Új hozzászólás Aktív témák

• dauphin

aktív tag

Szép reggelt mindenkinek! :) Kicsit korai talán, de már nézegetem karácsonyra az ajándékötleteket a tabletek piacán. A gyermekeimnek (van egy 6,5 éves lányom és egy 4,5 éves fiam, akik már nagyon érdeklődnek az okostelefonom iránt - de a 2,5 éves kislányomat sem hagyja már hidegen, és már gondot okoz a normál telefonfunkciójának kihasználása - annyit játszanak vele, hogy én már csak távolról élvezhetem a "drágaságomat"!) szeretnék nézni egy jó alternatívát nem túl drágán. Amit kinéztem már tavaly is, de akkor még túlárazottnak éreztem, az ez a Samsung Kids Tab 7.0 táblagép. Szerintetek megéri ebben gondolkodni (a gyerekfunkció megfogott benne), vagy nézzek át a "szomszéd kertjébe". Persze, ha netán én is kézbe venném (előfordulhat), ne érezzem azt, hogy gagyi a termék. Úgy 50k körül áldoznék rá (jó lenne olcsóbban), de ha kell akkor még egy 10-est rátudok dobni. Tehát maradjon a Kids, vagy tudtok más alternatívákat (egy apró kitérő, tudom, nem ide tartozik, de ismertek jó gyermekprogramokat androidra, lehetőleg free-t)? Köszönöm előre is a fáradozásotokat. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés