Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beni2360

félisten

válasz Mike #90530 üzenetére

Az Alzátol vettem és természetesen a 4GB-t hiszen e végett cserélek ha megtartom. 14 nap visszaküldési lehetőségem van.
    Maga a kép kicsit szokatlan az 1" eltéré végett. Még csak belakásokkal foglalkoztam, filmet nem nézek rajta arra nekem egy 55" OLED TV van. Régebben az M8-n amikor az orvosnál kellett 3-4 órákat várnom akkor néztem sorozattokat.
    Most indítottam egy 1080p FHD filmet nagyon szép a kép.
    Nagy nehezen találtam egy 720p régi sorit, nem nagyon nézek ilyen felbontásban de rá dugtam penről és minden pixel hiba mentesen szép képe van. Ide oda adatok jó ez a kijelző.
    Fájlméret : 2,33 GiB
    Időtartam : 53 perc 9 mp
    Teljes adatsebesség : 6 271 kb/s
    ----------------------------------
    Inkább PH, face, chetelések meg a YouTub-on szörfözés és recept videókat nézek.
    Kicsit gyengébb a kép minősége olvasás szempontjából, mint a FHD HAUWEI képe a facén, most próbálgatom a szín árnyalatot beállítani.
    De gyorsaságban jobb mint a mostani Kirin 710 3/32GB-s tabom. Az M8-s meg nagyon szerettem de az meg 3/16GB volt és már ezt a 32 GB-t is kezdem kinőni. Nem lehetett az SD kártyát hozzá fűzni mint a Lenovo-nál.
    TOK: adnak hozzá egy szilikon tokot 428 gr vele együtt a tab. Videóban mutatják a hátsó felén a mintázott 2/3 részt az gátolja az új elcsúszását. Most levettem a tokot és így kényelmesebbe tudtam, (8dkg-mal kevesebbet kellet) tartani. Nem csúszott a kezembe.
    Egyelőre ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák