Új hozzászólás Aktív témák

• .DLL

veterán

Hello!

Egy új tabletet szeretnék venni, DSLR vidózáshoz, kontroll monitornak és távolról vezérelni a gépet.
    Ehhez létezik egy DSLR Controller app, ami OTG kábelen keresztül kommunikál a kamerával, ha a tablet felismeri azt.
    És itt jön a bökkenő.

Az előző tabletem egy Concorde Tab One 4GB volt, gyári, érintetlen ICS-el. Ezen elindult a program, és simán felismerte a fényképezőgépet is, működött az élőkép, lehetett felvételt indítani, beállításokat módosítani, csak épp az egymagos kis rendszernek elég izzasztó feladat volt mindez és szaggatott a program.
    Kétmagos géppel elég jók a tapasztalatok, a készítő is legalább dual-core eszközökre ajánlja a programot, ezért szeretnék ilyet venni.

Csakhogy eddig két kipróbált tabletből kettőn nem működött, a cucc. Rádugtam a fényképezőgépet, az lefagyott, a tbleten a program pedig kiírta, hogy nem talál alkalmas Canon DSLR-t, próbáljam újra.
    Az egyik egy MyAudio 708DCC volt, a másik egy GoClever R83. Mindkettő RK3066, 1GB ram, stb. és ugyanazokkal a tünetekkel fagyott meg a fényképezőm, és nem történt semmi.

Az előző ConCorde-ommal ugye már működött, és Wayteq 70dci-n is kipróbálták (AML 8726-MX) és azon is működött.
    Viszont ennek a topikjában Tjb007 írta:
    "Ez nem SoC, hanem kernel függő. Ha nincs benne az eszközhöz tartozó driver akkor lehet benne akár Tegra4 is, nem fogja felismerni és kezelni az adott eszközt."
    A tapasztalat azt mutatja, hogy az RK3066-ra húzott gyári kernelek viszont nem támogatják ezt... vajon miért? :(

Ez esetben mit lehet tenni, ha meglenne a számomra tökéletes tab (nevezetesen a GoClever R83), de nem kommunikál USB-n a fényképzővel. Billzet., USB-s kártyaolvasó, pendrive ment, csak ez nem, és ettől idegbajt kapok.

Lehet valamit mókolni ezen az RK3066-ra való kernelen, hogy felismerje a fényképezőt? (Canon 550D)

Azt hiszem elég részletesen, több oldalról leírtam a problémát, és nagyon köszönök minden segítő hozzászólást!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés