Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

Lenne egy kérésem, ha valakinek van egy jól működő Lenovo tab 3 7 essential. A kék-fekete. Sajnos a gyerekem megpróbálta a frissítést futtatni. Nagyon régóta függőben volt, és persze, hogy kifagyott tőle. Gyári reset után meg nem indul a youtube a google paly services / szolgáltatások miatt. Állandóan google play services frissítést követel a youtube. Vannak alternatív megoldások, de jó lenne visszaállítanom a rendszer frissítés előtti állapotot. Ráadásul most minden reggel egy hosszú lista figyelmeztetés fogad, hogy minden alkalmazás megpróbálja frissíteni a google play services-t.
    Sajnos nem tudom a youtube meg a google play services működő verzió számát erre a tabletre. Próbáltam már vagy 10 kombinációt, de egyik se nyert.
    Ha valakinek van ilyen tabletje és jól működik a youtube, megnézné nekem a youtube meg a google paly services/szolgáltatások verzió számát?
    A beállításoknál van az alkalmazásoknál, a bal felső sarokban mutatja a verzió számot. Előre is köszönöm, a gyerekem szeret youtubozni, de most elég kényelmetlen használni ezt a tabletet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés