Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

Üdv!

Tudom, hogy nagyon sokan vásárlási tanácsokért jönnek ide ezért engedjétek meg, hogy bő másfél óra fórumolvasás után én is csatlakozzak :)

Tehát olyan 30e Ft magasságáig szeretnék kislányomnak vásárolni egy tabletet. Sajnos a húgomtól kapott, általa is több éve használaton kívüli tab kb. semmire nem használható, mondjuk új korában is egy nagyon gyenge eresztés volt. A gyerek beleélte magát és szeretnénk valamilyen módon kárpótolni. Nem baj ha kínai, sőt :) csak megbízható legyen. Értem ez alatt, hogy azt tudja ami a leírásában szerepel. A tesóm pl. vásárolt egy ilyen csodát és az hagyján, hogy küllemében köszönő viszonyban nincs a képen látottakkal de elmondása szerint sem játék sem pedig film nem nagyon fut rajta, amire a hardver specifikációt tekintve szerintem kb. egy magyarázat lehet, az, hogy a valóságban nem azt a hardvert tartalmazza amivel hirdetve van. Kár, pedig ilyet akár holnapra is tudnék 25e Ft-ért újonnan de nem akarom az ablakon kidobni a pénzem.
    A Teclast-be többször is belefutottam mint ajánlott márka a hozzászólások olvasgatása közben de a vevői értékelések között így is olvastam negatív visszajelzéseket. Ebből a márkából kb. ez férne bele a költségvetésbe.

Mit tudtok ajánlani ennyi pénzért?

A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák