- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
verycool
tag
Sziasztok. Engem az érdekelne, hogy minden készülék veszi a 3G külső stick -et és ezzel lehet telefonként használni? Illetve a kimaradt bluetooth miatt, mi lehet az a dolog, amiben hiányt szenvedek? Valamint a GPS -t jól gondolom, hogy meglehet oldani ha van mobil neted. Nem utolsósorban, erről tudtok mondani valamit, tesztet nem találtam róla
Én is 5 napja olvasok keményen, mi jó, mi nem, de mindig oda lyukadok ki, hogy találok problémát vagy hiányosságot mindenben és ezzel tornázik egyre feljebb az árban az ember. Ennek fényében, visszaérkeztem ide ár érték arány miatt, igaz, se gps, se 3G és kicsinylem a 8" illetve a 4:3 -ról se tudom, hogy előny inkább vagy hátrány? a Készülék: Sencor Element 8 V3 (Fehér) Esetleg ha tudtok jobb ajánlatot, szívesen körbejárnám, nem túl nagy árkülönbséggel és + felszereltséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- Windowsos tablet topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- Reklámblokkolók topikja
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Star Trek
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest