- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Korábban olvastam két hozzászólást.
"#81895) jocoka75
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket ,van egy Chuwi HI 9 pro tabletem ,
az vele a gondom ,hogy néha nem reagál a képernyő az érintésre .
Ez főleg Facebook nál szokott előfordulni ,ekkor többször újraínditom és nagy nehezen észhez tér, ez naponta többször is elöfordul .
A tabletem 8.0.0 rendszer van, csináltam teljes visszaállítás t is.
Mi lehet a gond ?
Elöre is köszönöm a segítséget!
(#81898) cidalain jocoka75 (#81895)
Face appban többször előfordul, hogy nem érzékel bizonyos helyeken érintést. Főleg a csoportok menüben vettem észre, ott sokszor nem tudok rábökni csoportra. Ez app hiba lesz, szerintem. (Nekem nem Chuwi tabom van)
Nekem egy Lenovo MIIX 2 Windowsos (írtam a windowsos fórumba, de ott elég laza a mozgás) tabletem. Használtam vettem tavaly. Többször csinálja, hogy bekapcsolás után semmit sem érzékel a kijelzője. Van, hogy elég 3x és akkor működik, van hogy simán megy napokig, de ma kb 10x de lehet, hogy többször is ki kellett kapcsoljam na akkor untam meg. Pont nagyon fontos lett volna, hogy használjam, de semmi. Elindultam haza,, kb fél úton megálltam és bekapcsoltam. Működött. Van erre valamilyen megoldás vagy ennyi idáig tartott? (Mörfi?) Igazából elég ritkán használom, de amikor igen akkor tényleg fontos lenne, hogy működjön!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 hüvelykes( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest