- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Vonino 2. menet, de az utolsó!
Pénteken megkaptam a cseredarabot, ami már nem recseg ropog mint az előző darab!
Hurrá, 1 pipa!
Szombaton volt az első feltöltés, kb. 2 óra után 98%-on volt az akku, (nem használtam, direkt azt figyeltem, hogyan alakul az aksi fogyasztása) amikor beakartam kapcsolni, nem reagált a nyomógombra, röviden sem és hosszan sem!
15 perc után nyomogattam mindenféle módon a gombokat, (nincs hardveres hangerőgombja, csak egy esc és menü és a power) amikor gondoltam, hogy felrakom töltésre, megnézem mit reagál!
Rögtön akkor sem lehetett bekapcsolni, de két perc után beindult a tab.
Megnéztem az akkut, 98%-on volt, de a kijelzősávban volt egy óriási szakadék, mint amikor csontra lemerült volna a tab, sajnos arról az első esetről nem készítettem képernyőmentést!
Feltöltöttem ismét 100%-ra és csináltam egy gyári visszaállítást, de változás nem állt be!
Ahogy a képeken is láthatjátok, mindig van egy bezuhanás az akkuban, igaz kisebbek mint az első volt!a második kép ma reggel készült, ezen a töltés nélküli időpont sem stimmel, hiszen hajnalban vettem le a töltőről, de itt azt írja, hogy csak 1 óra 28 perce vettem le!
Nagyon sok az ébrenléti idő, pedig a kijelző nincs is bekapcsolva!Véleményetek szerint mi lehet?
Rossz akku vagy szoftver?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 2042
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest