- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyX
tag
A munkahelyem (egy általános iskola) kapott a "népszámlálási" tabletekből 3 tucatot.
Típusa: Lenovo Tab M10 HD (2020-as gyártású), "valahol" (eladó, KSH) feltelepítették az Andriod 10-et. Mi alapra visszaállítva kaptuk meg őket (bekapcsolás után, kérte a nyelv megadását). Előtte nem foglalkoztam Android-al ezért amikor kérte, hogy készítsek fiókot létre hoztam mindegyikre egy egyedi nevű Gmail fiókot, telefonszám nélkül (nincs a tabletekhez sim kártya). Megcsináltam a rendszer frissítéseket + Chrome frissítését. Létrehoztam egy másik felhasználót a tanulónak. Egy/másfél hétig működött is minden, utána felakartam tenni egy programot pluszban. Kiírta, hogy újra be kell jelentkezni hozzá, egyszer csak kért egy telefonszámot "amire küld egy kódot". Ezt meg lehet valahogy kerülni (36 db tablethez 12 telefonszám kellene)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest