Új hozzászólás Aktív témák

• SkyLine3000

addikt

Sziasztok!
    Adott egy lengyel gyártmányú Tracer Ovo 2.0 tab. Rockchip RK3066 1,6ghz+Mali400Mp4+1Gb ram+8Gb háttér+1024*600 kijelző.
    Tegnap utazás közben a gyerek játszott vele (mondjuk igazából ő használja), miközben szépen lassan lemerült. Ki is írta, h ki fog kapcsolni. De nem kapcsolt ki, hanem nem reagált semmire. Ki tudtam kapcsolni, aztán itt kezdődtek a gondok. Bekapcsolás után a fekvő robot fogadott a piros 3szöggel. Oszt annyi.
    Hiába lépek be a recoverybe és csinálok factory resetet, vagy akármit, semmi nem történik. Jön a robot a 3szöggel restart után. Az a baj, h van hozzá romom, meg program is, amivel fel tudnám tenni, de egyszerűen nem látja a tabot.
    Megpróbáltam asszony gépén is. Csatlakoztattam, fel is ismerte a gép, h usb eszköz. Telepítettem a drivert, de ott sem látja a proggi. Szóval nem tudom, mi lehet vele?

Ha van vkinek vmi használható ötlete, szívesen fogadom!

Mivel a tab ingyenbe volt (grátiszba kaptam. ez is megérne egy történetet...), nem vág földhöz a dolog, ha nem jön rendbe, csak jó lenne, ha nem kéne újat venni, mert amúgy jó kis tab, tök gyors.

(Remélem, jó topikba írtam)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés