- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya_77
csendes tag
válasz
w.miki #84651 üzenetére
Sajnos nem volt időm próbálgatni. Tettem rá egy böngészőt (Samsung), és egy launchert (Smart), és kábé ennyi. A fóliát se szedtem le róla.
Letettem este 95%-os akkuval, most vettem megint kézbe, és 94%-ot mutat. Ez kimondottan tetszik!
Az én igényeimnek (napi tartalom fogyasztás, emailek, navi, hétvégenként esetleg sori) szerintem bőven jó lesz. A sebessége is megfelelő, pláne, hogy nem vagyok egy gémer.
Ami kissé zavaró, hogy a beállítások nekem fapadosnak tűnnek (Redmi Note 8 Pro után/mellett), de gondolom, ahogy majd belakom, úgy lesz egyszerűbb.
Amíg nem érezik meg a tok (max jövő hét péntek), addig nem szívesen hurcibálnám.
És ha majd meglesz hozzá minden, amit terveztem (sim, sd kari, klavi), és "élesben" fogom használni napi szinten, akkor kérdezz meg ismét, hogy újra ezt venném-e meg? (Asszem, igen lesz a válasz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest