Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur10
aktív tag
A gyerekek telefonjának nyomkövetésére keresnék valami bevált alkalmazást. Xiaomi 5A telójuk van, sajnos a beépített find my phone funkció egy kalap szamócát sem ér.
Túl sok elvárásom nincs, de a nem túl nagy akku és adatforgalom használat azért mindenképp előny volna.
köszi! -
válasz
lovace #127293 üzenetére
Futok rendszeresen. Ha fontos a pontos mérés, akkor céleszköz kell. GPS-es futóóra. Nagyon, nagyon sokan panaszkodnak, hogy telefontól függetlenül szarul mérnek ezek a programok. Ezeket alá tudom én is támasztani. A miérteket nem tudom, csak tapasztalatom és sokak beszámolója alapján mondom.
-
-
lovace
aktív tag
válasz
Viktor0610 #127291 üzenetére
A mai napon pl. 2,9km - 3,4km. (Egy honapja kezdtem el futni, ezert ilyen nevetsegesen alacsonyak meg a szamok
) 3km-en 500 m az szerintem soknak mondható. Ha 6-7 km-en is csak ennyi lesz, az mar kevesbe nagy elteres.
-
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Egészséggel kapcsolatos alkalmazásokhoz kérném a segítségetek.
Futáshoz keresnék olyan programot, ami a lehető legpontosabban méri a távot. Tudom, hogy kinek a pap... és hogy mindenki azt ajánlja, amit ő maga használ, de esetleg van olyan köztetek, aki más távolságmérővel esetleg összevetette bizonyos alkalmazások által mért távot és megegyezett?
És a C25K, Samsung Health és a Runtastic programokat használom, de hát hogy is mondjam nem mondanám, hogy hasonló távokat mérnek, ezért bajban vagyok, hogy melyiknek is kellene hinnem...
Előre is köszönöm a segítséget! -
kaciokos
őstag
válasz
Ablakos #127276 üzenetére
Ó, hogy szakadna rájuk az ég.
Régen frissítették ugyan, de nekem is ez volt a kedvencem, pedig sokat megnéztem anno. Isten óvjon a következő factory reset-től.
(#127286) tonyrulez - Az apk-t ugyan tényleg le tudom menteni a telefonomon, a legtöbb file kezelő képes erre, de biztos vagy abban, hogy fizetős alkalmazásnál is vissza tudom apk-ból telepíteni FR után?
-
tonyrulez
őstag
válasz
Ablakos #127276 üzenetére
Sajnos nem találtam alternatívát. Ajánlott Feedly ahhoz képest fapad. Egy olyan olvasót sem találtam, ahol lehetne forrásonként változtatni a megjelenítési módot (feed vagy webnézet). Viszont a greader még működik, beszerezhető az apk, vagy akár egy másik eszközről lemented Apk Extractor alkalmazással.
-
Tyer
őstag
Sziasztok!
Zenelejátszóból mi most az ajánlott?
Ami releváns, hogy mappát tudjak kiválasztani...
Köszi -
Ablakos
őstag
Milyen (hasonló tudásu) RSS olvasó ajánlott a greader helyett? Ma szerettem volna egy új tableten feltelepíteni és erre meg eltüntették a play-ből. Pedig vásárolt alkalmazás volt.
-
nyesix
senior tag
Milyen fénykép elrejtő/lock oló appokat ajánlotok?
-
Tökimanó
senior tag
válasz
zeon.hu #127245 üzenetére
Meg van a könyvtárban. De csak ugyanez a trial verzió. A téma letöltésnél írja ki hogy vásároljam meg a prémium verziót. Azt már egyszer megvettem ,de ha rákattintok a vásárlásra akkor viszont kiírja hogy ez az elem nem érhető el. Tehát még ha akarnám sem tudnám újból megvenni.
Van esetleg valaki aki vissza tudta szerezni a prémiumverziót törlés után?
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Google Chrome bongeszonel mit kell ahhoz ki/bekapcsolni, hogy a cimsor baloldala melletti Home gomb ne jelenjen meg?
chrome://flags/#force-enable-home-page-button flaget mar Disabledre allitottam, ujrainditas is megvolt nehanyszor, azota is ott virit a Home gomb. -
g_g_g
őstag
Egy kis ON, remélem nem zavarok
Airdroid alkalmazást kilövi a telefon ha kikapcsol a kijelző, ha újra aktív lesz visszaáll a kapcsolat.
Oreo+ EMUI 8 rendszerBeállítva:
Alkalmazások: optimalizálás mellőzése
Akkumulátor: kézi indítás (minden engedélyezve)
Alkalmazás váltóban lakatAirdroidban Power saving kikapcsolva,
Remote wake-up bekapcsolva.Bármiféle ötlet, hogy mit lehetne még tenni, hogy működjön rendesen?
Köszönöm.
-
bul07
nagyúr
Egy ismerősöm megkeresett egy problémával és arra kellene egy megoldás
Kislánya 4éves telefonon szereti nézni a meséket
Elindít neki egy mesét youtube-on, viszont nézés közben húz egyet a kijelzőn és elindít más videót amit ugye feldob mint ajánlatTehát vagy kellene egy olyan alkalmazás ami youtube dolgait korlátozza
Vagy egy olyan ami lezárja a kijelzőt hogy youtube videó közben ne érzékeljen ne tudja nyomkodni de kijelzőn menjen a youtube -
Somatom
veterán
válasz
szabi777 #127246 üzenetére
Elvileg jónak kéne lennie, bár én a buboréküzenetet használom (Toast Message).
Screenshot.
Van a Robotnak saját topikja. Folytassuk ott! -
válasz
Willie #127247 üzenetére
Használd a Budapesti Menetrendet.
Egyébként viccen kívül, mert nem látok mentési lehetőséget a BKK FUTÁR-ban.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Mivel tudnám kimenteni a BKK FUTÁR alkalmazásból a kedvenceket? Egy esetleges újratelepítés vagy telefoncsere alkalmával ne kelljen újra mindent beállítani.
Előre is köszönöm.
Üdv.
-
Tökimanó
senior tag
Valamikor régen megvettem a swype billentyűzetet. De már le töröltem. Most szeretném ismét használni. A play áruházban már nincs fent mióta leálltak vele. Az apk mirrorról leszedtem de ez csak triál verzió. Van valami mód hogy az előfizetésemet aktiválni tudjam hozzá, vagy azt már felejtsen el ?
-
turbulencia8
őstag
válasz
Viktor0610 #127225 üzenetére
Nekem akkor lassu a Gugli maps, amikor inditast kovetoen gepelnem be a cimet, de meg benne van az elozo utvonal. Nagyon nehezen akar kilepni a "fomenube".
-
DS39
nagyúr
Van olyan böngésző ahol alulra helyezhető az URL-bar? A Chromeban volt ilyen opció, de már kivették.
-
bigrock
addikt
Üdv,
olyan hangrögzítő app-ot keresek, amiben a felvétel előtt lehet jelszintet állítani, azaz a túl hangos jel ne vezérelje túl a felvételt.
Köszi! -
galervin93
addikt
válasz
Viktor0610 #127227 üzenetére
Upsz, rossz lyuk.
Csak megvolt nyitva minden szokásos topik, félrement. Sry!!!
-
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
galervin93 #127226 üzenetére
Mi az a 7.0.1.0G?
Meglett a teló G pontja? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Galaxy S7 Nougat ROM-os készülékem van és lassan tiltani szeretném (root nélkül), hogy jelezzen, van frissebb szoftver.
Mi ennek a menete?
Köszönöm -
válasz
galervin93 #127226 üzenetére
Az tök jó.
De ezt biztos, ide akartad? -
galervin93
addikt
OTA-n keresztül éjjel felment a 7.0.1.0G, érzésre pörgősebb lett a teló, hibát még nem találtam.
-
válasz
turbulencia8 #127224 üzenetére
Reggel navigáltam vele, nem volt gond, most is belőttem vele egy útvonaltervet, szintén OK volt.
Hol érzed lassúnak? -
turbulencia8
őstag
Mostanaban nagyon lassu a google maps. Nalatok is?
-
darvinya
titán
válasz
zolnagy #127215 üzenetére
Igen, de pár napig folyik a teszt bétán utána lesz normál frissítés.
(#127217) laleeee
Némítás alatt tényleges némítást értesz, vagy csak GSM hívás némítást, vagy Ne zavarjanak mód bekapcsolása.
Viber Média hangot alkalmaz, tehát GSM hívás némítás nincs kihatással rá.
Ne zavarjanak módban lehet Viber app-ot kivételre rakni, ekkor működik a hang. -
Dr.NX
addikt
válasz
Somatom #127213 üzenetére
Nem hiszem, hogy Coreelec-re lenne ez a szerveres móka, de már mindegy, feladtam.
Workaround: UPnP-vel megoldható, be kellett kapcsolni UPnP-t + repo-ból egy miniDLNA. Így a VLC látja a megosztást, ezzel csak annyi baj van, hogy magát a HDD-t natívan nem osztja meg, csak library-ket (amiket utálok).
Workaround 2: FTP-vel letöltöm a filmet a tabletra és onnan játszom le.
Elvileg valamikor fog kerülni NFS szerver a Coreelec-be is. -
kenny123
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy alkalmazást, amivel a többi alkalmazásnak az értesítéseit lehet piszkálni?
Az új messengerben hiába állítom "silent"-re a hangot, továbbra is hanggal jelez.
Vagy esetleg Messenger lite-on volt régen olyan verzió, ami nem jelzett minden uzenetnel?Köszönöm!
-
Bozek
nagyúr
válasz
AeSDé Team #127209 üzenetére
FolderSync
Bár azt nem tudja, hogy az asztali géped mikor van interneten.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Olyan dolgot keresek ami képes lenne arra, hogy amikor a telefonom és az asztali gépem egyszerre van interneten, akkor elkezdje szépen átszinkronizálni egy adott mappa tartalmát, és dobna valami jelzést ha ez készen van.
-
darvinya
titán
Opera Béta 47.1…130259
-Javítva dupla érintéses szövegtördeléses nagyítás
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest