Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
czanga alcateles írását olvasd el.
Amúgy ajánlom MINDENKINEK, jobbra fent van a "gyorskeresés itt" !!
Tablet márkája beír, és olvas. Nem lusta, hanem olvas.Szerintem nincs olyan hazai gép, ami még nem volt megkérdezve.
Nem kell ezredszerre is megkérdezni.[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Arra tökéletes!
Csak kíváncsi lettem volna hogy ár/érték arányban jó-e. A Tesco-ba indultam Alcor Zest D714I-ért,de nem volt. Gondoltam akkor körül nézek máshol is.Abban nem is reménykedtem,hogy 3G-set fogok kapni ilyesmi árban,először csak arra hajtottam hogy 4 magos legyen.Na hát ez lett belőle. -
tjb007
nagyúr
Semmilyent, de ha már kell valamint mondani, akkor legyen mondjuk a DPS iQ7.
(#54155) dulifuli01
Samsung Galaxy Tab S 8.4 (SM-T700 & T705) és 10.5, Sony Xperia Z3 Tablet Compact, Sony Xperia Z2 Tablet, Xiaomi Mi Pad,
(#54156) Jojo22
DPS iQ7
(#54167) Ftomm
Papíron az MT8389 nem jobb az RK3188-nál, használat közben viszont lehet, hogy az ellenkezőjét fogod megtapasztalni.
(#54168) ocsi19
Az általad kinézett kettő attól függően, hogy elég-e a kisebb kijelző, vagy inkább a nagyobb kell.
(#54170) marco0007
LG G Pad 7.0, vagy ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX). Utóbbi elég sok színben (a feketén és fehéren kívül van még sárga, kék, és narancsvörös) kapható, ha esetleg ez is számítana.
-
Tim82
félisten
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bandus
veterán
két tabletre nekem is szükségem van, meg lehet, hogy egy telefonnak sem fogok tudni ellen állni
nagyfejü:
több ezer termékre, 10-70%-ig. a kedvezmények pontos mértéke majd éjfél után derül ki.[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest