helyett bevetett
Budapesti menetrend esetében hogy van a frissítés? Nincs egy darab menüje sem, nemhogy manuális frissítési lehetőség. Vagy lehet, hogy programverzióval jön az új adatbázis?
Különben mennyire pontos? Ti mit használtok? A BpMenetrend-nél az volt a legnagyobb baj, hogy a köztes megállókban teljesen random számokat írt, még ha a végállomásoknál egyeztek is az idők.
-
v_angelus
tag
Ne frissítsétek a Transit World-ot, mert a ma reggeli frissítéssel eltűnt az összes menetrend.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Tudtok-e valamit az AZ Menetrend-ről? Pár hete "Elvira nem elérhető" hiba volt, gondoltam majd javtják. Most nézem, a hiba fennáll, de már Play-en sincs kint...
Megszünt?
-
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz
Viktor0610 #47228 üzenetére
Nem kell root már a Greenify-hoz.
-
-
aizen92
addikt
Kellene nekem tabletre/telefonra egy facebook alternatíva. Kb. Mindenre jó a boat browseren belül a touch.facebook, telefonon fent van a messenger, csak képet/doksit/pdfet nem tudok ezekkel feltölteni.Maga az alkalmazás meg eléggé szereti zabálni az erőforrásokat. Nincs valami olyan progi, ami nem pörög a háttérben és csak kéthetente előhuzom pár fotó/fájl feltöltésére? Vagy valami olyasmi, ami fagyasztja nekem a facebook alkalmazást, annyi időre amíg meg nem nyitom?
Viktor0610: köszi az infót! Ki is próbálom
-
petipetya
nagyúr
Swype billentyűzet: hiába van kikapcsolva (beállítások / intelligens szerkesztő - potenciálisan helytelen szavak aláhúzása), egyes alkalmazásokban mégis aláhúzza piros színnel a jól írt szavakat is. Ez ellen nem lehet tenni?
-
busman
veterán
Mai ingyenes[link]
-
LonGleY
veterán
válasz
this is life #47221 üzenetére
Ezt eltaláltad. Kevesebb nevetőgáz, több baseball ütő.
-
Sziasztok! Nincs tippetek arra hogy viberen ha azt akatom , hogy alaki ne zaklasson mikent tudom tiltani, blockolni a hivasait, uzeneteit...
-
Bozek
nagyúr
válasz
S e t h #47205 üzenetére
Olvass vissza, hogy mit állítottál, nem fogom bemásolni.
Én nem tartom trágyának a Google hangfelismerőjét se, bár sűrűn nem használom őket, annyira nem vagyok lusta. Az meg hülyeség, hogy a példám alapján fel kellene ismernie Karagószörcsi Mutumbo Dezsőnét. Az általam említett nevek azért kicsit más szinten vannak. És hidd el, előfordul, hogy neveket kell diktálni, van olyan munkahely.
(#47217) Laca1212: A billentyűkombinációk kivételével a Swiftkey is tudja ezeket.
-
törölt tag
válasz
tyuli76 #47196 üzenetére
Kicsit alaposabban átböngésztem. Úgy tűnik, hogy linkelve van benne a megoldás:
MTK Control
Tasker plugin! -
jbl
senior tag
válasz
kovacs65 #47204 üzenetére
Valaki ezt értelmezné!
Os dejo en primicia este magnífico, impresionante y maravillo widget del tiempo que trae unos efectos y unas animaciones 3D buenísimas. Este widget solo funciona con el launcher que trae ese móvil y lo malo que el launcher solo funciona en Android 4.2
-
janakbacsi
őstag
Spb shellt miert nem tudom telepiteni? Azt mondja hogy szabaditsak fel helyet pedig ket giga szabad hely van meg rajta. Mas programot enged csak az spbt nem.
-
S e t h
nagyúr
Konkrétan nem értem mit cáfoltál, mit állítottam amire ezzel kellett reflektálnod.
A google szövegfelismerője trágya a dragonhoz képest, egy téren alkotott maradandót a google, a káromkodásokat szinte kivétel nélkül felismerte, a dragon abban le van maradva, kérdés, hogy ez hátrány-e egyáltalán, a tinédzsereknek esetleg.
A példádat viszont kicsit érzem nem helyénvalónak, komolyan neveket akarsz felismertetni?Neveket sosem szoktam diktálni, de a példád alapján akkor a Karagószörcsi Mutumbo Dezsőnét fel kellene ismernie?
Ha te a nevek alapján a google megoldását tartod jobbnak, lelked rajta, én messzire elkerülöm, mert a tesztek alapján elvérzett és mivel a diktálandó szövegek jelentéktelen hányadát képezik a nevek, így nem nagyon lehet alternatíva számomra. -
LonGleY
veterán
válasz
fireman123 #47201 üzenetére
Nincs mit! Ha a kontakthoz van kép is rendelve, akkor az ikonon egyből lehet látni, hogy kiről van szó, illetve a legtöbb launchernél ugyanúgy mappába pakolhatók ezek a parancsikonok (pl. az alsó sávra), mint a programindítók. Hasznos feature.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest