- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
poirot #174299 üzenetére
Így van.Viszont kb 1 hónapja az egyik frissítés után jelentősen megnőtt nálam a fogyasztása.Hiába állítottam vissza, továbbá is éhes maradt.Megpróbáltam az OneUI-t beállìtani,több-kevesebb sikerrel,úgy néz ki maradok ennél.Hiányzik a görgethető dock(megoldottam:a mappák az oldallal együtt gördülnek)a szinte minden widget átmérezhetősége,átfedhetősége.De nem merült,mint a Titanic..
-
ktomcat
senior tag
válasz
detroitrw #174185 üzenetére
bevallom ezen hozzászólásból kiindulva nyomoztam és tényleg, lefelé ívelő pályán a nova.. Pedig már kb. android 5 óta használom... Kerestem, nyúztam másik launchereket az elmúlt hetekben, smart launcher jónak tűnt, de a homescreen lapok elhelyezése elég problémás (általában 3at használok, közép az alap home, és jobbra-balra a többi oldal. Na ezt a smart launcherrel nem lehet / nem találtam hogy lehetne meglépni). Csak a bal szélső az alap és attól jobbra megy tovább..
Futottak még: Lynx launcher (tableten lehet meghagyom), microsoft launcher de egyiknél sem volt az az érzésem mint novával, hogy "otthon vagyok"Úgyhogy egyelőre ment vissza a nova, amiket itt olvasok bugok, nálam (még?) nem jelentkeznek..
-
Üdv! Használja valaki a Meccsbox-ot? Ha az RTL+-on is van a meccsek nagy része, miért "tömbösítve" írja ki, hogy Minden mérkőzés élőben bla bla??? Miért nem lehet egyesével, hogy egyáltalán lássam, hogy milyen mérkőzések lesznek? Naptárba is akkor ki lehetne úgy tenni, hogy ott a két csapat, de nem. Ba***uk el ezt is!
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #174292 üzenetére
Ha pontosítani kell, shortcutra gondolok (bocs, nem tudom, mi a hivatalos magyar neve): hosszan nyomok a Wallet ikonjára, felugrik egy kis menü a kártyáimmal, onnan kihúzom azt a kártyát az kezdőképernyőre, amit szeretnék. Ez nem egyszerű app indító ikon, de nem is widget.
-
kaciokos
őstag
válasz
WhiteWalker #174288 üzenetére
Nem kell belépned a Wallet-be és lapozgatnod, ki tudsz tenni az asztalra mindegyik kártyához külön ikont, amire ha rákattintasz, megnyitja a Wallet-et az adott kártyánál és már érintheted is.
Viszont ggeleven-hez csatlakozva most már én is kíváncsi vagyok, miért ragaszkodsz ennyire a Simple apphoz? Tényleg nem kötözködés, csak nemértem, miért nem engeded el, mikor van jobb alternatíva.
-
efi99
őstag
válasz
WhiteWalker #174284 üzenetére
Azért kérdezem, mert az MC kártyák tudtommal csak a Classicban mennek.
-
WhiteWalker
nagyúr
-
válasz
Hülye kérdés: NFC be van kapcsolva?
-
válasz
Google utálaton kívül van más ok, hogy ne próbálj rá a Walletra, ami rendszerintegrált teljesen? No offense, csak kíváncsi vagyok.
-
efi99
őstag
válasz
WhiteWalker #174265 üzenetére
A fel nem ismert kártya véletlenül nem MasterCard ?
-
válasz
Viktor0610 #174273 üzenetére
Ezt a Wallet kapcsolót hogy lehet elővarázsolni?
Köszönöm
-
DrKapocs
őstag
válasz
WhiteWalker #174267 üzenetére
Google Pay nem lehet jó? Nekem 4 kártya van benne. Az értesítő sávban 2 mozdulat kártyát váltani benne.
-
-
válasz
WhiteWalker #174267 üzenetére
Használj Google Walletet, ott bármennyi kártyád lehet.
-
válasz
Nálam egyet sem enged kitenni, szóval nem értem.
De meg sem jelenik a Simple, mint fizetési mód.
Nem is értem.
Jó lesz nekem továbbra is a Google Pay. -
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Azt, hogyan tudom beállítani a Google Fotók alkalmazásban, vagy bárhol, hogy az elkészült képek, videók, amiket a készülékem (Xiaomi Redmi Note 9 Pro) az SD kártyára ment, azok ne kerüljenek fel a tárhelyemre, csak az SD kártyán legyenek meg? -
Indiant
addikt
válasz
Mi az, hogy "még egyet"? Egy kártyával tudsz fizetni. Másészt minek widget? Odatartod és fizetsz.
-
-
válasz
Viktor0610 #174250 üzenetére
Értem, sajnálom.
Angol fiókom van.
Esetleg egy APKt valami mirrorrol le tudsz tölteni. -
Faby
senior tag
válasz
Winnie The P #174253 üzenetére
Nem tudom, milyen értesítést hiányolsz, nekem van felugró értesítés, ott van a redőnyön is, és jelez hanggal.
Sőt, az órámra is kimegy.POCO F6, HyperOS 1.0.9.0 UNPMIXM
-
válasz
WhiteWalker #174256 üzenetére
Menü > fogaskerék > megjelenés
Szerintem az ingyenes verzióban is elérhető.
-
válasz
WhiteWalker #174254 üzenetére
FairEmail tökéletes (leszámítva a túlzsúfolt beállítások oldalt, de azt úgyis csak egyszer kell legyűrni).
Én ezt hoztam ki belőle:
Simán megér egyszeri 3k-t és pléh sztóron kívül is meg lehet venni!
-
Faby
senior tag
válasz
WhiteWalker #174251 üzenetére
Én egy ideje használom a Thunderbird Beta-t, tetszik, megfelelően beállítva (ebben a hozzászólásban találod az infót) megjön azonnal az e-mail.
Illetve szerintem a Blue mail is ok.
-
WhiteWalker
nagyúr
Kellene egy Aquamail alternatíva. Melyik mail kliens hasonló? Néztem az összefoglalót de nem tudom eldönteni. Ami lényeges , hogy tudja az azonnali mail fogadást , ne legyen benne 15 perces limit , ne legyen agyon bonyolítva.
-
válasz
instantwater #174248 üzenetére
Nekem ezt dobja:
-
-
törölt tag
Köszi mindenkinek az infókat.
-
-
-
törölt tag
Üdv. Tudnátok ajánlani SMS-t kezelő alkalmazást ami nincs tele reklámokkal és megbízható?
-
troller
senior tag
Annak a telephely sorompónak kb. 0 jelentősége van, amúgy a másik oldalról infra nyitja, vagyis ha valaki besétál (mert gyalog simán el lehet menni mellette) és a másik oldalról odaáll elé, akkor felnyílik a sorompó és kocsival is be tud jönni. Van kint kamera, meg a nem itt dolgozóknak, akik jönnek valamelyik céghez kint vannak a telefonszámok és a céges biztiőr kinyittja a sorompót neki távolról. Amúgy inkább elméletben érdekelt a téma, hogy mennyire nehéz megvalósítani, de a guglipéjes keresésem nem eredményezett értelmes progit erre (pedig adná magát szerintem), ezért kérdeztem rá itt.
-
crok
Topikgazda
válasz
troller #174232 üzenetére
Sima tag-el ajtót nyittatni borzasztóan amatőr dolog.. ez lockpicker körökben a "that lock is there only to keep honest people honest" kategória, egy Flipperrel vagy csak egy SDR-al meg egy Droiddal futárnak tettetve magam térülök-fordulok arrafelé egy kicsit egy filléres antennával a belső zsebemben és 10..15 perc múlva bent vagyok. De ti tudjátok.
Mindenesetre a Wakdev féle NFC Tools-al lehet olvasni (meg írni) és emulálni is NFC tag-et. Videó itt (előbb read aztán write és emulate). Nekem van Pro, lehet az emuláció csak a Pro-val megy.. bár mintha csak annyit említene hogy ha saját magadnak állítasz össze benne egy tag-et és azt akarod emulálni az fizetős, de a sima read után emulate az nem. -
troller
senior tag
válasz
ollie #174221 üzenetére
Köszi, amúgy céges ajtónyitó lenne. Megszüntették a telephely kapunál a portást, aki nyitotta a sorompót és kaptunk egy NFC tag-et nyitni, meg van egy másik, az már régóta, ami a belépési időt regisztrálja. Gondoltam felviszem telóra, hogy ha véletlen otthon hagynám valamelyiket, akkor is ki tudjam nyitni és/vagy be tudjak csippanni. De akkor elengedem a témát. Mondjuk azt megnézném, hogy ezért kirúgnának, ennyire nem ketyós a vezetőségünk, ráadásul nincs is sehol leírva, hogy tilos másolni a tag-et, anélkül meg elég gáz büntetni érte.
-
w751230
tag
válasz
Viktor0610 #174199 üzenetére
Lehet hogy felesleges, hetente takarítok a Google Files, meg az SD Maid, ezért vettem meg. De azért a gondolat mindig bennem van, hátha maradnak töredék fájlok... Bocs, én még DOS 6.22 és Win 3.1 nőttem fel
-
boborján2
senior tag
Erről az jut eszembe amikor a mol tankolókártya pontgyűjtő (vagy mittudomén milyen hülye) vonaldódját kinyomtattam és beleraktam a tankolókártya tokba. Napi 1-2 tankolásnál megunja az ember a telefont elővenni és retek appot indítgatni.
Volt olyan kutas aki nem fogadta el mert ez így szabálytalan.
Értitek egy pontgyűjtő vonalkódot!!!
Közben meg Musk a marsot akarja terraformálni
-
efi99
őstag
válasz
ollie #174221 üzenetére
De miért, a kártya is az övé, a telefon is, senki illetéktelen nem ment be vele. Mások egyszerűen a telefon tokjába teszik, ugyanaz a mozdulat, ugyanaz a veszély (ellopják a telefont és ezzel a belépési lehetőséget is. Bár éppenséggel a kártyát magában is el lehet, sőt talán még könnyebb is)
-
válasz
this is life #174214 üzenetére
Ez a céges accountokhoz nem biztos, hogy működni fog. Helyreállítás után fog kérni az új mobilon az authenticator jóváhagyást a régin.
-
Faby
senior tag
válasz
troller #174217 üzenetére
Nem tudom, létezik-e ilyen, de én megfordítanám, és a teló NFC azonosítóját rögzíteném a rendszerben.
Én legalábbis így csináltam régebben egy ajtózárral, ahova lehetett NFC kártyát tanítani, oda felvettem a telót, mint egy új kártyát.
Persze ehhez kellett hozzáférés a zár rendszeréhez. -
troller
senior tag
Sziasztok,
NFC tag adatait olvasó, elmentő, és az NFC tag helyett a telóval működtető alkalmazást keresnék, lehetőleg ingyenesen. -
Aurig@
őstag
válasz
spiderpig820 #174212 üzenetére
Vonatjegynél a mai napig jön email-ben is. Ezt bárkinek át tudod küldeni.
-
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Ha veszek új telefont és új SIM kártyát (új telefonszámot) de a régi google fiókom használom, telepítem rá a Microsoft Appokat amiket használtam, a Microsoft Authenticator-t is, és belépek a Microsoft fiókba akkor az Authenticator működni fog? Azokba az appokba amikbe az Authenticatorral léptem be azokba az új telefonon is be tudok lépni? -
spiderpig820
aktív tag
válasz
headhunter #174187 üzenetére
Korábban mintha email-ben jött volna a jegy is.
Bérletet nem vettem így, jegynél rémlik, hogy jött emailben is.
-
P1eTr0
aktív tag
Köszönöm mindenek a javaslatokat. Végül a Fossify Calendar lett a befutó, az nagyon hasonló a korábbihoz, amit használtam.
Igy már teljes az öröm és minden funkció elérhető az új telefonomon.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Nem "kell" de ártani nem árt. 1-2 évente én is megcsinálom, legalább megszabadulok a nem használt appoktól. Windows szintén
Viszont gyengébb telefonok valóban erőre kapnak tőle.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #173891 üzenetére
Mivel nem jott ra konkret valasz, igy kiprobaltam. Használnám, mivel a nagy facebook zabalja az akksit, amivel annyit tudtam tenni, hogy melyalvasban hasznalom, igy felezodott a hatterben futas ideje.
Viszont a lite verzioban hogyan lehet elérni azt, hogy a hivatkozasokat ne a facebook böngészővel nyissa meg, hanem kulso(sajat)bongeszovel? Ilyen beallitas nincs. A nagy facebookban ezt be lehet allitani. -
mizoli
addikt
válasz
w751230 #174196 üzenetére
Találkoztam már ezzel, hogy a Google kizárt valami fiókomból, mert csak.
Ugyanezt írta, mint neked, mindent tudtam, SMS kódot is beírtam, de hiába. Aztán a Google azt írta, betörési kisérlet, vagy ilyesmit, de nyugi, ő megvédett. Nem tudtam megoldani, hanyagoltam az egészet, aztán pár hónap múlva simán beengedett. -
-
Bferibörs
addikt
válasz
Régen egyik telefonom leírásában szerepelt,hogy fél évente célszerű gyári vissza állítást csinálni. Régen volt..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Bundle topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Tesla topik
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest