Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

Köszönöm a válaszokat.

Közben én is rákerestem, ez egy Samsung Certified Refurbished termék.
    Valóban, ezek bemutató készülékek voltak, egy alapos tesztelésen estek át, a kijelző kivételével kicseréltek benne mindent, amit szükségesnek tartottak.
    Samu amerikai oldalán 120-160 Dollár volt, (amíg árulták).
    Ezekre 90 napos garit adnak.
    A felirat eltérően "égett bele" a készülékekbe, ezért van az, h valamelyikben erősebben látszik, és van amelyikben halványabb. Enyém ez utóbbi csoportba tartozik.
    Amazonon is megtalálható, bár jóval drágábban, és a kommentek között többen panaszkodnak is a kijelzőbe égett feliratok miatt.
    Ott viszont csak fix 90 napos garit adnak rá.

Az eladó felé nem neheztelek, ő olcsón hozzájutott valahogy gondolom nagyobb tételben, és árulja. Bevállalja, h vállal egy év garit, hiszen általában nem mennek ezek csak úgy tönkre, kicsi rá az esély, h az általa eladott cuccokkal baj lenne (a nagy számok törvénye alapján).
    Mondjuk ha én árulnám, simán úgy hirdetném, h demo készülékek voltak, és akkor eleve csak az nyitja meg a hirdetést, akinek ez megfelel.

Valljuk be, az ár (55-65ezer) nagyon csábító, mélyen az ilyen kategóriájú használt tabok árszintje alatt van, ez egy nagyon erős hardverű gép még ma is, sokáig kerestem a használt tabletek között, az még csak hagyján, h a legtöbb 4 magos, de alig van amiben több van egy-másfél giga ramnál (sóhaj).

A másik lehetőség, h ez nem Certified Refurbished készülék, hanem csak egy "sima" demo cucc, amihez valaki hozzájutott (hiszen már kifutott modell), és ki tudja, hány kézen átmenve végül hozzám került.
    Ha úgy vesszük, az Intel Engineering Sample processzorokkal is tele van az internet.

A hsz-ok szerintem maradhatnak, hátha más is találkozik ilyen feliratokkal, itt rákeresve magyarázatot találhat majd rá. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés