Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• anarkee

csendes tag

Hello!
    Igazából két okból is írnék. Az egyik, hogy többeket érdekel, hogy min fut/nem fut a Hearthstone nevű csoda.
    Nos testvérem a nagy akcióban vett magának egy Op3n Dott Tesco tabot, 7,8" (15 ezerért), menü szaggat, a játék simán megy, jól bírja az akksi is, a wifi viszont gyengécske, de simán élvezhető a játék.
    Nekem Asus MeMo Pad HD 7 ME176CX tabom van, Intel Z3745 procival. A játék megy rajta, a szokásos módon: a menü kicsit szaggat (mondjuk erre képes egy 4770k + 16gb ram mellett is felsőközép vidikártyával..), a játék simán megy, nagyon ritkán nagyon apró lassulás előfordul, de alig venni észre. A nagyobb gond ebben az esetben, hogy egy átlag meccs 6-8, max 10 perc közel 20% akksit lezabál. Szóval 1 óránál többet nem igazán tudsz játszani vele. Ez pedig a másik ok amiért írok: Azt hittem, hogy a HS szarul van megírva (ez igaz is), de a tabom 10-11 óra alatt 50%-ról 0-ra merül üresjáratban. Gyári a gép, 1 frissítést kért, azt megkapta (előtte is, utána is ennyire merült), takarékos üzemmód: wifi,bt,szinkron off, feladatkezelőben kilőve minden program, alap dolgok futnak rajta kizárólag + az avg és senki hozzá sem ér. Csak AVG, avg cleaner, HS meg 1 szókereső van rajta. Holnapig cserélhetem vissza, a kérdésem, hogy jó az Asus, csak hibásat fogtam ki, vagy legyen inkább LG G pad 7 ? Galaxy tab 4-et néztem még, de őszintén az nem annyira fogott meg.

Új hozzászólás Aktív témák