Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

Sziasztook!

Nagy segítséget kérnék. Kitaláltam,hogy ősök mivel jók voltak, kapnak egy tabletet karácsonyra.
    Úgy vélem minden téren nyernének vele. Kis gyakorlás után sokkal élménydúsabb,és barátságosabb, mint a számítógép "kezelése", kattintgatás, duplakatt, jobb katt, hasonló "nehézségek".

Nekem egyből az Ipad jutott eszembe, Én nem kedvelem, pont a faék egyszerűsége miatt. Itt ezesetben viszont mindent elsöprő előny lenne, hogy minden smooth, egyszerű, lényegretörő.

A bökkenő az,hogy 30-35 ezret szánnék rá,és akárhogy nézem, a vadiúj kevésbé patinás márkák hardver ügyileg eléggé lenyomják az Ipad1-et, ami használtan kb ennyiért van.

Javaslatokat várnék.

Felhasználás: képek, videók, emailek(gmail), netezés, youtube. Alap felhasználás IT tekintetében nagyon alap tudású userek által(Nokia 3310 az már hightech. :) ).

Kicsit előregondolva a kritériumok csökkenő prioritásban
    Nagy kijelző( a 7col az kicsi),a lehető legkönnyebben kezelhető, jó minőségű kijelző, minél tovább bírja szuflával, HDMI-n keresztül TV-re csatlakoztatható legyen. Az androidtól pont azért tartok, mert ahhoz azért sok idő hozzászokni,és opció opció hátán van. Ráadásul ha nekiáll laggolgatni,hajhh. De nem ismerem személyesen a budget tableteket, úgyhogy remélem rosszul sejtem.

(GSM modul, kamera, "gpu", led totál, új/használt érdektelen)

szerk: Vagy ha már ennyire körvonalazom magamnak az ipadet, akkor megérné beinvesztálni egy (szintén) használt "fapad" 2-esbe?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés