Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjanni
tag
Ma jött meg a Galaxy Tab A 2018 T590 wifi tablet 66k-ért. 3 Gb ramja van, szép a képe és elég gyors. Bekapcsolás után 2 frissités is felment, android 9 került rá, úgyhogy szoftverben is korrekt. Szerintem aki csak böngészésre, zenehallgatásra, videózásra használja annak felesleges többet tudó drágább eszközt venni, erre a célra bőven megfelel.
Azért vettem, mert a nyáron rendeltem egy Chuwi Hi9 Plus 10.5 tabletet ami most meghibásodott. Azt hittem hogy tégla lesz, ezért rendeltem egy megbizható márkát hazai forgalmazótól. De közben sikerült elintéznem, hogy itt Mo-on garanciában megjavitsák a Chuwi tabletet. Elsőre nem teljesen sikerült mert még egyszer elromlott, de másodikra az alaplap csere után tökéletes lett. Azt billentyűzettel vettem (amit közben magyarositottam) és ceruzával, nagyon jó vétel volt. Nagyon jó kis gép, 3/64 GB ram, gyors, szép a képe, ugyanúgy használható mint a Samsung.
Most dilemmában vagyok hogy melyiket tartsam meg, de azt hiszem, hogy a Chuwit adom el. Ha valakit érdekel, 55-ért viheti, még garanciális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX