- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pszihonaranc #32487 üzenetére
Ez a fórum célja szempontjából OFF topic, így kérlek, ha erről a kérdésről írsz ,akkor tedd OFF-ba, hogy akit ez nem érdekel, akkor tudja, hogy csak át kell ugornia. Küszi.
Amire nekem jó egy tablet:
Lelkipásztor vagyok. Az elmúlt másfél évben a prédikációk vázlatait mindig tableten használtam az istentiszteleteken (a mai már tegnap felkerült a felhőbe, ami elérhető a tableten is), valamint a Biblia is ott van. 3 magyar fordítású Bibliát viszem így magammal kisebb helyen, mint amekkora egy Biblia, ráadásul akkora betűmérettel olvasom, amekkorával csak akarom. Emellett ott vannak nálam a kommentáraim, a korábbi jegyzeteim, így ha pl nap közben eszembe jut egy gondolat, életből vett példa, egyből fel tudom magamnak írni, bármerre járok. Ráadásul mindezt felhőbe is feltölti a tablet, így nem kell átpakolgatnom, mikor otthon készülök.
Vannak házi csoportjaink is, oda is ezt használom. Sok megbeszélésre járok, ott is mindig ebbe jegyzetelek. Régen a laptopomat használtam ezekre, de kényelmetlen és körülményes volt, valamint nagy és nem mindig volt hova tenni (pedig 12"-es laposokat használok)
Mivel emellett mentálhigiénés szakember is vagyok, ezért a beszélgetéseim után az adott személyekhez készítendő jegyzetek, emlékeztetők megírásához is tökéletes.
A naptáram is mindig ott van ,ami szinkronizál a telefonommal és a számítógéppel.
Emellett itt is sokat olvasgatok, de most nem reggel és este olvasom el egyben a dolgokat, hanem ha van 5-10 percem nap közben, akkor átfutom a híreket, kommenteket.
Nincs tévénk (megutáltam, mert semmi nézhető nem volt benne), így a híreket is tableten olvasom. Filmet viszont mindig laptopon nézek, még nem is próbáltam tableten - nem látom értelmét (utazásokkór sokkal hasznosabb dolgot is tehetek, mint egy film előtt bambulok)
Akartam már venni egy kindle-t olvasáshoz, mert jobb a szemnek, de egyenlőre még túl sajnáltam rá a pénzt, addig a tablet helyettesíti.Mindezeket a dolgokat lehet telefonon is, de kényelmetlen. Vettem egy Zopo ZP900-ast, ami 5,3"-as, de még nem volt elég, hogy kiváltsa a 7"-os (kétszer akkora kijelzőjű) tabletet, viszont már-már kényelmetlen telefonként.
A laptop viszont - hiába van benne SSD és tart csupán 14 mp-ig a bekapcsolás - körülményesebb ezekre a célokra. 6-9 órát bír az akkuja a laptopomnak és baromi gyors, de akkor is nagyobb és egy mondat feljegyzése sokkal tovább tart a ki-bekapcsolással, mint a tableten.Nekem ezért kell a tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Futás, futópályák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA V
- Üzleti vita és megbeszélés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest