- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
fogselyem #172196 üzenetére
Revanced patch-elt Facebook kliens amit az eredeti apk-bol keszitettek, pl. [itt a Revanced-apks] a legfrissebb GitHub build-ben is van Facebook build.
-
fogselyem
senior tag
válasz
WhiteWalker #172195 üzenetére
Ez milyen facebook kliens, akármi?
A neten a névre rákeresve nem találtam semmit. -
WhiteWalker
nagyúr
Valaki használja ezt a "facebook-revanced-v469.2.0.51.80-all"
verziót vagy valamelyik régebbit?Mert mikor megjelent én nem vettem észre különbséget e között és a gyári Facebook között.
Van e változás azóta? Ez érdekelne. -
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Viktor0610 #172192 üzenetére
Aha, megvan 😁
-
-
zeon.hu
nagyúr
Gboard hiba vagy van valami beállítás, amit nem látok?
Gif és emoji nem elérhető: -
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
válasz
#85128448 #172184 üzenetére
A hálózati nyomtatást el kell felejteni. Kell egy USB B USB type C kábel amivel betámadhatsz a nyomtatóra. Az illesztő driver így sem biztos de lényegesen nagyobb az esély. Vannak nyomtatók aminek direkt a menüben meg kell adni a forrást! Enélkül sem fog semmilyen eredményt produkálni. Tehát nem windows alap nyomtató! Bár én már vagy három alig használt nyomtatót dobtam ki driver hiány miatt! A mostanit még látja a win11 de a következőből biztosan kukázzák! 3db patront használtam el eddig......
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #172180 üzenetére
Sajnos nem DN-es, csak sima alap Phaser 3250-es. Akkor ne is erőlködjek?
Egyébként a DN-es nyomtatónak van hállózati dugallja is a nyomtató-port mellett. Az enyémen nincs.
-
-
Per Me
tag
válasz
WhiteWalker #172176 üzenetére
Van a hp-nek valami kompatibilitási listája. Az érdekes, hogy szépen be lehet állítgatni a routeren, elvileg látja is, csak éppen nem működik. De ezt leírták a listában, úgyhogy itt a vége. :)
-
Per Me
tag
válasz
WhiteWalker #172168 üzenetére
Volt egy hp, talán a 1102, ami semmilyen nyomtatószerverrel/routerrel nem volt kompatibilis.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
WhiteWalker #172168 üzenetére
Korábbi munkahelyen HP nyomtatók voltak, közvetlenül USB -n keresztül tudtam használni telefonon keresztül.
-
vacs
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#85128448 #172159 üzenetére
Ki kell próbálni.
Én tudtam nyomtatni sima usb kábelen keresztül is.
Ha a program felismeri, leszedi hozzá a megfelelő illesztőt, ha sikerül, utána el tudod dönteni, akarsz-e fizetni érte.Milyen telefon?
Van, amelyiknek létezik saját programja ilyenre (Samsungok pl). -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #172164 üzenetére
Akkor? Nincs megoldása a dolognak?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
#85128448 #172157 üzenetére
Évek óta használom, de fizetős (ingyenes csak a próba nyomtatást engedi): PrinterShare
-
törölt tag
Van egy hagyományos lézernyomtatóm. USB-kábeles. Tudtok valami programot és/vagy kütyüt ami lehetővé tenné, hogy androidos okostelefonról tudjak rajta nyomtatni?
-
vacs
veterán
válasz
w.miki #172131 üzenetére
A Google Home appal működnie kellene, bár az android 7 nagyon régi már ...
-
Tökimanó
senior tag
válasz
WhiteWalker #172138 üzenetére
Na pont ezért a kérdésemért szedték le néhányan rólam a keresztvizet nem is nagyon régen
Aztán pont ezért létrejött egy Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése topik
-
tibbike01
őstag
válasz
Rigormortiis #172146 üzenetére
Igazad van! Ez nem fer dolog.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Rigormortiis #172144 üzenetére
Tévedsz, 4/64-es Hako Pro-t vettem karácsonyi akcióban 19 eFt-ért az Aliról. Ez jó ár volt akkor érte, de nem kirívóan alacsony az Alin. A magyar árak pedig egyszerűen nevetségesek. És ne legyen kétséged, nem, nem kamu az enyém és nem, nem jobbak az itthon kaphatók.
Szerintem nem lenne mitől félnem, ha megadnám az adataim, de biztos, ami tuti.
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
Rigormortiis #172144 üzenetére
Minek használunk olyan eszközt, amin kérik és mi meg is adjuk a valid adatainkat?
Nem bírtam kihagyni -
Aurig@
őstag
Üdv!
Egy kérdésem lenne:
Feltettem magamnak a Ventusky időjárás appot. Kitettem a képernyőre egy modulját is, ami tökéletesen működik.
Néhány napja feltettem a feleségem telefonjára is. Beállítottam mindent ugyan úgy, kitettem ugyan azt a modult is.
Maga az app hibátlan viszont a modulra hiába kattint nem csinál semmit.
Olyan, mintha nem érzékelné.
Mit lehetne esetleg megnéznem, hogy a modul kattintásra megnyissa az appot, mint nálam.
Mint írtam a beállítások egyformák. Nála android 11 nálam 12 van.
Köszönöm a segítő hozzászólásokat! -
Rigormortiis
veterán
válasz
tibbike01 #172145 üzenetére
Te hogyan reagálnál, ha az elvégzett munkád után, amibe még pénzt is fektetsz, egy fillért sem kapnál a munkáltatódtól/ügyfeleidtől?
Nyilván értem a klasszik magyar szemléletmódot. Ebben az egészben a Google-t nem értem, miért nem megy neki látványosan a fejlesztőknek, jogi úton de úgy, hogy az összes többinek elvegye a kedvét.
-
tibbike01
őstag
válasz
Talán mert 100szor jobb az ingyenes Youtube Vanced Extended, mint a fizetős Youtube premium?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
ggeleven #172139 üzenetére
Ez a baj , hogy innen indul az egész , hogy "nem akarok érte fizetni"
Senki zsebében nem akarok turkálni , de a mai világban 1800ft szinte semmi. Úgy hogy kapsz is érte valamit. Ráadásul két szolgáltatást is.
DrKapocs: ebben igazad van , ott én se adtam meg , de nem kínai boxról volt szó.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Nekem speciel van egy kínai tv boxom is, amin szintén youtube-ozok. Nincs az az Isten, hogy azon a boxon megadjam a "rendes" google bejelentkezési adataimat, erre van egy másik profilom. Namármost, akkor ugye 2 előfizetés kellene, egy a telefonnak és egy a boxnak, mert ugye egy "fake profil" családba hogyan menne be? Szóval szerintem nem érdemes pálcát törni egyből, én szeretem a sajtreszelőt.
-
ggeleven
őstag
válasz
Rigormortiis #172140 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy a Google hibája lenne, sőt senkinek sem a hibája.
Az előbb felsoroltak 80%-ára nekem is van is előfizum, szóval nem spórolok éppen rajtuk. Csak ismerettségi körből indulok ki, hogy van, aki sokat akar és persze mindent ingyen.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
ggeleven #172139 üzenetére
És az miért a Google hibája, hogy minden más szarra is elő van fizetve az ember? A YT Premium és Music együtt 1800-ért sokkal megérősebb ajánlat, mint bármely másik.
Nem is értem, miért nem csinálják azt, hogy aki reklámot se néz és nem is fizet, az max 480p, vagy inkább annyi sem.
Gyakorlatilag az egyik legrégibb és legstabilabb videós/közösségi platform, a fb után a második legnagyobb eléréssel a világon telis-tele minőségi és kreatív tartalommal (is). Nincs rászorulva azokra a megtekintésekre, amiket a vancedosok/newpipeosok generálnak.
-
ggeleven
őstag
válasz
Ha úgy kezdi, hogy nem akar fizetni érte, akkor kap ajánlást sajtreszelőre.
Egyébként nem is azzal van a baj, hogy YT premium 1800. De ha veszel mellé mindent, ami kellhet vagy hasznos, mint Spotify, Tidal, Max, Netflix, Skyshowtime, Disney, Xbox Gamepass, PS Plus, apró játék havi game passa, Google Drive/OneDrive/Dropbox a vezetékes és mobilnet előfizu mellé, akkor úgy már sok. De ez már más téma és hosszan lehetne róla beszélgetni.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
fecus #172135 üzenetére
1800ft a havi díja.Nem egy eget rengető összeg. + Megkapja a YT Music-t is mellé reklám mentesen.
A családi csomag 2800ft és "A tagságot akár 5, veled egy háztartásban élő családtagoddal is megoszthatod. A családtagok csatlakozhatnak a családi csoporthoz, és részesülhetnek a családi YouTube-csomag előnyeiben."Nem is értem hogy miért az alternatív megoldásokat javasoljátok , mikor az leginkább olyan mint sajtreszelővel rjszlni...
-
ggeleven
őstag
válasz
fecus #172135 üzenetére
1.
Youtube premium(most nézem, hogy írtad, hogy elkerülnétek)
2. Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
3. Böngészőben használni (pl Brave), amiben van háttérben lejátszás -
Előre jelzem én soha sem használom mobilon a Youtube-ot ezért nincs fogalmam róla miként működik. A feleségem azonban igen, androidos készüléken és panaszkodik, hogy megeszi az aksit mert állandóan megy a kijelző, mert ha kikapcsolja megáll a lejátszás.
Van erre root-on, más töréseken, és az előfizetésen kívüli megoldás? -
DrKapocs
őstag
válasz
#85128448 #172127 üzenetére
Engedélyezed a külső forrásból való telepítést. De, ha ezzel nem boldogulsz, akkor felmerül egy kérdés bennem. Vajon a Playen az auto update le van tiltva? Mert, ha minden automatikusan frissül, akkor sok értelme nincs a dolognak (frissíteni fogja új verzióra a vFlatot).
-
crok
Topikgazda
válasz
#85128448 #172121 üzenetére
Nem kell kétszer kérdezni mert 140+ "bocsdenemtudok" válaszra nem sok szükség van
viszont a kereső sokat segíthet, pl. itt a topikban "ocr"-re keresve sokan ajánlottak már jól működőt vagy írták le hogy mit használnak erre a célra, pl.:
#147208 -> Microsoft Lens
#145987 -> Fast Scan: PDF Converter, OCR Text Scanner App
#147914, #158029 meg még sok-sok ember -> Mobile Doc Scanner (MDScan) + OCR - bár ez fizetős viszont tényleg nagyon jóDe az összefoglalóban levő scanner-ek mindegyike OCR képes
(kivettem a listából neked ami már fentebb is ajánlva/említve volt):
CamScanner
Simple Scan
Tiny Scanner
Adobe Scan
Genius Scan
Abbyy FineScanner -
DrKapocs
őstag
válasz
#85128448 #172121 üzenetére
Ingyeneset nem igazán, fizetősből viszont brutál jót:
Text Scanner OCRIngyenes: régebben volt a vFlat, ami a 0.9.32-ig nem volt fizetős. Én is itt kaptam egy fórumtárstól. OCR-re nem használtam, mert az előző brutál jó. De feltöltöm (itt találod), hátha tudod használni, elméletileg tudja, kipróbáltam. Viszont frissíteni nem szabad, mert akkor fizetős lesz.
Oldman2 #172119
Ugyanmár, ugye ezt Te sem gondolod komolyan?Nyilván mindenki adatait el akarja lopni a fővezér, mindenki paprikás krumpli receptjét megszerezni, hogy aztán ő főzhesse a legjobbat. Részemről le is zártam a témát, mindenki eldönti mit használ és mit nem; nagy és ügyes ember. Ott a lehetőség, nem ajánlottam olyat, amit nem próbáltam. Paranoia level 1000000
-
svgyula
addikt
válasz
DrKapocs #172117 üzenetére
Nem is nézetem a linket! Most én is megdöbbentem! Tényleg vannak ennyire 1bit-es emberek akik hisznek a mesékben?
Alapfelállás az adattörlő alkalmazás kizárólag ofline állapotban kell, hogy működjön! Ha ez nincs akkor az az egész kóceráj egy sima adathalász rendszer! Ezt nem is kell tovább fejtegetni.
A mindenáron törlendő az adott telefont, simán tele kell írni a telefonra másolt xdb semleges film formájában. Ennyi pont. -
törölt tag
Mégegyszer kérdezem, tudtok jó minőségű ingyenes ocr-ről? Dobnátok egy linket?
-
svgyula
addikt
válasz
boborján2 #172115 üzenetére
A gyári visszaállítás hiba esetén azoknak a felhasználóknak jó akik nem értenek mélyebben a telefonhoz.
A recovery-ben külön lehet az adataidat wipe user data és a rendszer beállításokat alaphelyzetbe állítani wipe case(remélem jól írtam) a rendszer frissítéskor is csak ez frissül a felhasználó adatok változatlanok maradnak.
Eladás előtt a legfontosabb a google fiókot törölni a telefonon gyári visszaállítás előtt. Ha nincsenek hadititkok rejtve a telefonodon akkor elég ha gyári visszaállítás előtt egy file kezelővel törlöd azokat a könyvtárakat amiben a személyes file-id vannak. Innentől valószínűleg senkinek nem éri valami file visszaállító alkalmazást futtatni azért hátha megtalálja az "aranyak" helyét! Amit még érdemes megcsinálni web-en(nem a telefonról!!) belépni a google fiókba és ott tiltani az adott telefont!
Viszont ha titkos adatok vannak rajta és félő, hogy kiderülnek akkor egy 100-as szeg a kijelző felső 2/3 középen segít...... -
-
TODI1111
veterán
válasz
boborján2 #172115 üzenetére
Bármelyik jó, az a lényeg, hogy előtte lépj ki a google fiókodból. Amennyiben nem lépsz ki akkor az eszköz újraindulásánál csak az előzőleg használt google fiók és a hozzá tartozó jelszó párossal tudod elindítani. Recoveryből a wipe cache-t szoktam használni. Ennek ugye az a lényege, hogy az összes alkalmazás gyorsitótárazott adatait törli.
-
boborján2
senior tag
Mi a különbség menüben alaphelyzetbe állítás és a recovery menüben wipe cache + factory reset megoldások között?
Eladás előtt melyiket kell használni? Illetve melyik törli visszaállíthatatlanul az adatokat?
Utóbbit jól írtam ,ilyen sorrendben kell használni?Köszi!
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám: Galaxy S23, Android 14, Waze.
Elkezdem az utat, mondja merre, eltelik 10-15 perc, követi az utat, de nem hajlandó megszólalni többet...
Ha befejeztem, kényszer leállítás, cache törlése, indít, új út, beszél megint.Mit állítok el, mit hol kellene beállítani, hogy pofazzon végig, mint a Google Maps?
-
törölt tag
Tudtok jó minőségű ingyenes (nem rtial) ocr-t mutatni?
-
zoltanz
nagyúr
Olyan programot keresek, ami alkalmas wifi fájl átvitelre, és tud könyvtárakat is átvinni.
Elég hozzá két készülék egy hotspot -os és egy.ami ezzel van összeköttetésben. Köszi!
Kábelel gyorsabb lehet esetleg?
Köszi! -
Cs1csó
titán
válasz
WhiteWalker #172103 üzenetére
Az AdGuard-os DNS-t használtam én is de olyan formátumban ahogy ggeleven írta.
Nem rossz, de van WIFI ami nem szereti, és akkor át kell állítani ami macerásabb mint pl. az AdAway megoldása.
Erre a Floccus-ra ránézek. Android, Windows kompatibilis?
-
ggeleven
őstag
válasz
WhiteWalker #172103 üzenetére
Nálam így megy:
"dns.adguard-dns.com"
forrás -
Cs1csó
titán
válasz
WhiteWalker #172101 üzenetére
Az is biztos jó de:
1. mivel asztali böngészőn is az FF-et használom ezért a szinkronizáció miatt jobb nekem az FF
2. ha csak a böngészőt "reklámmentesítem" attól még ha futtatok egy alkalmazást abban még lehet reklám oda kell reklámszűrt DNS, VPN -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Cs1csó #172097 üzenetére
Én inkább a Soul Browser - Apps on Google Play javasolnám és akkor nem kell Adaway-jel szórakozni elég a privát DNS-t beírni és kész.
Nagyon jól konfigurálható, SafeinCloud-dal is kompatibilis. Van bloklist, szűrő , whitelist stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest