- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A jó ég tudja, de hogy nem velem van a baj, az biztos, mert megkértem a feleségemet, nézze már meg Ő is, lát-e szaggatásokat, és nem nézegette sokáig. Úgy képzeld el, mint amikor gyenge gépen játszol, és 15-20 FPS van csak.A görgetés nem folyamatos volt, hanem szaggatott, apró lépésekből álló, mintha billentyűzettel görgetnék egy böngészőben, rohadtul "húzta" a szememet. Az érdekes volt viszont, hogy az ablakanimációk, programokon belüli animációk többnyire rendben voltak. Ami még nem jött be (bár ez lehet, hogy minden ilyen felbontású eszközt érint), hogy az apró karakterek nagyon homályosan jelentek meg, így olvasni sem volt ideális ez a felbontás.
Most már mindegy is, azt visszaküldtem emagnak (szerintem napokon belül lesz egy refurbished fehér modell a kínálatban emiatt), az állapota amúgy kiváló volt, tényleg sajnáltam. T580-at rendeltem helyette, meglátjuk, ezzel is lesz-e bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest