- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wifi volt, 100%-ra volt töltve, már próbálkoztam vele, ma kb a 4. alkalomra sikerült frissítenie. A következő a lollipop lenne, de azzal még egy kicsit kivárok.
Még két kérdés: Yoga 2-höz esetleg tud valaki univerzális tokot? A gyárit egy helyen találtam, de 13.000 Ft-ot egy picit sokallok egy sima tokért.
Illetve van egy Sencor Elements 10.1 tablet, ami ugye az előd volt. Kéne róla leszednem adatokat, viszont az érintőképernyő része meghalt (valószínűleg a csomagban megnyomódott, és megrepedt az "üveg" (vagy plexi vagy mi van rajta). 1 db repedés kb szabályos félkörben oldalközéptől szélközépig, viszont ahogy írtam nem sikerült életre keltenem a tapi részét, így nem tudok rábökni az USB tár bekapcsolásra. Van erre esetleg valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest