-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
Lenne egy kérésem, ha valakinek van egy jól működő Lenovo tab 3 7 essential. A kék-fekete. Sajnos a gyerekem megpróbálta a frissítést futtatni. Nagyon régóta függőben volt, és persze, hogy kifagyott tőle. Gyári reset után meg nem indul a youtube a google paly services / szolgáltatások miatt. Állandóan google play services frissítést követel a youtube. Vannak alternatív megoldások, de jó lenne visszaállítanom a rendszer frissítés előtti állapotot. Ráadásul most minden reggel egy hosszú lista figyelmeztetés fogad, hogy minden alkalmazás megpróbálja frissíteni a google play services-t.
Sajnos nem tudom a youtube meg a google play services működő verzió számát erre a tabletre. Próbáltam már vagy 10 kombinációt, de egyik se nyert.
Ha valakinek van ilyen tabletje és jól működik a youtube, megnézné nekem a youtube meg a google paly services/szolgáltatások verzió számát?
A beállításoknál van az alkalmazásoknál, a bal felső sarokban mutatja a verzió számot. Előre is köszönöm, a gyerekem szeret youtubozni, de most elég kényelmetlen használni ezt a tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Google Pixel topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA® driverek topikja
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- Videós, mozgóképes topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest