- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Sziasztok,
Nyugdíjas édesapámnak szeretnék karácsonyra venni egy tabletek. Nem lesz heavy user, böngészésre, YouTube videók nézésére és kb. pasziánsz szintű játékok játszására fogja max használni.
Árban 150-250 ezer között gondolkodtam, azt hittem, ennyiért találok kedvemre valót az Al*a-n (van oda elég jó összegű kuponom, ezért ott nézegetek), de elég kiábrándító a felhozatal. Azt hittem 200 ezer körül már friss középkategóriások közül lehet válogatni, de minden modell a kínálatban kb. 2 éves...mint említettem nem lesz heavy user, nem ezzel van a baj, de jó lenne ha 2-3 évet kihúzna neki...
Márkából választási lehetőség sincs: Lenovo vagy Samsung.
Yoga Tab 13-ból Snapdragon 870-el (ez csak Black Friday akcióval csúszik bele a büdzsébe), 8 GB RAM-mal már elénézném, hogy pár évig használható lesz még, de mennyire lehet Lenovo-nál szoftveres támogatásra számítani? Eleve Android 12-vel írják, jött ki rá 13, van esetleg bármi esély, hogy a 14-et legalább még megkapja? Motorola telefonokkal a Lenovo-tól sajnos ilyen szempontból nagyon rossz tapasztalataim vannak...Kicsit olcsóbb Yoga Tab 11 Hello G90T-vel mennyire lehet gyenge? RAM, ROM, Android főverzió elvileg ugyanannyi, mint a Tab13-nál, de árban ez sokkal barátibb...
Samsungtól TAB S7 FE-t listáz az oldal, de majd 250k-ért én a Snapdragon 750-et meg a 4 GB RAM/ot keveslem, ráadásul itt már Android 11-es a nyitány...
Szerintetek ezekből érdemes bármelyiket is megvenni és ha igen, melyiket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Path of Exile 2
- Kés topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest