- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
takidj
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni tablet vásárlás előtt. Ami nekem fontos:
- kulcsfontosságú a minél hosszabb üzemidő
- kijelző mérete legalább 9,7"-os legyenAlapesetben csak netezgetnék és filmeznék róla otthon (játék max Heroes 2
), de a 2 fő dolog ami miatt ilyet veszek:
1. RC hajókat szeretnék vele irányítani saját android programokkal (ha kinn vagyok 3-4 órát a vízparton bírja ki, úgy hogy wifin keresztül én kapok egy csomó adatot a hajóról (videót is) és közben ezzel is irányítom a hajót)
2. Valamilyen DJ szoftvert szeretnék futtatni rajta, ha végre kijönne Androidra valami értelmes (pl virtualdj vagy hasonló) és USB keresztül rákötni a MIDI keverőpultom, tehát az apró betűnek messziről jól láthatónak kéne rajta lennie és bírja a párhuzamos munkát (több zene egyidejű lejátszása).Remélem ezek nem kirívó elvárások egy tablettől, mert ezt egy 20,000 Ft-os laptop tudja. Szóval én max olyan 40-et szeretnék rákölteni (használt is jöhet).
Ehhez egy jó masszív és sok pozícióban állítható tartó és billentyűzet is kellene!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest