- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
seger #126587 üzenetére
A pixel phone pro tárcsázót használom, nem tudom az ingyenesben elérhető-e a blacklist opció, de az hasonlóan működik az ismeretlen és a beállított számokra. Tehát a hívó fél részéről hallatszik egy vagy két kicsörgés, majd a foglalt vonal hang. Az azonnali foglalt hang, mint vonalasnál a félrerakott kagyló, nem hiszem, hogy megvalósítható a rendszeren.
-
seger
addikt
Olyan app kellene, ami elutasítja a bejövő hívásokat. Mintha kinyomnám a hívófelet!
Tud valaki olyat ami tuti jó!
Legtöbb app esetbe csak blokkol... -
sphe
senior tag
Messenger: Hogyan lehet megoldani hogy bejövő Messenger hívások esetén rezegjen, üzenetekre nem?
Már az összes rezgés értesítést kikapcsoltam és továbbra is rezeg.
-
gabe_
őstag
Üdv
Olyan hangrögzítő appot keresnék, ami a telefont otthagyva valahol, a háttérben futva, hangra aktiválódna a hangfelvétel. Létezik ilyen?
Előre is köszönöm. -
válasz
zsoltzsolt #126580 üzenetére
Megerősítést adtam neki!
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek,ami egy régi P9 lite-ból csinálna nekem egy webkamerát. Neten rá tudjak nézni egy részére az udvaromnak,ahova kitenném a telefont.Valami egyszerű,könnyen kezelhető programra gondoltam,ha létezik.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
beg
veterán
válasz
WhiteWalker #126572 üzenetére
Ez most nem én voltam, de ilyenkor ajánlom átolvasni az ÁSZF-et, valamint a megfelelő topikban megkérdezheted.
Ne itt erőltesd mert nem kapsz rá választ. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #126572 üzenetére
Ide kattintva választ kaphatsz.
-
WhiteWalker
nagyúr
Nahát eltűnt a kommentem. Tudnám miért.
-
Somatom
veterán
válasz
O.Lajos #126566 üzenetére
Sztem találtam egyszerűbbet. Az előbb indítottam egy VOIP hívást a saját GSM számomra, majd kinyomtam a bejövő hívást. Aztán megnyitottam a Rocket Dialer -t és a híváselőzményeknél pirossal jelezte a korábban elutasított számot.
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #126563 üzenetére
Igazad van!!!
Akkor pontosítok!
A telefont átirányítom ha foglalt!
Így egy olyan app kellene, ami elutasítja a hívásokat, így kapjak erről jelzést hogy kit utasított el, de lehessen benne kivételeket beállítani. (Ezt tudta a mi3!) -
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #126563 üzenetére
Xiaomi mi3 alapból tudta!
-
-
seger
addikt
Létezik olyan app, amivel tudok csinálni olyan hívás átirányítást hogy bizonyos számok kicsörögjenek, az összes többi átirányítva egy másik számra, de ezekről valami értesítést kapjak?
-
Somatom
veterán
válasz
O.Lajos #126559 üzenetére
Ilyen esemény nincs közvetlenül. De, olyan feltétel van, hogy "van nemfogadott hívás". Mármost, ha a "hívás állapota megváltozott -> csörög" után "hívás állapota megváltozott -> készenlét" következik úgy, hogy a "van nemfogadott hívás" feltétel nem teljesül, akkor híváselutasítás történt. Ebben az esetben kell menteni a csörgés esemény "number" változójának értékét. A megjelenítése sokféle lehet. Értesítés, buboréküzenet, dialógusablak, fájlba írás, stb.
-
O.Lajos
tag
válasz
Somatom #126537 üzenetére
Számomra érthetetlen, hogy egy ilyen alapfunkciót miért kellett "kigyomlálni" és egy egyszerű értesítési opció helyett, ilyen komplikált megoldásokat "erőltetni" a felhasználókra.
MacroDroid és E-robot: nem találtam elutasított hívás eseményt. Igaz annyira nem is értek ezekhez. Valamit nem vettem észre?
Tasker fizetős, azt nem tudtam kipróbálni, nézegetni nem veszem meg, más funkciójára jelenleg nincs szükségem. Neked fenn van esetleg? Van ilyen beállítási lehetőség? Root kellene? -
Somatom
veterán
válasz
tomy86 #126556 üzenetére
Jó, akkor helyesbítek. Nem stock Android feature. De, a lényegen ez semmit sem változtat. Nyilván nem ok nélkül választottam egy Z sorozatú Motot a Xiaomi helyett. Hiába lenne az egy "rendes" teló, nincs a hátulján a hardveres bővítéshez szükséges, nyílt API -kkal rendelkező csatolófelület. Szóval, tök mindegy, hogy MIUI, Lineage, vagy stock rendszer, hardveresen számomra karcsú. Így már kielégítő a válasz és lezárhatjuk végre ezt a "miért nem veszel rendes telót" témát?
-
Somatom
veterán
válasz
1bitesjuzer #126550 üzenetére
Pontosan ezek jelentenek problémát. Igaz, hogy az UI -hoz nincs közük, de a MIUI sokkal több, mint egy UI, mély rendszerintegrációja van, ami érinti a háttérfolyamatok kezelését és az energiamanagementet is.
-
Watson25
tag
Sziasztok!Swiftkey billenyűzetet használok androidos telefonon.Szeretném lecerélni az emojikat Iphonosra.Valahogy lehetséges?
-
AlanyHal
kezdő
válasz
zeon.hu #126518 üzenetére
Mire jutottál vele? Az alkalmazás beállításaiban nézted? Nem arra gondolok, amit indításkor bead, hanem arra, ami fekvő helyzetben balról előhúzható. És van még egy lakat ikon is a bal fölső sarokban. Azt próbáltad? (Én nem tudom, mert most egy multimédia lejátszón van, a telefonomra meg nem nagyon telepítgetek.)
(#126536) zeon.hu:
Nekem a kategorizálás hiányzik nagyon, mert ha tudom, hogy valamelyik képszerkesztőt keresem, akkor minek rágjam át magamat kismillió játékon. Ugyanez vonatkozik a kívánsglistára is, szép nagy gyűjteményem van. Jó volna, ha a telepítés időrendjében is lehetne rendezni, mert most csak frissítés szerint tud, ezt megoldom másképp, de akkor is! Tetszene egy "Kedvenc fejlesztők" kategória is. Álmodozni nem szégyen!
Más téma - bárkinek, aki tudja a választ::
Itt is megkérdezem, mert amott nem jártem sikerrel.
Hogyan lehet véglegesen elrejteni a virtuális billentyűzetet? Rendes vezeték nélkülit használok, nincs szükségem rá, sőt, csak zavar. A lehető legkisebbre állítottam, de ennyi se kell belőle. -
O.Lajos
tag
Egyszer még hadd próbáljam meg, hátha pont most jár valaki erre, aki tud valamilyen megoldást erre a kérdésre:
[elutasított hívások kijelzése?] -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Somatom #126522 üzenetére
Na, nem vagyok egyedül, rom csere után nekem is tűnt már el alkalmazás, hiába volt mentésem. És nyilván user error volt a reakcióm...
Látom, már meglett, de a playen a könyvtárban nem kerested?
Persze ha nem tudod a nevét, úgy macerás, de így is fel lehet ismerni általában. Nekem minden eszköz tartalmát mutatja. -
Somatom
veterán
válasz
Bozek #126528 üzenetére
Közben rátaláltam. A Network Monitor mini pro volt. De, ez is jó lesz, amit az előbb telepítettem. Ezt nem kell pozícionálni, mert közvetlenül a notibar ikonjában mutatja az aktuális infót.
-
rjg
őstag
-
Somatom
veterán
Elvesztettem egy appot.
Melyik az, ami az értesítési sáv fölött jeleníti meg az aktuális le/feltöltési sebességet? Megvettem, használtam, egy ROM -olásnál odalett és most nem találom.
-
nightzone
aktív tag
Üdv! Kis segítség kéne. Solid Explorerben ha összekapcsoltam google drive-al hogyan tudom megjeleníteni a pc-ről a drive-ra megosztott mappákat? Csak a drive-on lévő gyökérkönyvtár ("Saját meghajtó"), és a "Velem megosztott" mappáit/fájljait mutatja de a "Számítógépek" mappáit nem. Van valami mód hogy ez utóbbi is látható legyen?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Olyan appot keresnék, amiben meg tudom nézni, hogy mennyi idő alatt töltődött 100%-ra a telefon. Létezik ilyen? GSam-ot próbáltam, de ott nem látok ilyet.
-
AlanyHal
kezdő
válasz
zeon.hu #126515 üzenetére
Remélem, sikerül megoldanod, mert az értékelések alapján sok ember szerint pontos előrejelzést nyújt.
Egyébként ma ugyanennek a fejlesztőnek egy másik hasonló alkalmazása promós (ingyen adják valameddig):
Weather - unlimited & realtime weather forecast
Épp most töltöttem le, még meg sem néztem.keszo:
Az elsőt élesítsd be légyszíves, amíg nem találsz jobb (azaz hűvösebb) ajánlatot, mert már piszok melegem van!
-
Takuun
aktív tag
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, ami a telefonban lévő kamerához tartozó LED-et villogtatja, üzenet, értesítés és hívás esetén?
Előző Samsungban volt ilyen kisegítő lehetőség és sokszor jól jött. A mostani telefonomban meg van értesítő LED, de annyira halvány, hogy észrevehetetlen.
Mellesleg, ha van, olyan alkalmazásnak is örülnék, ami az első és a hátsó kamerához tartozó LED-et is aktiválja, de ez nem elvárás. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
zeon.hu #126509 üzenetére
Még a zárképernyőn is ott van (videó), alig zavaró...
-
AlanyHal
kezdő
válasz
Somatom #126496 üzenetére
Így már világos, köszönöm szépen!
Ezek az oldalak mind rendben vannak?Auriga!:
Ha még nem találtad meg az igazit, ezzel is próbálkozhatsz:
Weather App Pro
Ez eredetileg fizetős, de most promóban ingyen megkaphatod. (Nem tudom, meddig tart.) Én is csak most ismerkedem vele, de ránézésre tudja mindazt, amit szeretnél, meg még az extrákat is. 4,8-as értékelést kapott több, mint 10000 szavazat alapján, hátha nem olyan rossz. -
Bozek
nagyúr
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Aurig@ #126497 üzenetére
Itt egyből két állomás adati jelennek meg. - Foreca és US weather Rrovider
6-7-8 év tapasztalata alapján a Foreca adja tán a legpontosabb előrejelzést és aktuális időjárási adatokat. Wwp-n is a Microsoft-féle időjárás app és egy egy csomó egyéb alkalmazás is tőlük veszik az adatokat.
Magyar nyelv is van.
Állapotsorban van mindenféle kirakható dolog, választható ikonokkal, színekkel.
Hirdetésmentes - fizetős, de ez csak egyszeri ,nem előfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged