- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
szamos
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 9-10" körüli tabletet,tudnátok ajánlani pár típust?
A rászánt összeg kb 50-60 000 Ft lenne.
Amire használnám az elsősorban e-book olvasás, valamint szeretnék néha hozzá tartozó aktív tollal jegyzetelni, rajzolni rá.
Nézegettem Chuwi, Teclast gépeket, úgy láttam, hogy ezeknél az "olcsóbb" típusoknál a stylus használat nem éppen kiforrott dolog. (Elvileg ha rárakom a kezem rajzolás közben, akkor érintésnek érzékeli). Ezzel a problémával mondjuk együtt tudnék élni. Jó lenne azért rá HDMI kimenet, de nem létszükséglet.
Használt tablettől se zárkózom el, valamint vehetem külföldről is.A másik nagy dilemmám az az ár, jó lenne a fenti összegen belül maradni. De lehet erre amire én szeretném használni vagy túl sok az összeg, mert amúgy se lesz olyan amit szeretnék, vagy túl kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest