- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
this is life #32481 üzenetére
hmmm.. "tartalom fogyasztás" ez egy vicces fogalom, mert mi nem arra való? Okostelefon nem tartalom fogyasztásra való, asztali PC és laptop nem tartalom fogyasztásra való?
Mert eleinte nagyon nem tudtam hova tenni a táblagépeket, és értelmét sem láttam....na ezzel még a mai napig is így vagyok
Nagyon vonzónak találom, mert szép, óriási érintő felület, mobilis meg minden, tehát ismétlem csábító a számomra, de amíg nem bírok rájönni az értelmére addig nem szerzek be egyet.
Mi az amit táblával meg lehet csinálni és laptoppal nem? Szerintem semmi ( tényleg csak annyi pozitívuma van a táblának, hogy könnyebb, jobb üzemidő és olcsóbb) de hogyha valójában is csak ennyi lenne a "küldetése" eme iparágnak, akkor nem látom célját, hogy mi okból teremtetett?
Véleményem szerint a marketing a divat és a pénz áll a hátterében...nyakamat merném rá tenni hogy milliárdokat kaszálnak megint ebből
De lehet hogy csak én nem látom még tisztán a dolgot.Ha a hardveres különbségeket hagyjuk, akkor mit lehet windowsos laptopon csinálni amit androidos táblán nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- bambano: Bambanő háza tája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest