Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban. Kitöltöm a kötelezőt aztán írok még pár szót a végén
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Minimum 10", az se baj ha nagyobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új!
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon szeretném megvásárolni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Sok rétű felhasználás, egyetemi tananyagok bújása, sorozat nézés, böngészés és minden egyébre..
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
150 ezer ft-ra gondoltunk, nagyon maximum ha tényleg megéri akkor 180-200ig is elmehet.Szóval, a nagy lényeget kitöltöttem, amit még fontosnak tartok megjegyezni, hogy mindenképp billentyűzetes (mágnesesen felcsatolható) tabletet szeretnénk vásárolni. Nem vagyok márkahű, a lényeg hogy a specifikációja megfeleljen a mai kor követelményeinek, ne egy lagtenger legyen, értitek mire gondolok ezalatt
Pörgős, jó és használható rendszer (tudom hogy itt az android is lehet egy gynege láncszem), szép kijelző, az se baj ha oled, egyszóval jó legyen 
Köszönöm szépen a segítséget és az ajánlatokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF F15 FX506HE notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD nVidia RTX 3050Ti 4GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pörgős, jó és használható rendszer (tudom hogy itt az android is lehet egy gynege láncszem), szép kijelző, az se baj ha oled, egyszóval jó legyen
Dr.NX