Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem nem bug, engedélyt adtál a Skypenak a nevjegyekhez és ő pedig belementette a "sajátjait".
PC-n vagy mobilon böngészővel belépve a contacts.google.com oldalon lehet javítani, összevonni a nevjegyeket. -
kanyi51
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nagyon köszönöm, sose találtam volna meg
-
Dolphine
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én is megnéztem volna ezt a Google Rutint, de egyszerűen nem találom!

-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Rutinnál + jel, ott az indító, kiválasztod az adott időpontot.
Utána eseménynek a Bt kikapcsolását.
-
DrKapocs
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Google rutinokról én még nem hallottam. Szerintem Bixby rutinokról van szó, Samsung készüléken. Ott be lehet. De a Macrodroid is tudja ezt.
-
Nashville
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Kíváncsiságból érdekelne, hogy a fotó nem volt átnevezve véletlenül? Swiftkey billentyűzettel, ha elfogadod a kiterjesztés előtt lévő felajánlott utolsó szót, akkor egy szóközt tesz a fájlnév végére a pont elé amit észre sem veszel fájlkezelés közben. Na ez tud másolási és szinkronizációs problémákat okozni, ha pl. PC-re másolsz telefonról, sőt FTP szerverrel csinálva a FileZilla is megakad. A Google fotók lehet nem érzékeny ilyenekre, de azért jó tudni ezt a trükköt.
-
DrKapocs
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Alkalmazás kényszerleállítása, gyorsítótárának ürítése, telefon újraindítása megvolt?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Nekem folyamatosan megfelelő időpontban mondja, hogy merre.
Nézd át a Google navigációs beállításokat.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szia! Pont tegnap töltöttem le egy térképet, nekem simán működik internet nélkül is a hang alapú irányítás, pedig egy nevesincs eszközről van szó.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
2022 márciusában megszüntette a google, mert
"A Google tájékoztatása szerint manapság olyan elterjedtté és olcsóvá vált a mobilinternet, hogy nem látja értelmét az adattömörítési funkcióhoz tartozó szerveroldali infrastruktúra fenntartásának." -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Miért csak egy Google-fiók telepíthető egy felügyelt gyerek által használt felügyelt eszközre?
Ez a korlátozás segít nekünk a termék megfelelő működésének fenntartásában. Ha például egy másik fiók is be lenne állítva az eszközön, a gyerek egyszerűen átválthatna arra, és szülői jóváhagyás nélkül tölthetne le alkalmazásokat a Play szolgáltatásból. -
crok
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Egyrészt nem ide való a téma.. max. Android szakmai.. semmi köze semmilyen alkalmazáshoz.
Másrészt igen, van különbség, a kodekben pl. és hogy mennyi az air time a lejátszás közben (mennyire lesz a közeg busy tőle), mennyire öli meg.. valamint mekkora az adóteljesítmény, mennyire "zavarja majd" a közben a közegbe kerülő WLAN kereteket. Etc.. etc..
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
WIFI 5GHz-re kell állítani. (BT 2,4GHz-en van, mint a legtöbb WIFI)
Vagy WIFI sugárzását 20MHz széleségűre kell csökkenteni, de ez csak kismértékben segít.Olyan telefont kell választani, amiben nem egy antennára van kötve a WIFI és a BT.
Elő kell kotorni a fiókból egy régi telefont amivel működik megfelelően. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Töröld, majd add hozzá újra a lámpát. Hátha helyrerakja.
-
harry3
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Uh... baromira idegesítő, hogy félig magyar, félig angol. Pont most akartam kérdezni, hogy lehet-e vele valamit csinálni? Akkor legyen angol az egész alkalmazás, amíg nem teljes a magyar. Rendszernyelvet nem akarok állítani. Eléggé béna, hogy magyarul üdvözöl, aztán angolul társalgok vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo