- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Korábban olvastam két hozzászólást.
"#81895) jocoka75
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket ,van egy Chuwi HI 9 pro tabletem ,
az vele a gondom ,hogy néha nem reagál a képernyő az érintésre .
Ez főleg Facebook nál szokott előfordulni ,ekkor többször újraínditom és nagy nehezen észhez tér, ez naponta többször is elöfordul .
A tabletem 8.0.0 rendszer van, csináltam teljes visszaállítás t is.
Mi lehet a gond ?
Elöre is köszönöm a segítséget!
(#81898) cidalain jocoka75 (#81895)
Face appban többször előfordul, hogy nem érzékel bizonyos helyeken érintést. Főleg a csoportok menüben vettem észre, ott sokszor nem tudok rábökni csoportra. Ez app hiba lesz, szerintem. (Nekem nem Chuwi tabom van)
Nekem egy Lenovo MIIX 2 Windowsos (írtam a windowsos fórumba, de ott elég laza a mozgás) tabletem. Használtam vettem tavaly. Többször csinálja, hogy bekapcsolás után semmit sem érzékel a kijelzője. Van, hogy elég 3x és akkor működik, van hogy simán megy napokig, de ma kb 10x de lehet, hogy többször is ki kellett kapcsoljam na akkor untam meg. Pont nagyon fontos lett volna, hogy használjam, de semmi. Elindultam haza,, kb fél úton megálltam és bekapcsoltam. Működött. Van erre valamilyen megoldás vagy ennyi idáig tartott? (Mörfi?) Igazából elég ritkán használom, de amikor igen akkor tényleg fontos lenne, hogy működjön!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest