- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a válaszokat.
Közben én is rákerestem, ez egy Samsung Certified Refurbished termék.
Valóban, ezek bemutató készülékek voltak, egy alapos tesztelésen estek át, a kijelző kivételével kicseréltek benne mindent, amit szükségesnek tartottak.
Samu amerikai oldalán 120-160 Dollár volt, (amíg árulták).
Ezekre 90 napos garit adnak.
A felirat eltérően "égett bele" a készülékekbe, ezért van az, h valamelyikben erősebben látszik, és van amelyikben halványabb. Enyém ez utóbbi csoportba tartozik.
Amazonon is megtalálható, bár jóval drágábban, és a kommentek között többen panaszkodnak is a kijelzőbe égett feliratok miatt.
Ott viszont csak fix 90 napos garit adnak rá.Az eladó felé nem neheztelek, ő olcsón hozzájutott valahogy gondolom nagyobb tételben, és árulja. Bevállalja, h vállal egy év garit, hiszen általában nem mennek ezek csak úgy tönkre, kicsi rá az esély, h az általa eladott cuccokkal baj lenne (a nagy számok törvénye alapján).
Mondjuk ha én árulnám, simán úgy hirdetném, h demo készülékek voltak, és akkor eleve csak az nyitja meg a hirdetést, akinek ez megfelel.Valljuk be, az ár (55-65ezer) nagyon csábító, mélyen az ilyen kategóriájú használt tabok árszintje alatt van, ez egy nagyon erős hardverű gép még ma is, sokáig kerestem a használt tabletek között, az még csak hagyján, h a legtöbb 4 magos, de alig van amiben több van egy-másfél giga ramnál (sóhaj).
A másik lehetőség, h ez nem Certified Refurbished készülék, hanem csak egy "sima" demo cucc, amihez valaki hozzájutott (hiszen már kifutott modell), és ki tudja, hány kézen átmenve végül hozzám került.
Ha úgy vesszük, az Intel Engineering Sample processzorokkal is tele van az internet.A hsz-ok szerintem maradhatnak, hátha más is találkozik ilyen feliratokkal, itt rákeresve magyarázatot találhat majd rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 2042
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged