Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Sziasztok!
Adott egy lengyel gyártmányú Tracer Ovo 2.0 tab. Rockchip RK3066 1,6ghz+Mali400Mp4+1Gb ram+8Gb háttér+1024*600 kijelző.
Tegnap utazás közben a gyerek játszott vele (mondjuk igazából ő használja), miközben szépen lassan lemerült. Ki is írta, h ki fog kapcsolni. De nem kapcsolt ki, hanem nem reagált semmire. Ki tudtam kapcsolni, aztán itt kezdődtek a gondok. Bekapcsolás után a fekvő robot fogadott a piros 3szöggel. Oszt annyi.
Hiába lépek be a recoverybe és csinálok factory resetet, vagy akármit, semmi nem történik. Jön a robot a 3szöggel restart után. Az a baj, h van hozzá romom, meg program is, amivel fel tudnám tenni, de egyszerűen nem látja a tabot.
Megpróbáltam asszony gépén is. Csatlakoztattam, fel is ismerte a gép, h usb eszköz. Telepítettem a drivert, de ott sem látja a proggi. Szóval nem tudom, mi lehet vele?Ha van vkinek vmi használható ötlete, szívesen fogadom!
Mivel a tab ingyenbe volt (grátiszba kaptam. ez is megérne egy történetet...), nem vág földhöz a dolog, ha nem jön rendbe, csak jó lenne, ha nem kéne újat venni, mert amúgy jó kis tab, tök gyors.
(Remélem, jó topikba írtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest