- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
F.B.I. #84892 üzenetére
Értem, megértem... Én meg húzom amíg nem lesz baja. Van egy 3320-asom, 4,7 év után már elért az akkuja, és bejött a bluetooth, wifi, miegymás akkoriban, leváltva. 5530 4,5 év után jött valami szoftver baja elő, el-el ment a kép, szerelni már nem érte meg, leváltva. Most lumia 640-em van, kiállva mögüle egyre több minden, működik, de már vannak bajai 4+ évesen megint. (Azért én döntésem is, hogy ezt választottam akkor, ki akartam próbálni, mielőtt csak a duó os-ek maradnak csak...) Viszont most még olyan gondolat is megszállt, hogy ne a 2003-2005 óta használt számomra állítsak minden fontosat, ami millió meg egy adatbázisban már benne van, hanem új szám... Meg így win-phone-osan picit már régóta fáj a sorozatos "iOS-en és Androidon"... Szóval új eszközbe új szám, de a régi megmarad, és paralel 2 szám, de akkor milyen eszköz, stb stb.... valamelyest már kikészültem a szituációtól amibe magam nyomtam... Talán rá kéne vennem magam az eladogatósaiba, mint amit írsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest