Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! A kislányomnak szeretnék egy tabletet vásárolni (tavaly óta halogatom, de most már nem tudom megkerülni a dolgot - a lányom ultimátumot nyújtott be: vagy tablet vagy egy mobil. Mobilt még nem akarok venni neki, korainak érzem, de egy játékra alkalmas kis méretű gép már más tészta, azt a kisebb testvérei is használni tudják. Már hallom is a veszekedést, hogy kié lesz ez első racing.
). Én egy 7" vagy maximum 8"-es megjelenítő méretben gondolkodom. Ebből van az ASUS-tól, Samsungtól kezdve olyan választék, hogy teljesen összezavarodtam. Túl nagy a kínálat és én meg nem értek a témához, nem akarok olyanba belefeccölni több tízezret, ami nem alkalmas arra, amire én szánom. Az a biztos, hogy maradnék az ASUS, Samsung vonalon. Ezekben bízom, mert voltak már tőlük készülékeim, és nem bántam meg a választásaimat. Tehát: 7"-8" inch-es kijelzőméret legyen; szeretnék legalább 2GB RAM-ot, ha lehet (persze ha az ajánlott készülék 1GB-val is kiválóan eldöcög, akkor hallgatok rátok); a háttértár 8-16GB legalább, SD-kártya bővítési lehetőség (ugye a játékok erre lennének telepítve); lehet használt is, de jobban preferálom az új vételt (a garancia miatt); ahogy írtam játékra kéne (pl.: Leo's Fortune, Mini Motor Racing, Angry Birds, Contre Jour, és ezekhez hasonló 6-7 éves gyerekeknek való játékok - a Dead Walking stílusú játékok így kilőve
), és olykor én magam neteznék rajta; a szín nem számít, CPU magszám... hmmm... nem tudom, hogy mennyire számít - ha több, akkor jobb teljesítményt várhatok tőle?; ha netán 3G vagy LTE képes lenne, akkor a mennyországban érezném magam - tudom, belelóg a bilibe a kezem; és max. 50k-t szánnék rá plusz 2-3k, ha kell. Amit én magam kinéztem az az ASUS MeMoPad 7 (ME572C), ASUS MeMoPad 8 (ME181CX), a Samsungtól a Tab 3 8"-cal és a Tab 4 7"-tel szemezek. Mit gondoltok? Minden segítő szándékú hozzászólást szívesen fogadok. Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- Új iPad Mini 6 Gen. 256GB Wi-fi Starlight 3év garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest