Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabag28
tag
válasz
Radványi #46199 üzenetére
Radványi: Még nem látnak benne piaci potenciált, de ez akár változhat később. A tablet piac még elég fiatal. Addig viszont én is abból vagyok kénytelen választani ami van.
Alex91: Pont ettől tartok, hogy hosszabb használat után előjönnek azok a hiányosságok amelyek elsőre nem láthatóak. Persze hibásat akár a legjobb márkákon belül is ki lehet fogni, viszont nekik presztízs, hogy ilyen lehetőleg minél ritkábban forduljon elő, mert rombolja a márkát.
Tudom, hogy nem én vagyok az igazi célközönség, mert nem arra kell a tablet amire ezt kitalálták. Ami miatt nagyon gondolkodok rajta, hogy méret és tömeg tekintetében nagyon eltalált ha hordozni kell. A notebookomat cipelni sokszor kényelmetlen és ha tudom nincs olyan munkám ami miatt feltétlenül kell egy notebook, akkor elég lenne csak egy tabletet magammal vinni. Elkezdtem összeírni, hogy milyen feladatokra használom a notebookot az ilyen alkalmakkor és arra jutottam erre egy table is jó lehet. De javítsatok ki ha tévedek. Az alábbiak jöttek ki:
Email:
Nem percenként nézem, de ha fontos email jön arra szeretnék pár órán belül válaszolni. Ha csatolmányt küldenek azt meg tudjam nyitni. 99%-ban excel, word és pdf csatolmányok ezek. Ha elírtak egy képletet vagy számot a táblázatban azt jó lenne ha akár magam is ki tudnám javítani.Weboldalak:
Itt csak annyi, hogy elérjem és használni tudjam. A többsége olyan aminek még nincs okostelefonos verziója. Illetve egy-két olyan is van aminél még mindig használnak flash-t.Jegyzetelés:
Semmi komoly igény. Amikor eszembe jut valami, vagy egyeztetek, pár mondatot le tudjak jegyezni.Adatcsere:
Néha előfordul, hogy adathordozón történik amikor nincs hálózat, vagy amikor nagyobb mennyiség, mondjuk 300Mb és csak 2G hálózat érhető el.A 8"-os méretet csak megérzés alapján lőttem be, nem használati tapasztalat alapján. Szóval ez még akár változhat is. Kipróbálom a 7 és 10-es méretet is. Funkcionalitásban lehet kénytelen leszek hozni némi kompromisszumot, végeredményben azt nézem mennyi hozzáadott értéket nyújt számomra egy ilyen eszköz. Ez azt is el fogja dönteni mennyi az az összeg amennyit még megér az, hogy kényelmesebb hordozni mint egy notebookot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- World of Tanks - MMO
- Trollok komolyan
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Éjszakai műszak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest