- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Üdv!
Tudom, hogy nagyon sokan vásárlási tanácsokért jönnek ide ezért engedjétek meg, hogy bő másfél óra fórumolvasás után én is csatlakozzak
Tehát olyan 30e Ft magasságáig szeretnék kislányomnak vásárolni egy tabletet. Sajnos a húgomtól kapott, általa is több éve használaton kívüli tab kb. semmire nem használható, mondjuk új korában is egy nagyon gyenge eresztés volt. A gyerek beleélte magát és szeretnénk valamilyen módon kárpótolni. Nem baj ha kínai, sőt
csak megbízható legyen. Értem ez alatt, hogy azt tudja ami a leírásában szerepel. A tesóm pl. vásárolt egy ilyen csodát és az hagyján, hogy küllemében köszönő viszonyban nincs a képen látottakkal de elmondása szerint sem játék sem pedig film nem nagyon fut rajta, amire a hardver specifikációt tekintve szerintem kb. egy magyarázat lehet, az, hogy a valóságban nem azt a hardvert tartalmazza amivel hirdetve van. Kár, pedig ilyet akár holnapra is tudnék 25e Ft-ért újonnan de nem akarom az ablakon kidobni a pénzem.
A Teclast-be többször is belefutottam mint ajánlott márka a hozzászólások olvasgatása közben de a vevői értékelések között így is olvastam negatív visszajelzéseket. Ebből a márkából kb. ez férne bele a költségvetésbe.Mit tudtok ajánlani ennyi pénzért?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PR-Telecom
- OLED monitor topic
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest