Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Nagy illúzióim nincsenek, gondoltam, hogy ezek is kínai tabletek, de mégis ott egy bolt, egy forgalmazó, aki felelősséget, garanciát vállal a termékre, míg egy echte kínai tabnál egyrészt ki tudja milyen a szervíz, ha egyáltalán van, plusz napokig hetekig utazgatna oda vissza, és ha megint rossz kezdhetem elölről.
A baj csak az, hogy nézegetem én amiket Te is ajánlottál, de egyszerűen, ahogy említetted nincs tapasztalat..kicsit amúgy nehéz elhinni, hogy ma Magyarországon mindenki csak Samsungot, Nexust, Acer, Asust, Ipadet vásárol, és ilyeneket meg nem. Nem is arra vágyok, hogy 5 oldalas tesztek legyenek, csak lenne pár ember aki azt mondja megvettem, működik, megy rajta a film, bírja 5-7 órát az aksi filmezéssel és nem kellett szervizeltetni hetente...de akkor marad, hogy nézegetem tovább a fórumokat és reménykedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Subaru topik
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX