- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Te: - Ez az app tudja kezelni az USB-s beviteli eszközöket?
Én: - A beviteli eszközöket alkalmazás nélkül is. Én egy billentyűzetes tokkal használom.
Te: - A tokodban USB-s billentyűzet van (amit rákötsz a Nexus 7-re) vagy bluetooth?Szerinted ez mi akkor? Megkérdezted, hogy az USB-s beviteli eszközöket tudja-e kezelni. Miután válaszoltam a kérdésedre, rákérdeztél mégegyszer... Hátha nem tudom értelmezni a kérdést?
Egyébként az említett tok magyar nyelvű és még az ékezeteket is rendesen kezeli, nem kell hozzá semmi mással variálni. Mivel tudósítok és meccsre a laptop túl nagy, valamint kevesebbet is bír, ezért szereztem be ezt a párosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest