- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tannhauser
csendes tag
10" táblagépet vennék max. 40-50 eFt erejéig. A játékteljesítmény kevésbé fontos, a hosszú üzemidő már inkább. Főleg netezésre, irodai dolgokra, esetleg könyvolvasásra lenne használva, de ez lesz az első táblagépünk, úgyhogy még nem kiforrott a majdani használat. Végigbogarásztam a fórumokat, és az alábbi lista jött össze:
Cube U30GT Tablet PC, kb. 200 USD
[link]
Azt írta erről egy felhasználó, hogy sok program nem megy rajta hardware restrictions miatt. Mivel nem is tűnik elterjedtnek, nem szívesen kísérleteznék vele. Ráadásul - már ha helyes volt a specifikáció azon az oldalon, ahol néztem - csak 16 GB kártyát tud fogadni (a többiek 32 GB-osat is).Ainol NOVO 10 Hero, kb. 175 USD
[link]
Népszerű táblagépnek tűnik. Sokan használják, itt is külön topik van róla. A felhasználói láthatólag szeretik.Ainol NOVO 10 Hero II kb. 200 USD
[link]
Az előző négymagos verziója, ennek ellenére állítólag lassabb, mint a kistesó. Mivel ráadásul drágább is, nem tűnik jó vételnek annak ellenére, hogy az ára alapján még belefér a keretbe, és 4 magos.Ampe A10, kb. 200 USD
[link]
Bár 7800 mAh az akkuja, de csak 5 óra üzemidőt írtak rá, amit keveslek. Az előlapi kamerája jobb, mint az Ainol NOV-knak (0.3 helyett 2 MP) de ez talán nem lesz annyira fontos,.Ampe A10 3G GPS, kb. 240 USD
Az egyetlen a listán, amiben van GPS. Amit viszont még nem tudom, hogy kell-e. További negatívum, hogy csak 1.2 GHz-es a procija (a többié 1.5-1.6) és a ROM is csak 4 GB benne (a többiben 16 GB). Ráadásul drágább is, mint a többi.Overmax OV-SteelCore10+, kb. 61000 Ft (bőrtokkal)
Az egyetlen magyarországi a listámon. Túl drága, és ráadásul csak 6600 mAh az akkuja. Azért néztem ennek utána, mert találtam egy cikket, aminek az írója olcsón vette meg billentyűzetes tokkal együtt, de aztán kiderült, hogy Romániában vette.Ramos w27pro, kb. 160 USD
[link]
Bár olcsó és négymagos, az akkuja csak 6400 mAh, és a felbontása is csak 1024x600. Ráadásul mintha csak elöl lenne egy gyenge kamerája.Összességében véve elég egyértelműen az Ainol NOVO 10 Hero tűnik a legjobb vételnek.
Véleményeket, további típusokra tippeket örömmel fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest