- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebe53
csendes tag
Üdv ! Van egy Huawei ideos S7 slim tabletem, 2.2-es Android fut rajta (egyébként pont itt a Mobilarénán olvasott gép elemző cikk miatt vettem ezt a kütyüt), nagyon meg vagyok vele elégedve, 2 témában szeretnék segítséget kérni: az első egy kérdés: vajon ezt lehet-e majd a 3.2-es verzióra frissíteni avagy nem (vagy csak trükkökkel)... a második az már fogósabb: távoli elérésű videó rögzítőket (DVR) szeretnék látni vele interneten keresztül. Ez PC-n minden gond nélkül megy is, itt viszont abba a korlátba ütköztem, hogy bár fel tudok csatlakozni a neten keresztül a DVR-re, a böngészők látják, hohy a lejátszáshoz QuickTime lejátszó kell ( vagyis a böngészőbe inkább ennek a beépülő pluginja ), na és ilyent nem találok sehol avagy csak nem tudom, hogy kellene bele ilyet aplikálni. A tableten van Opera, Firefox és egy saját böngésző is. Ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönném.. üdv: bébé
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- Vivaldi (böngésző)
- Villanyszerelés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Windows 10
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest