- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
V.Stryker #172997 üzenetére
Nesze neked adatvédelem; a tanárnak is vannak személyiségi jogai, az elmondott anyag pedig az ő tudása, szellemi tulajdona, amiből él. Kvázi ugyanúgy ellopod azt a rögzítéssel, mint bármi mást. Mert ugye utána jön az, hogy leiratot készítesz, amit továbbadsz másnak, aki szintén továbbadja, kiteszi a netre. Ez nem csak nem törvényes, hanem nem is etikus. A tanár hozzájárulása nélkül nem készíthetsz sem kép- sem hangfelvételt. Nem akarok álszent lenni, nem vagyok szent, de nekem ez undorító lopás. Tessék jegyzetelni, megkapod a ppt-t, mi kell még, a veséje nem kell?!
-
pube111
senior tag
Autós fejegység zárolására tudnátok ajánlani appot?
Szervízbe kell vinnem az autót, ezért kéne valami teljes pin kódos zárolás. -
V.Stryker
nagyúr
Van olyan AI okosság, amivel hang alapján jegyzetet lehet készíteni ? Suliban kiteszem a telót, a tanár dumál...a végén meglesz a jegyzet.
Nyilván, magyarul beszélő tanár, magyar jegyzet.
-
crok
Topikgazda
válasz
boborján2 #172994 üzenetére
Ezer eves feature, a kisegito lehetosegek resze volt mindig is csak az Android Mainline project ota kulonalloan is frissithetove valt. Arra jo hogy spec. hardverrel (kapcsolokkal) mozgasszervi betegsegben szenvedok is tudjak vezerelni a keszuleket. A nev forditasa meg csapnivalo..
-
boborján2
senior tag
válasz
Viktor0610 #172993 üzenetére
Jogos , de ez valami új google fícsőr?
Vagy eddig jól elbújva a frissült ?
(évek óta kikapcsolva tartom a play automata rissítéseit.)
-
boborján2
senior tag
Tudja valaki ez mi célt szolgál?
Én soha nem találkoztam vele idáig.
-
F.E.K..
senior tag
-
svgyula
addikt
válasz
WhiteWalker #172979 üzenetére
Sőt! Ha kap egy nagy pofont akkor sem könyök sem térd nem fáj csak a pofon helye
Én figyelem egy ideje a hozzászólásait de nagyon nem tudom mit mókol állandóan. Volt már vírusirtós korszaka, azt DNS most meg kiderül, hogy céges telefon és ki tudja mi van még rajta mókolással beállítva. Nyilván egy céges telefonnak beállított készüléket nem lehet hórukk módon magán célra használni, még akkor sem ha van rajta külön "privát fiók". Mondjuk ez a legnagyobb ökörség szerintem ha valaki a céges telefont beállítja magáncélú fiókkal is! Én láttam már 2 perc alatt kirúgott emberkét akit konkrétan kivezettek a telepről a biztonsági szolgálatosok. Pedig semmilyen "bűncselekményt" nem követett el csak a vezérnek nem tetszett! Nyilván telefon nélkül ment ki és ilyenkor van gond ha nem marad bent valaki aki tud törölni a céges gépről!
-
válasz
WhiteWalker #172979 üzenetére
Szerintem az a megoldás, hogy valamelyik app gyorsítótárában volt valami, ami a hibát okozta, és annak törlése megoldotta a problémát.
-
zoyoxy
tag
Az utóbbi hozzászólások alapján kezdem érteni a rációt a cégek névváltoztatásában. Van, aki szerint a Waze nem Google(Alphabet), mások szerint a WhatsApp(vagy Instagram) nem Meta(Facebook).
-
GEPESZ66
veterán
Letöltöttem az SD Maid 2/SE alkalmazást.
Úgy néz ki bevált.
Hétfő óta nem volt RAM problémám.
Szinte mindig (Samsung A53) 1,7-2GB körül van.
Korábban, ahogy írtam, naponta lecsökkent 1GB-ra, s csak az újraindítás segített.
Megvette valaki?
Évente újítjátok meg, vagy megvettétek egy összegben? -
Rigormortiis
veterán
válasz
Dottore #172959 üzenetére
Ezt akartam én is mondani, hogy ez a jelenség a legkevésbé sem a messenger sara. Ha a whatsappot használná mindenki, ugyanamez lenne, csak optimalizáltabb az app, ennyi.
Ezernyi más módja is van a digitális detoxnak, én a ne zavarjanak módot használom, természetesen kivételekkel.
-
Dottore
addikt
válasz
DrKapocs #172958 üzenetére
Munkatársaim nem "mernek" kilépni az igazgató vagy a helyettese által létrehozott csoportból. Aki megteszi, egyfajta kirekesztettséget érzékel maga körül. Nem meglepő módon a nyomás nem a vezetés felől érkezik, hanem azoktól akik továbbra is használják. A folyamatos készenlét állapota, a mindig figyel valaki érzése és az állandó munkakapcsolat a maradék énidőt is megmérgezi. Ezek nagyon komoly mentális problémákat eredményeznek. Messze vezet és hiba lenne csak egy alkalmazást pellengérre állítani, hiszen csupán eszköz. Az ember olyan, hogy ha botot adsz a kezébe, nem csak a gyümölcsöt fogja leverni a fáról, hanem a szomszédot is, még több gyümölcsért. Azt gondolom, hogy csak egyéni megoldások születhetnek, a társadalom egésze képtelen változásra.
-
DrKapocs
őstag
válasz
Dottore #172957 üzenetére
Legyen hivatalos fórumról érkező nyoma bármilyen utasításnak, üzenetnek, ennyi. Bármi rosszul sül el, egy munkajogász darabokra szed bárkit a messengeren történő üzengetés miatt (céges dolgok nem hivatalos csatornán küldése, hol az adatvédelem?). A főnök pedig nem a jóbarátom, nem érdekel a messengeres lelki vergődése. De annyi messenger függő van, már kínjában nem tud mit írni, csak emojit és XD-t ír, én meguntam. Hallottam már mástól is ezt, hogy a tanár ott küldi a házit. Nem érint, de nem tudom megérteni. Egész nap ott van a gyerek, miért is nem tudja megmondani órán, hogy mi a házi feladat? Ilyen nincs, hogy messengeren küldi ki, hagyjuk már. Az a tanár is beteg. Persze tudom, hogy van, családban is van rá példa, hallottam. Egyébként a család nálunk is használja a messengert, párom is. Nem akarok én senkit sem megteríteni, hogy ne használjon Messengert. Hozzád hasonlóan elmondom a véleményem, hátha valakinek ez a kis bátorítás kell a törléséhez. Van a Messengeren kívül is élet.
-
Dottore
addikt
válasz
DrKapocs #172956 üzenetére
Nálam is inkább hátráltatta a munkám mint segítette. Rengeteg idő elment azzal, hogy tisztázni kellett ki hogyan értette amit írt, mi a feladat pontosan és így tovább. Egyébként értem g_g_g felvetését, megértem. Viszont ahogy írtam, én is "használom", csupán a telefonról töröltem, gépen továbbra is elérhető. Egy hasonló szituációban mikor messengeren küldi a tanár a cuccot, én ott próbálnám az iskolai szituációt menedzselni.
Fall-N
Egy időben a Google Chat felé tereltem az ismerőseim. Egyrészt volt mindenki telefonján alapban és a mail üzenetek közt megjelent ha írtam valakinek. -
DrKapocs
őstag
válasz
Dottore #172947 üzenetére
Ugyanez volt nálam is, ugyanígy döntöttem. Töröltem a francba, közöltem, hogy lehet itt írni, de 2-3 hét lesz a válaszidő. Gyűlöltem a semmitmondó, felesleges üzeneteket. Munkámból adódôan mindig írt valaki, nem nézve munkaidőt, pihenést, szabadságot, hétvégét, semmit. Időrabló és energiarabló volt, de nagyon. Pár értetlen továbbra is próbálkozott messengeren írni. De miután rájöttek, hogy tényleg 2 hét lesz, mire ott válaszolok, így leszoktak róla. Nem omlott össze a világ, mindenki elér más módon. Párommal áttértünk eleinte a Signalra, majd Telegramra. Megszűnt a felesleges zaj. Nem szabad félni, hogy bármiről is lemaradsz, mert nem fogsz. Aki akar, megtalál. Ott a hívás, sms, privát és hivatalos emailem. Én mindig azt mondom, hogy nem érdekel, nem teszem fel újra a messengert. Tessék megnézni a működési szabályzatot, a messenger nincs ott, mint hivatalos kommunikációs csatorna... Nem szabad, hogy egy app hiánya miatt aggódj, az félelemben tartson, hogy lemaradsz bármiről is.
-
Nashville
tag
Hiába nem sikerült megoldani eddig a Messenger problémát, de örülök, hogy láttam pro és kontra véleményeket, ami nagyon tanulságos volt és sajnos meg kell állapítanom, ha nem tudom neki megoldani a szaggatás problémát, akkor másik telefon kell.
Anya saját korosztályában egy 70 pluszos társaságban mozog, akiknek jó eséllyel a fiatalabb korosztály segít a telójuk konfigurálásában, így persze, hogy a Messenger kerül rá fő és talán egyetlen chat alkalmazásként.
Engem is zavar a Meta monopolhelyzete ebben a szegmensben mert igaz, hogy hiába vannak sokkal jobbak melyekkel szinte semmi baj nincs, mert nem fejlesztik (cseszik el) lépten-nyomon, de a Messengernél "cserébe" a nagy számok törvénye miatt mit sem foglalkoznak egyes felhasználók ideglelésével, ha a zöménél jól működik. Remélem egyszer kipukkad ez a lufi, de egyelőre nem úgy néz ki. -
Cs1csó
titán
válasz
Fall-N #172953 üzenetére
Mindig is ez a rákfenéje az egésznek, hiába telepíted a legjobbat ha a kutya sem használja és mindenkit csak és kizárólag rendes telefonhívással vagy esetleg Messenger hívással lehet elérni. Megjegyzem sokakat még így sem tudok elérni pedig úgy tűnik mint ha folyamtosan aktívak lennének a Messengeren, de felvenni csak a rendes hívást veszik fel.
-
-
F.E.K..
senior tag
válasz
boborján2 #172950 üzenetére
Ó, ezzel majdnem végtelen ciklusba kergettem az általános iskolai tanárt.
Mondja, hogy majd facebook-on kirakja a híreket, szervezendő dolgokat, stb. Csak felvesz az erre a célra létrehozott csoportba majd.
Mondom neki, hogy az több okból sem fog menni, már csak azért sem, mert nincs Facebook regisztrációm.
De.. de az mindenkinek kell hogy legyen!!
Fogadjunk?!
De az nem lehet...
De, sőt, nemcsak hogy lehet, van is.
Akkor... Akkor regisztráljon!
Kizárt. Vannak hivatalos csatornák, kénytelen lesz azokat használni.
De miért nem regisztrál egyszerűen??!!
No, ehhez semmi köze. De ha lenne is Facebook regisztrációm, ahhoz se lenne köze
Maradjunk annyiban, hogy nem kedvel... De az az ő baja...
-
boborján2
senior tag
válasz
g_g_g #172948 üzenetére
Ja nálunk is az van,hogy ott van a sulihoz az az űber király kréta felület. Még talán használható is lenne. De a tanító a messengeren küldi a házit. +Ott van a komplett osztálynak a szülői csoportja. Ezt a két dolgot átterelni egy értelmesebb platformra az kb. lehetetlen feladat. És akkor még hol van a többi...
-
g_g_g
őstag
válasz
Dottore #172947 üzenetére
Tudod lehetnek olyan helyzetek, mikor valaki érdekében (leginkább a gyereked esetében) nem teszed meg, hogy nem használod, mert mondjuk ott mennek azok az információk amik fontosak vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy az a hivatalos kommunikációs csatorna.
Fel lehetek én emiatt háborodva, de attól még ezt fogják használni.
Szóval nem ennyire fekete vagy fehér ez a helyzet sem. -
Dottore
addikt
Ez nem válasz Nashville kommentjére, viszont látom a sok ezzel kapcsolatos hozzászólást és gondoltam leírom a saját megoldásom, hátha lesz akinek ad egy kis lendületet.
Régóta nem használom a Messengert. Olyan mértekben akkuzabálló hulladék, hogy nincs olyan isten. Pedig volt idő. Barátaim, családtagjaim mai napig használják. Sőt, munkámból adódóan nekem is "kötelező" volt, de akkor inkább másik melót keresek. Szépen várnak addig amíg gépen el nem olvasom, haverok és család pedig vagy keres egy másik megoldást ha beszélni szeretne velem, vagy ott a telefon. Nálam működik, sokkal kevesebb a mindennapokban az idegesítő folyamatos készenlét, a felesleges zaj. Mindenkit bátorítok, hogy meg tudjon hozni egy ilyen döntést. Nem könnyű, sokan attól tartanak elvesztik a szociális kapcsolataikat, de ez nem igaz. Az értékes kapcsolatok megmaradnak.
Egy program (nyilván ez egy jelenség és bőven túlmutat egy programon) nem befolyásolhatja az életeteket. Ha pedig igen, akkor vállaljátok, hogy ez ilyen és azzal jár ami. -
Nashville
tag
válasz
Cs1csó #172924 üzenetére
Sajnos nem sokáig tartott az öröm, a Messenger újra szakadozik, olyan ez mint egy rémálom, mert mindenkinek jól működik a családban csak ennél a Honor 90-nél jön elő. Kipróbáltam a Google Meet-et is az is tökéletes már el sem tudom képzelni mi lehet a baj. Érdekes hogy telefon reset után semmi baja, de egyszer csak előjön valaminek a hatására és csak a Messengernél, minden más app remekül működik rajta. A Telekomnál lett vásárolva nem tudom, hogy ez számít - e valamit.
-
fogselyem
senior tag
Tudtok vmi androidos programot ami kepeket meretez, akar tomegevel.
Ingyenes legyen, ne dobaljon fel reklamot, ne vizjelezzen. -
Nashville
tag
válasz
nincsnév007 #172940 üzenetére
Kíváncsiságból érdekelne, hogy a fotó nem volt átnevezve véletlenül? Swiftkey billentyűzettel, ha elfogadod a kiterjesztés előtt lévő felajánlott utolsó szót, akkor egy szóközt tesz a fájlnév végére a pont elé amit észre sem veszel fájlkezelés közben. Na ez tud másolási és szinkronizációs problémákat okozni, ha pl. PC-re másolsz telefonról, sőt FTP szerverrel csinálva a FileZilla is megakad. A Google fotók lehet nem érzékeny ilyenekre, de azért jó tudni ezt a trükköt.
-
DrKapocs
őstag
válasz
nincsnév007 #172937 üzenetére
Alkalmazás kényszerleállítása, gyorsítótárának ürítése, telefon újraindítása megvolt?
-
ggeleven
őstag
válasz
hibavissza #172936 üzenetére
Ez nagyon bosszantó és tele van panaszkodással a reddit, xda és waze fórum is. Audio ducking néven dob róla sok mindent a gugli. A fejlesztők nem teszik lehetővé a kikapcsolását vélhetően amiatt, hogy nehogy emiatt lemaradj egy figyelmeztetésről/instrukcuótól és utána meg ők legyenek a hibásak (persze ezt nem lehet bizonyítani és semmiképpen sem ők a felelősek). Poweramp-ben ez megoldott, ott egy csomó lehetőség van ennek a kapcsolgatására az Audiófókusz menüben.
-
nincsnév007
addikt
sziasztok. google fotókban elkezdtem szinkronizálni a képeimet, és 1 valahol be akadt azt írja hogy felkészülés a biztonsági mentésre 1 elem van hátra. a telefon forró, és merül is. és nem tudom hogy mit nem tud szinkronizálni, tudok ezzel valamit kezdeni?
-
válasz
hibavissza #172934 üzenetére
Szia!
Szerintem csak úgy, ha lenémítod a Waze-t. -
hibavissza
veterán
Üdv! Waze telefon hangszóróján szól, párhuzamosan Spotify bluetooth-on az autó hifijén. Waze navigációs hang mindig elnémítja a bluetooth hangerőt. Nem lehet ezt a lenémítást valahogy kikapcsolni?
-
-
Magnat
veterán
válasz
Viktor0610 #172930 üzenetére
Nagyon köszi, műxik, kikapcsolja!
-
Magnat
veterán
válasz
Viktor0610 #172930 üzenetére
Bocsánat ,nem írtam de az egy másik eszköz, de gondolom bármilyen Android tv-n így van, megnézem!
vacs, köszi neked is.
-
-
Magnat
veterán
Üdv,
van egy Xiaomi tv Box, aminek annyi a dolga, h egy könyvtár tartalmát pörgeti végtelenítve ... az egy dolog, h egyszerűen nem sikerült rávennem a kütyüt, h álló orientációban működjön (találtam vmi progit ami régebbi verziónál elvileg működött, de már nem megy, illetve Kodi tud olyat, h elforgatva játszik le valamit, de csak akkor ha a hw dekódolás ki van kapcsolva, akkor meg full lassú lesz), végül átkonvertáltam a videókat úgy, h 90 fokkal elforgattam, így VLC szépen viszi, de 1-3 naponta valamitől így is kifagy az eszköz.
Végül írtam egy kis rutint Automate-ben, ami az eszköz indulásakor elindítja a VLC-t a megadott fileokkal, de arra még jó lenne vmi automatizmus, h mondjuk hajnali 3kor az eszköz induljon újra, erre van valakinek ötlete?Illetve ha valakinek van arra módszere, h Youtube videó lejátszásakor egy Android TV-n ne jelenjen meg az össze andoidos eszközön a YT vezérlés lehetősége, ne tartsa magában
(Ezt már korábban is kérdeztem, akkor sajnos senki sem tudott rá megoldást)
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #172925 üzenetére
Akkor marad a gyári visszaállítás.
-
-
Cs1csó
titán
válasz
Nashville #172914 üzenetére
A Messenger-nél tuti számít a rendszerük terheltsége, ha egy üresjárati időszakot fogsz ki mind a helyi internetelérésednel, mind a Messenger szervereinél annál fürgébb lesz.
Tegnap este érezhetően lassabb volt otthon a net, gondolom a tipikus hétvége este 8 sokan neteznek egy hétköznap hajnalban tuti fürgébb.
A sávszélem amúgy hétvégén este is megvan de szerverek lehetnek jobban leterhelve és ez teszi lassabbá lassabban reagálóvá a netet. -
GEPESZ66
veterán
válasz
Viktor0610 #172920 üzenetére
Használat közben min. 1,7 GB szokott lenni a szabad RAM.
Naponta lecsökken 1 GB- ra, elkezd laggolni a telefon, s használhatatlan.
A gyári karbantartó azt írja, hogy remek az állapot.
Ha enged optimalizálást, akkor sem változik semmi.
Csak újra indítás segít.
Azért naponta ez abszurd.
Hetente korábban is csináltam.
2-3 hónapja csinálja ezt. -
vacs
veterán
-
-
GEPESZ66
veterán
Tudtok valami jó RAM tisztító alkalmazást?
A Samsung gyári valami miatt nálam nem működik jól.
Ha nincs ilyen, akkor marad az újra telepítés.
1 éve volt utoljára visszaállítva. -
Nashville
tag
válasz
this is life #172913 üzenetére
A Cube ACR képes erre, de csodát ne várj tőle. Egy csendes szobában teljesen okés, de zajos hétköznapi környezetben az összes általam próbált elvérzett, mert elnyomja a hívott fél hangját. A mobilhívások hangját csak a gyári hívásrögzítők tudják tökéletesen rögzíteni amit úgy tudom jelenleg csak a Huawei és Honor telókon lehet aktiválni. Nekem Honor 200 Pro-n tökéletes, de itt is csak azért, mert C431-es Honor tárcsázós, ha C430 Google tárcsázós lenne akkor nálam sem működne.
-
Nashville
tag
válasz
svgyula #172912 üzenetére
Akármi is legyen a megoldás a számítástechnika útjai néha kifürkészhetetlenek.
A Messenger hülyeségeit nap mint nap tapasztalni lehet, pl. 1. küldök képeket és videókat egy személynek, majd onnan továbbküldöm egy másiknak, de a videót nem küldi át, majd direktbe csak a videót akarom továbbítani, de semmi nem történik.
2. random lejátszhatatlan videók
3. van két ugyanolyan telefon egyikkel átküldve 6 fotó, de a másikon csak kettő látható
4.
- ... ezt a linket azért küldtem, mert...
- "okés, de hol a link?
Mutatom screensoton, hogy nálam hogyan néz ki ráadásul úgy mutatja megkapta, ennek ellenére nem ment át.
Gondolom a sort lehetne még folytatni, de mégis a többség ezt használja mert nem használja a telefon tárhelyét, minden Facebook ismerőse itt van, Marketplace üzenetek stb...
A Meta fejlesztői az elégedetlen hozzászólásokra nem reagálnak mert már kialakult az apátia. -
Tudtok olyan hang, hívás rögzítő alkalmazást ami a voip(viber, whatsapp) hívások hangját is tudja rögzíteni, az se lenne hátrány ha a gsm-ről érkezőket is miui14.
-
svgyula
addikt
válasz
Nashville #172911 üzenetére
Miből gondolod, hogy a whatsapp bármit korlátoz a háttérben? Akkor minden alkalmazás ami nethez kapcsolható és kap értesítést korlátozná az adatfolyamot! Amíg nincs bejövő kapcsolat és nem használod aktívan addig minden alkalmazás ~3-4 percenként azonosít az aktuális szerverével. Tehát inkább a messenger elb@szott hozzáférése volt a gond forrása. Nekem konkrétan semmire nem volt jó! Mivel egyetlen másik messenger használóval nem tudott kapcsolatot létesíteni. Ezt még akkor próbáltam amikor lehetett fusbuk nélkül is regisztrálni. Viszont nálam feltelepedett "elméletileg" működött de senki nem látta akinek volt messengere, hogy nálam aktív. Úgyhogy ment is a levesbe. Az csak egy placebó volt! a cukrosbácsi nyalókája.......
-
Nashville
tag
Na úgy néz ki az eddigi tesztek alapján, hogy két hét után most végre működik az a kib...tt Messenger.... vagy a Honor 90-et szidjam, vagy az Android 14-et, vagy a WhatsAppot vagy mindet így együttvéve? A franc se tudja, de a lényeg, hogy a WhatsApp és a Messenger eltávolítása, majd rendszer újraindítás plusz Messenger újratelepitése után már nem szaggat a hang és a videóhívás is jó minőségű lett. Szóval a WhatsApp olyan komponenseket sajátíthatott ki a háttérben, ami a Messenger számára szűk keresztmetszetet eredményezhetett. Így tudnám számomra elfogadhatóan megmagyarázni, hogy ne ezzel feküdjek és keljek már végre. Előre félek egy későbbi Messenger verziótól ami majd más anomáliát fog szülni az én agysejtjeim ritkítását célozva.
Próbáltam rábeszélni a Viberre, de sajnos nem volt opció neki. Belefáradtam rendesen, de azért köszi nektek az ötletelést.👍 -
Oldman2
nagyúr
-
jbl
senior tag
Keresek olyan alkalmazást, ami usb vagy wifi segítségével, automatikusan menti a képeket a telefonról a pc-re.
köszönöm -
Cs1csó
titán
fel tudják telepíteni, ha akarják.
Ez a rákfenéje a Windows vs. Linux, Messenger vs. viber stb.
Hiába, ha az a program nem elérhető másik oprendszerre vagy az ismerőseid töredéke használja a Vibert pedig az egy zseniális húzás, hogy a RENDES telefonszámok alapján lehet hívni másokat.
-
vacs
veterán
válasz
Nashville #172905 üzenetére
Ne sajnáld, a Lite-ban amúgy se volt videóhivás!
És ahogy írták, ennyire kaki a Facebook és Messenger, nem tudsz vele mit csinálni!
Vibert tudnám javasolni, ahhoz csak a mobilszám kell, gondolom tudja az ismerősei számát, így ők is fel tudják telepíteni, ha akarják.
Ha nem, akkor barátkozzanak meg hogy a Messenger ennyit tud! -
Nashville
tag
válasz
zeon.hu #172902 üzenetére
Az a gond sajnos, hogy akinek konfigurálom, karbantartom a teloját legtöbbet a Facebook ismerőseivel beszélget. Olyan alternatív alkalmazás is jó lenne ahol a Facebook fiókjával be tudna jelentkezni és azzal csak a hívásokat bonyolítaná le. Most néztem a Messenger Lite már nem elérhető a Play Áruházban, az APK amit letöltöttem meg nem hajlandó bejelentkeztetni "nem kezelt hiba történt" üzenettel.
-
Nashville
tag
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy minden jól működik egy Androidos telefonon 12 GB RAM van benne minden villámgyorsan működik, a WhatsApp kép és hangminősége tökéletes egyszer sem szakad meg rendkívül stabil, viszont a Messenger videóhívás képe láthatóan gyenge és szakadozik és a csak hanghívás is meg - meg szakadozik ugyanazon körülmények között?
Alig van pár app telepítve, minden jogosultság megadva, energiagazdálkodás kilőve, végül még a hálózati beállítások alaphelyzetbe állítása is megvolt, tényleg mindent megtettem, de egyszerűen nem működik normálisan. Sohasem találkoztam még ilyennel.
Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged