- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Egyetemista családtagnak kellene egy tabletet néznem ajándékba. 8-10" körüli, lehetőleg 4:3 képaránnyal. 3G-4G nem kell. Játszani szerintem nem sokat fog rajta (lány), inkább a sulihoz, pdf, word dokumentumok, e-mail, filmnézés, net, facebook, youtube.
Tárhely16-32 Gb szerintem (ha véletlen filmet akar rá tenni).
Ár: ~60 ezer Ft. Ha van ez az ár felett nem sokkal best buy, akkor nem gond, de kb ezt lőttem be, hogy talán találni ennyiért már megbízható masinát.A tablet legfontosabb tulajdonsága az legyen, hogy soha ne kelljen mókolni vele. Nem volt még soha androidos tabletem, ebből kifolyólag nem is értek hozzá. Így nem szeretném a hétvégéimet ezzel tölteni.
Új, lehetőleg gyártói garanciás legyen (életre meguntam a GSM boltokat és társaikat). Milyen irányba induljak el a keresgéléssel?
Köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest