Új hozzászólás Aktív témák

• cidalain

veterán

válasz MostaPista #85452 üzenetére

Van olyan tablet, amiben tehetsz Sim-et, az az utcán is tud majd netezni.
    Minden program rátehető, ami általában egy androidos telefonra. Ugyanúgy a Google Play áruházból telepítesz, mint telefonon (kivéve újabb Huawe tabletek esetén, annak Huawei alkalmazásboltja van)
    Program biztosnág: ha a hivatalos áruházból telepítesz, akkor a boztonság többé-kevésbé garantált. Az ellenőrzés az áruháznál van, a fejlesztő fetöltött programja ellenőrzés nelkül nem lehet publikus.
    Akku. Volt tabletem amit 4 évet használtam, és a végén már mindennel bajom volt, de az akkuval pont nem (3-4 év alatt ezek hardveresen és szoftveresen is elavulnak, előbb fogod újra cserélni a gépet, minthogy az akku meghaljon)
    Táblázatkezelő: ha a PC-n Excelt használsz, akkor az itt annyira nem oké. Van hivatalos Microsoft Excel androidra, de közel sem tud annyit, mint a Windowsos verzió. Nekem a Google Táblázatok bevált, de nem ugyanaz... Mondjuk Office 365 az elvileg jó lehet.
    Külső billentyűzet ugyan van, de úgy csak max asztalnál tudod használni, nem lehet úgy ölbe kani mint egy laptopot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés