- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Monyos #106299 üzenetére
Nem csak root -tal megy, de azzal egyszerűbb, és "mélyebbre" lehet beépíteni a korlátozást. Pl. a host fájl módosításával. Root nélkül meg lehetne oldani, hogy csak egy könyvjelzővel induljon a böngésző, de ha már megnyílt, akkor sztem ez kijátszható. Esetleg lehetne íratni egy spéci böngészőt. Tulképp nem fejleszteni kéne, hanem butítani, ami sztem nem olyan nagy meló. Vagy, céges VPN -re kényszeríteni a böngészőhasználatot. A céges VPN szerveren pedig azt tiltasz/engedsz, amit akarsz.
-
Monyos
aktív tag
Sziasztok!
Hogy tudom a legegyszerűbben megoldani, hogy csak és kizárólag egyetlen weboldalt lehessen elérni az adott Android-os eszközön?
Wifi nincs, csak mobilinternet, így routeres szűrés nem lehetséges.
A lényeg: A dolgozók ne használják el az adatforgalmat, csak arra amire az eszközt kapták.Fizetős app-okat találtam, de első körben persze az ingyenes megoldások érdekelnének, ha van.
-
dokee78
félisten
Nincs még mindig az új MX Playerekhez működő AC3 codec?
-
beg
veterán
válasz
ssgt1981 #106293 üzenetére
Az egész G accountodban át kell állnod külföldi címre és az IP-d is csak ahhoz hasonlóan ottani lehet (Tehát pl. németországi cím és németországi ip) mintha költöznél. Esetlegesen huzamosabb olyan ip-ről történő bejelentkezés is lehet feltétel, de ez nem biztos.
Egyebet nem tudok elmondani -
Black_Raven
veterán
Köszi mindkettőtöknek
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #106286 üzenetére
Internet Speed meter Lite
-
válasz
Black_Raven #106286 üzenetére
Speedtest.net appja nem jó?
Vagy folyamatos mérés kellene? -
Black_Raven
veterán
Sziasztok. Tudna vki olyan appot mondani, ami aránylag pontosan tud a telón, mobilinternet sebességet mérni?Köszi a válaszokat.
-
EmberXY
veterán
válasz
galaxys80 #106281 üzenetére
+ doddencs:
Navon tablet, igazából nem tudom, milyen gyártmány. Én is olvastam, hogy a kínai cuccokon lehet ilyesmi telepítve, de nekem még ilyen gondom nem volt, egy éve használom, de csak kb egy hete jelentkezett, szóval valami mással kaptam be.
Az előbb legyalultam, azóta csak a megszokott néhány progimat tettem fel, még nincs gond, szóval valószínűleg sikerült letakarítani.
Egyébként lehet, hogy nem is ártott már egy nagytakarítás, ennyi hasznom volt belőle.A jövőben majd jobban figyelek, hogy mit telepítek (sajnos a play-t nem használom, meg a többi google szar is le van tiltva, egyszerűen megzabálják a gépet, emiatt ha nagyritkán telepítek valamit, azt apk-ból szoktam).
-
ssgt1981
senior tag
Létezik arra valami megoldás, hogy paypal-al tudjak vásárolni a Play áruházból?
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Nem tudom, elég speciális problémám van, remélem jó helyen kérdezek.
Besz*ptam valami hirdető alkalmazást, ami időnként feldob valamilyen program ajánlatot, amit vagy bezárok, vagy ha rossz helyen találom el, elkezd letölteni valamit, amit a végén természetesen nem engedek települni.
Emellett létrehoz mindig egy "baidu" nevű mappát, amit hiába törlök, mindig újra előjön, mivel valahol a rendszerterületen is megtalálható, de mivel nincs rootolva a tablet, ott nem tudom megkeresni. Utánaolvastam, elég sokaknak sikerült már ezt bekapni, de konkrét megoldást nem találtam rá.
Használok adblockert (AdClear), eddig soha ilyen problémám nem volt, reklámokat sem engedett be. Esetleg valamilyen alkalmazással települhetett? Néhány képszerkesztő programot próbáltam ki nemrég, amiket utána le is szedtem, ezekkel jöhetett a féreg?
Amit nem értek, hogy ha nincs rootolva a készülék, hogy tud rejtve maradni, egyáltalán beenni magát?
Valaki találkozott már ezzel, esetleg van valami ötletetek, hogyan lehetne kiirtani? Vagy a factory reset a megoldás (azt csak a legvégső esetben akarnám eljátszani)?
Köszi előre is a válaszokat. -
meko1
tag
Létezik olyan alkalmazás.amivel pc-re menthetem a 'számítógép'(telefon) TELJES tartalmát-nyilván nem az általam produkált mindenfélére,hanem a rendszerre gondolok-root nélkül?!--vagy szándékosan csak
hozzáértőknek,hogy ne rontsanak el semmit?köszönöm,üdv meko1 -
KisApám
addikt
Van valami jó UNroot program?
Van egy tabletem - állandóan újraindulgat, azt hiszem rootolva van, és szeretném visszaállítani.
-
törölt tag
válasz
ollie #106272 üzenetére
Én sem erről beszéltem. Az átméretezés egy számítógépes művelet. Utána valamilyen képformátumban ki kell menteni az anyagot, hacsak nem az átméretező program projectfile -jaként szeretnénk tárolni. A kimentésnél a beállított kimeneti formátum szerint kell rekódolni az átméretezés utáni adathalmazt. Ha ez jpeg, akkor ismét veszteséges lesz az eredmény.
-
kuksa90
őstag
válasz
WhiteWalker #106267 üzenetére
?
Ha megnyitod a programot, bármikor megtekintheted... -
válasz
#79335424 #106270 üzenetére
Arról volt szó, hogy az eredeti, lementett képet mondjuk veszteségmentesen forgassuk. Ilyen szempontból tök mindegy, hogy a forrás veszteséges formátumban van, vagy sem, mert az kitömörítés után mindig ugyanolyan.
Senki sem beszélt arról, hogy van mondjuk egy raw vagy png kép, amit jpg-be karunk lementeni veszteségmentesen.
(#106271) Giinos: ne vigyétek már félre a beszélgetést, mert nem volt semmi ilyesmiről szó.
-
válasz
SimonJanos #106241 üzenetére
1. csak 90 fokonként forgatva lehet veszteségmentesen forgatni
2. átméretezésnél is csak a nagyítás lehet veszteségmentes, és az is csak akkor, ha az eredeti kép többszörösére nagyítasz (a szorzónak egész számnak kell lennie, ellenkező esetben muszáj valami filtert futtatni, hogy ne legyen ronda a végeredmény, ami veszteségessé teszi)A kivágást hogy érted?
-
kuksa90
őstag
Sőt, a Google Earth is fotorealisztikus képet produkál - -mintha ott lennél.
-
S e t h
nagyúr
Mi okozhatja azt a problémát, hogy OTG kábelen keresztül pendriveról, nem tudok minden filet törölni? Van amelyiket lehet, de többnyire az az üzenetet jön a telóról, hogy nem lehet törölni.
Pc-ről persze simán megy. -
beg
veterán
válasz
razzorr #106255 üzenetére
Ha nincs hozzá célhardver (ami húzós árban van), akkor ezzel próbálkozhatsz, hátha: Tiny Planet FX Pro
2 órán át kipróbálhatod, addig aktív a visszatérítés gomb az áruházban telepítés után. -
razzorr
őstag
Üdv.Egy használható gömbpanoráma appra lenne szükségem,mert kipróbáltam elég sokat de nem azt adja. De leírom úgy, hogy érthető legyen,nehogy user error legyen a részemről.
Épületen belül szeretnék ilyen készíteni,amit utána meg tudok osztani FB-n. Vagy FB-n belül is van lehetőség esetleg ilyet készíteni? Nem értek hozzá ezért is kérdezem, még mielőtt leharapja valaki a fejemet -
Bozek
nagyúr
válasz
Juditta_56 #106247 üzenetére
A hitelesítő adatokat.
Amúgy jó kérdés, szerintem semmi olyant, ami fontos lenne a későbbiekben. De erre talán egy nálam okosabb válaszol majd.
-
g_g_g
őstag
Amennyiben van root, akkor Device control és ott van lehetőség az App manager részben inaktívvá tenni alkalmazásokat.
-
IG55
senior tag
Hogyan tudom letiltani/leállítani a Messenger appot (az értesítések se jöjjenek)? Tesztelem a lite-ot, ezért egyelőre nem törölném. MIUI 8-at használok. A force stop funkció egy időre valóban leállítja, aztán megint jönnek az értesítések.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan automatizáló app, ami cellainformációk alapján hajt végre műveletekek?
Köszönöm szépen! -
szilacus
tag
válasz
Juditta_56 #106243 üzenetére
Sajna nem az amire a telefon topikjában is válaszoltál.
-
brd
nagyúr
válasz
SimonJanos #106241 üzenetére
Jpeg-nél mindig lesz veszteség, mert eleve veszteséges formátum, ha nem csinálsz semmit, csak újra elmented, már vesztettél információt az eredeti képből. Az átméretezést és a kivágást hogyan akarod veszteség nélkül megoldani?
-
szilacus
tag
Valaki segítségét kérném. Beállítások/Biztonság/képernyő zárolása/ itt az első 3 nem választható.
Nincs, söprés, hangkioldás. Ezeknél a következő szöveg olvasható: Rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta. Hogyan tudnám ezen funkciókat újra aktiválni?
Már a vírus irtót is töröltem de hiába. Android 5.1 fut a telón. -
SimonJanos
aktív tag
Rákerestem a "lossless" és "veszteségmentes" szavakra - nem volt találat képre vonatkozóan, így felteszem a kérdést:
- tudtok olyan applikációt ami veszteségmentesen forgat, méretez képet ill. amivel ezzel a módszerrel ki lehet vágni belőle!?
Google Play-en nem találtam "igazán"...Gy.k.: Szinte minden képkezelő még forgatásnál is újraalkotja a képet így adatok vesznek el.
-
-
-
darvinya
titán
Itt az influenza szezon!
Vírusosak lettek a készüléket. -
tahepa
senior tag
-
air
nagyúr
válasz
Joker88 #106223 üzenetére
Ha ésszel használod a készüléked, teljesen felesleges.
Viszont jó a szlogenje:
"AZ OKOSTELEFONOK ÉS TABLETEK TERJEDÉSÉVEL EGYRE FOKOZÓDNAK A MOBILKÉSZÜLÉKEKHEZ KAPCSOLÓDÓ BIZTONSÁGI KOCKÁZATOK IS."Csak annyival kellene kiegészíteni, hogy a legnagyobb biztonsági kockázat maga a felhasználó.
-
Joker88
őstag
Az ESET Mobil Security-ről mik a vélemények,tapasztalatok itt ?
-
Probert75
addikt
válasz
WhiteWalker #106221 üzenetére
Innen letöltöd amelyik kell a telódhoz. Bemásolod a teló Download könyvtárába és megoldódik a problem, ha minden igaz.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Mobilon használom mostanában a facebook-ot.
Többször lettem megjelölve már (mint bárki más) vírusos videókban. Azonban most véletlenül rányomtam a videó elindítására, azonnal töröltem az összes alkalmazást, de nem tudom történhetett-e bármi gond a telefonnal, kerülhetett-e rá vírus, egyáltalán mobilon ez okoz-e gondot, ah igen mit lehetne csinálni?
Nagyon betojtam most, hogy vírus került a telefonra. (LG V10)
Ha másik topikba tartozik írjátok légyszíves. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker #106214 üzenetére
Igen. Az AC3 nem free kodek, és a tulaj bekeményített. Ezért sok lejátszóból kikerült.
-
st6969
őstag
válasz
ViharVadász #106215 üzenetére
Köszönöm, közben ugyanezt a tippet kaptam mástól is
-
törölt tag
válasz
atike #106212 üzenetére
Ez egy érdekes szitu. Az MX Player -hez "telepítettem" az XDA -s custom kodeket, és a BS Player -ben is mennek az AC -hangos filmeket. Aztán az MX -re jött egy frissítés. Balga fejjel engedtem, és mindkét lejátszó "megnémult". TiBi -vel visszaálltam a frissítés előtti verzióra, és újra lett hang. Gondolom, az XDA -ról kéne új kodek, de most nem ez a lényeg, hanem az, hogy ez alapján úgy tűnik, hogy a BS kajálja az MX -es kodeket.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #106185 üzenetére
Ó hát a legfőbb okot ami miatt tartom az FB groupst le sem írtam. Facebook appban, csoportokban, nem lehet keresni. Groupsban, illetve webes asztali nézetben lehet csak.
-
atike
nagyúr
Hali!
Nincs itt egy VLC guru véletlenül...?
Az Androidos verzióra értem természetesen. A kérdés az az, hogy valami úton-módon rá lehet venni a VLC-t arra, hogy csináljon bélyegképeket a hálózatról (Windowsos fájlmegosztás) betallózott mappákról is? Természetesen videófájlokról van szó. Sehol nem találtam rá megoldást pedig már guglizom egy ideje.,..
A másik út az, hogy tud valaki mondani olyan lejátszót Androidra ami tud kezelni kóddal védett Windowsos fájlmegosztást (igen, a VLC tud
) és a videóknak gyárt bélyegképet a hálózati meghajtókon is...? És a legfontosabb, hogy ezek mellett támogatja az AC3-at...
Előre is köszi.
-
st6969
őstag
Üdv, új vagyok a mobilnet világában. Azt szeretném elérni, hogy folyamatosan aktív legyen az adatforgalom, mert a FB messenger, gmail, hangouts üzeneteket napközben (amikor nincs wifi) is szeretném látni, de más egyéb app ne férjen hozzá. Az adathasználat menüpontban minden appnál bepipáltam a "háttér-adatkapcs, korlátozása" részt, de az előtérben szépen használják az adatforgalmat. A minap pl. a Cut the rope játékkal játszott a gyermek, és csak most vettem észre, hogy (gondolom a reklámok miatt) 64MB-ot leszippantott.
Hogyan korlátozzam ezt? -
adrian94
őstag
Melyik a legjobb chat app amit belehet ugyis allitani, hogy felugro ertesiteskent jelezzen ha irnak de ugyis hogy ne jelezzen csak ha belepek? 😊 mit ajanlotok? 😊
-
factis
tag
Üdv ! Segítséget szeretnék kérni. Adott egy LG K8 típusú telefon. Kollégám tett képernyőzárat a telefonjára , mert míg aludt a gyerek sok emelt díjas sms-t küldött róla játékokra, gondolta megoldást jelent majd. Na sikerült elérnie , hogy a kölök annyiszor elrontotta a kódot, hogy a telefon lezárt. A google fiók most követel egy fiókot , ami használva volt már a telefonon. Na itt a bibi, nem tudja, mert nem használta.. hogy lehetne feloldani a telefont? Factory-hard resetet már csináltam semmit nem segített...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged