Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
verycool
tag
Sziasztok. Engem az érdekelne, hogy minden készülék veszi a 3G külső stick -et és ezzel lehet telefonként használni? Illetve a kimaradt bluetooth miatt, mi lehet az a dolog, amiben hiányt szenvedek? Valamint a GPS -t jól gondolom, hogy meglehet oldani ha van mobil neted. Nem utolsósorban, erről tudtok mondani valamit, tesztet nem találtam róla
Én is 5 napja olvasok keményen, mi jó, mi nem, de mindig oda lyukadok ki, hogy találok problémát vagy hiányosságot mindenben és ezzel tornázik egyre feljebb az árban az ember. Ennek fényében, visszaérkeztem ide ár érték arány miatt, igaz, se gps, se 3G és kicsinylem a 8" illetve a 4:3 -ról se tudom, hogy előny inkább vagy hátrány? a Készülék: Sencor Element 8 V3 (Fehér) Esetleg ha tudtok jobb ajánlatot, szívesen körbejárnám, nem túl nagy árkülönbséggel és + felszereltséggel 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Trollok komolyan
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Amatőr csillagászat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is 5 napja olvasok keményen, mi jó, mi nem, de mindig oda lyukadok ki, hogy találok problémát vagy hiányosságot mindenben és ezzel tornázik egyre feljebb az árban az ember. Ennek fényében, visszaérkeztem ide ár érték arány miatt, igaz, se gps, se 3G és kicsinylem a 8" illetve a 4:3 -ról se tudom, hogy előny inkább vagy hátrány? a Készülék: Sencor Element 8 V3 (Fehér) Esetleg ha tudtok jobb ajánlatot, szívesen körbejárnám, nem túl nagy árkülönbséggel és + felszereltséggel 
Dr.NX