Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Sziasztok!
Mobiltelefonra milyen mobilnet forgalomfigyelőt használtok, ami nem eszi az akksit, háttérben fut , jó?
-
Imy
veterán
ERRE! valaki nem tud megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Sziasztok.
Milyen ébresztőalkalmazást ajánlatok, ami tuti jó.
Feltettem a Samsung Galaxy S Advancera a JB-t, és már másodszor hagyott cserben. -
Imy
veterán
válasz Logeeen #22019 üzenetére
Én most a Caynax Alarm Clock-ot tettem fel...
-
Imy
veterán
Gmail olvasására melyik progit ajánljátok?
A gyári gmail program nem tetszik. -
Imy
veterán
És melyik mobilos GPS alklamzás a legjobb, leghasználhatóbb?
-
Imy
veterán
válasz #33253120 #52362 üzenetére
Gépkocsiba navigációnak. Hogy valahova odataláljak. Szóval ingyenes és offline kellene.
És nem árt, ha Magyarország kürüli országokat tudná. (ahol szoktam járni fontossági sorrend: Magyarország, Ukrajna, Szlovákia, Cseh ország, Ausztria, Szlovénia, Horváth ország, Olasz ország) -
Imy
veterán
Olyan alkalmazást keresek, amivel meg lehet nézni az utolsó restart óta eltelt időt.
-
Imy
veterán
Milyen appot tudnátok ajánlani, amivel a telefonszámokhoz tudnám rendelni melyik SIM-et használja?
Lenovo S850-nél ezt az opciót sehol sem találom. Illetve jó appot sem találtam. -
Imy
veterán
Lehet nem a legjobb helyre írok, ha nem akkor kérlek írjátok meg hova.
Van egy androidos telefon, és kaptam egy másikat. A régi telefonról szeretném átköltöztetni a képeket az új telefonra.
Gdrive előfizetés van 100 Gb.
A fényképek a régi telefonon a Fotókba mennek, de onnan nem engedi letölteni. Kb 8e fénykép és 50Gb-ról lenne szól. Nincs SD kártya egyik telefonban sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest