- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ropman
tag
Én elégedett vagyok vele, nekem igen sokat számított az is, hogy olyan emberek tevékenykednek a rom fejlesztésén akikben 100%-ig megbízok. [ Blade nagymestere Kelzsoca illetve még ott van hjanos1 aki szintén ért a dolgához
] - a romfőzők munkáját fényjelzi a legfrissebb / legújabb CM10.1-es ROM, ami (4.2.2.) android verzióval van megáldva
- szóval ez is pl. nagyon király
35e-ért.. jó kérdés, én ezt választottam, tehát mondhatjuk nekem ez volt ennyiért a legjobb
, viszont, ahogy megjött a hír a nagy testvérről, ami majd nemsokára jelenik meg [ legalábbis a híresztelések szerint "márciusban" ], egyből elgondolkoztam rajta, hogy egy olyanra is be fogok nevezni
[ ezt meg talán oda adom az ősöknek
]
amúgy 1 dolog van ami annyira nem tetszik... elég gyorsan merül, de lehet hogy csak azért érzem ezt mert nagyon hozzá vagyok szokva az asztali géphez, aminek végtelen tápja van ( ELMŰ
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest