- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
t72killer #76137 üzenetére
Nem is volt célom abba az irányba terelni, én csak arra válaszoltam, hogy wines táblagépen a 10 jobb mint a 8 (ezért is tettem offba).
Egyébként nekem van mindkettőből, mindegyiknek megvan az előnye-hátránya, nálam a droidos gép tartalomfogyasztás + pdf olvasás, a windows-os gép meg inkább munkára (laptop helyett tökéletes nekem).
-
konyi79
addikt
válasz
t72killer #76137 üzenetére
Nagyon régóta szeretnék egy jó win táblagépet, a 2017-es surface pro pl nagyon bejövős nekem. Be is vállalnám, kicsit átgondolva a mostani szokásaimat sokszor kiváltaná a laptopot, sokmindent meg is könnyítene nekem a profi cerkájával. DE
De a pi@...*ba már nem képesek LTE modemet belerakni. Vagyis már raktak, csak azt meg itthon nem lehet megvenni. Számomra egy eszköz addig mobil, amíg önállóan képes magának netet varázsolni.
Persze, tudom létezik mindenféle hordozható bizbasz, ami szórja ami kell, de az akkor sem ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Netfone
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest