- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
verybigboy #83759 üzenetére
Én írtam, hogy már ne tervezd be 100%-ra.
Ha karácsonyi ajándéknak veszek valamit akkor október elejéig meg kell rendelni, legkésőbb október közepén. És még ez sem fix, mert ugye oké, hogy ennyi idő alatt megjön, de mi van ha szar (törötten érkezik, hibás, stb), akkor megette a fene. És ott van a B verzió, hogy elveszik útközben, és akkor általában csak 90 nap után lehet refundolni, de azt megintcsak nem lehet a fa alá tenni.Egyszer rendeltem gyereknek valami játékot (csak úgyból, nem alkalomra) nem jött meg. 3 hónap után refund lett. Aztán rögtön megrendeltem mégegyszer, az se jött meg. Újabb refund. De ekkor már az eredeti szándék után voltam fél évvel, hagytam is a francba, kinőtte a gyerek azt a témát :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest