Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sohajda90

aktív tag

Sziasztok,

Nyugdíjas édesapámnak szeretnék karácsonyra venni egy tabletek. Nem lesz heavy user, böngészésre, YouTube videók nézésére és kb. pasziánsz szintű játékok játszására fogja max használni.

Árban 150-250 ezer között gondolkodtam, azt hittem, ennyiért találok kedvemre valót az Al*a-n (van oda elég jó összegű kuponom, ezért ott nézegetek), de elég kiábrándító a felhozatal. Azt hittem 200 ezer körül már friss középkategóriások közül lehet válogatni, de minden modell a kínálatban kb. 2 éves...mint említettem nem lesz heavy user, nem ezzel van a baj, de jó lenne ha 2-3 évet kihúzna neki...

Márkából választási lehetőség sincs: Lenovo vagy Samsung.

Yoga Tab 13-ból Snapdragon 870-el (ez csak Black Friday akcióval csúszik bele a büdzsébe), 8 GB RAM-mal már elénézném, hogy pár évig használható lesz még, de mennyire lehet Lenovo-nál szoftveres támogatásra számítani? Eleve Android 12-vel írják, jött ki rá 13, van esetleg bármi esély, hogy a 14-et legalább még megkapja? Motorola telefonokkal a Lenovo-tól sajnos ilyen szempontból nagyon rossz tapasztalataim vannak...

Kicsit olcsóbb Yoga Tab 11 Hello G90T-vel mennyire lehet gyenge? RAM, ROM, Android főverzió elvileg ugyanannyi, mint a Tab13-nál, de árban ez sokkal barátibb...

Samsungtól TAB S7 FE-t listáz az oldal, de majd 250k-ért én a Snapdragon 750-et meg a 4 GB RAM/ot keveslem, ráadásul itt már Android 11-es a nyitány...

Szerintetek ezekből érdemes bármelyiket is megvenni és ha igen, melyiket?

Új hozzászólás Aktív témák